(Öİ) 9. Bölüm

1.1K 68 34
                                    

       Luhan aynadaki aksine öyle dikkatli bakıyordu ki annesinin ve Yixing'in ona seslendiğini fark edemedi. Sonunda annesi tarafından omzundan dürtüldüğünde neredeyse ufak bir çığlık atıp ona dönmüştü.

    "Neler oluyor Han? Bak bir sorun varsa söyle. Sehun ortalıkta senin hoşuna gitmeyecek herhangi birşey olmasın diye koşuşturup duruyor."

   "Anne... Sehun'a yanıma gelmesini söyler misin lütfen? Sanırım ona burada, dışarıda olacağından daha çok ihtiyacım var."

   "Elbette bebeğim. Onu çağırdığını haber verip babana bakmaya gideceğim."

    "Sağol"

     Yixing de Luhan'a gülümseyip annesinin ardından gittikten dakikalar sonra Sehun odaya nefes nefese girip "Ne Oldu?" diyiverdi yüksek bir sesle. Luhan ona doğru yürüdü ve yüzünü avuçlarının arasına aldı.

     "Sakin ol biraz Hunnie... Oturman için seni çağırdım. Bu bizim düğünümüz Sehun. Bizim eğlenmemiz gerek. Başkalarının ufak aksaklıklar ile ilgileneceğine eminim."

     Konuşmadan hemen sonra dudaklarına bıraktığı öpücük ile Sehun'u bir pelte haline getirmekten aşırı haz alan Luhan onu çekip koltuğa oturttu ve yanına oturdu.

     "Ee nasıl olmuşum? Beni beğendin mi?"

     "Aklımı başımdan aldı güzelliğin ve hala nasıl olmuşum diyorsun..."

     "İltifatların için teşekkür ederim sevgilim."

     "Ciel... Birkaç saat sonra gerçek anlamda bana ait olacaksın. O benim eşim diye bahsedebileceğim senden. En iyisi ise benim için dünyanın en mükemmel insanı ile evleneceğim."

   "Aman tanrım ne tesadüf! Bende öyle..."

   "Kinayeni sevdim..."

    Luhan güzel bir gülümseme verdi sevdiği adama. O sırada Hunhan çiftinin düğünü için hazırlıklar devam ediyordu. Yeminlerin edileceği ve yemek verilecek iç mekan ardından eğlence için dış mekan hazırlanıyordu. İç mekan Sehun'un isteği üzerine siyah ve altın tonlarındaydı. Masaların üzerinde şık yüksek şamdanlar ve tavandan sarkan göz alıcı ufak ampuller ile aydınlatılan mekan ayrıca görsel şölen sunuyordu.

      Dış mekan ise tamamen Luhan'ın zevkine göre dekore edilmişti

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


      Dış mekan ise tamamen Luhan'ın zevkine göre dekore edilmişti. Beyaz tonları ve mevsim çiçekleri ile bezenmiş masalar ve sahile bakan kocaman bir dans pisti ile "Ben eğlence mekanının!" diye bağırıyordu adeta.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Ölümcül İntikamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora