(Öİ) 6. Bölüm

980 78 25
                                    

    Luhan üzerindeki takımı inceledi. Beyaz takım vücudunu tamamen sarmış ve üzerine tam oturmuştu. Bordo renkli bir ceket mendili takıyordu ayrıca kafasına takılacak güller de bordo olacağı için tamamen uyumluydu. Kendisi Sehun'a göre daha düşük bir rütbede olduğu için geleneklere göre gelin gibi beyaz giyen ve kafasına çiçek takılan kişi o olmak zorundaydı. Sehun ise simsiyah bir takım giyiyordu ve onun da luhanınkine benzer bordo rengi bir ceket mendili ve kravatı bulunuyordu ama Luhan henüz Sehun'u damatlığının içinde görmemişti.

     Yixing, Baekhyun, Bayan Wu ve Bayan Oh Luhan'ın güzelliği ile mest olmuştu ve hepsi ağlamaya başlamıştı. Luhan ise bu görüntüye dayanamayarak deneme kabinine dönüp üzerindeki damatlıktan kurtulmuştu.

    Luhan kendini bir bebek gibi hissetti. Giydirilmeyi bekleyen ve giyecekleri başkası tarafından seçilen bir oyuncak bebek gibi... Bu nedenle Sehun'dan onu kurtarması için yardım talep etmeye başlamıştı ama Sehun da ondan farklı bir durumda değildi. O da Kris, Chanyeol, Bay Wu ve Bay Oh ile birlikte düğün yeri hazırlıklarını yapmaya ve biten hazırlıkları denetlemeye gitmişti ve Luhan'dan gelen tüm yardım isteklerine olumsuz dönütler gönderiyordu. Eh, bu durumdan zevk almıyor değildi. Düğün tarihi hemen belirlenmiş gerekli hazırlıklar yapılmaya başlanmış fakat Luhan yapılan hiçbir karara karşı koymadan kabul etmişti. Bu tarz şeylere katlanmak zorunda kalması Sehun'un suçu değildi.

      Nihayet işleri bittiğinde Luhan ve gelin takımı AVM'nin çıkışında eşlerini beklemeye başladı. İlk gelen bir tabi Kris ve Bay Wu oldu. Yixing ve Bayan Wu arabaya bindi ve Luhan binecek iken Yixing ona sinir bozucu bir ses ile "Eşin seni almaya geliyor" dedi. Luhan gözlerini devirip Baek ve Bayan Oh ile beklemeye başladı. Bay Oh geldi ve eşini alıp ayrıldı. Hemen ardından Chanyeol gelip Baek'i aldı. Luhan ise yaklaşık yarım saat boyunca Sehun'u bekledi ama gelen giden yoktu. Luhan sinirlendi ama bozuntuya vermedi. Eve kadar yürümeyi düşünüyordu bu nedenle AVM'nin girişinden ayrılıp evlerine doğru yürümeye başladı. Cidden çok sinirleri bozulmuştu ve o an eğer biri çıkıp Luhan'ın moralini bozacak tek birşey söylerse Luhan tüm sinirini ona kusacak gibiydi.

     Sehun hızlıca araba kullanıyor ve Luhan'a yetişmeye çalışıyordu. AVM'ye yaklaşırken Luhan'ın yürümeye başladığını gördü ve direksiyonu kırıp şerit değiştirdi. Luhan'a yaklaşınca da arabayı kenara çekip koşarak ona yetişti.

     "Ciel! Bekle beni."

     "Oh, Bakın kimler teşrif etmiş."

     "Üzgünüm cennetim yemin ediyorum seni bekletmek gibi bir niyetim yoktu ama şu olanlara bir bak. Üzgünüm. Özür dilerim Ciel. Lütfen aptal eşini affet."

      "Öyle söyleme! Kendini böyle sınıflandırmanın hiç hoş değil. Sadece arayıp geç kalacağını haber vermen gerekirdi."

      "Diyorum ya tam bir aptalım. Beni beklediğini tamamen unuttum."

     "Beni çok fazla bekletme Sehun. Hayatta en nefret ettiğim şey beklemek."

      Sehun kollarını açtı ve Luhan onun için açılan kolların içine neredeyse atladı. Sehun'un kolları Luhan'ın beline dolandı.

      "Sen beni seçerek neredeyse en mutlu adam olmamı sağladın ama benim yaptığıma bak. Bir daha asla senin beni beklediğini unutmayacağım."

      Sehun tam cümlesini bitirdiği sırada Luhan'ın arkasından bir kahkaha atılıverdi. Sehun ve Luhan neredeyse aynı anda arkalarına dönüp Kim Sürüsü Liderini gördüler. Sehun direk koruma iç güdüsüne girerken Luhan olanları anlamadığı için daha ılımandı. Jongin;

Ölümcül İntikamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin