(Öİ) 22. Bölüm

577 40 11
                                    

Chanyeol, Sehun Luhan'ın gönlünü almak için şirketten kaçtığından onun üzerine yıkılan işleri bitirmiş kendisini bir zafer edası ile çıkış saatine kadar oyalamak amacıyla koltuğuna yayılmış sevgili eşini düşünüyordu. Aptal gibi kaçtığı duygularının aslında onu ne kadar mutlu ve huzurlu edebileceğini yeni fark etmişti. Evde onu canından daha çok sevdiği eşi bekliyordu. Hem artık bir çocukları da vardı. Baek aralarında en son hamile kalan olsa da sonuçta bir bebekleri olacaktı.

Baekhyun ve Chanyeol birbirlerine olan aşklarını geç itiraf etmiş olsalar da ikilinin yakınlaşması bundan bile daha zor olmuştu. Evli oldukları halde ikisi birden daha yeni yeni aşık olmuşlar gibi birbirlerinin gözlerine dahi bakmaktan çekiniyorlardı. Zaman geçtikçe bu duygular yerini arzu ve isteğe bıraktı. Ancak geçen zaman belki de en sancılı dönemdi. Chanyeol şimdi hatırlayınca gülümsüyor olsa da o zamanlar az çekmemişti.

Çıkış saati gelene kadar düşüncelerinde pinekleyen Chanyeol çıkış saatinde bir panter edasıyla şirketten çıkıp arabasına koşmuş hiçbir şekilde beklememek için ara yollardan kılan evine geçmişti. Chanyeol'a kapıyı Luhan açmıştı. Pek mutlu görünmüyordu. Luhan Chanhyeol'u bir iki dakika durdurup 'Sehun neden gelmedi?' diye sorunca Chanyeol anlık şaşkınlığını saklayamadı. Luhan başını aşağı yukarı salladı. Bu durumu anladığını gösteriyordu. 'Erkenden çıktı değil mi?' dedi. Chanyeol başını salladı yeniden. Eli ile içeriyi işaret ederek onu buyur etti. Chanyeol hızlıca odaya çıktı ve Baeki gördüğü anda ona sarıldı. Baekhyun buna alışkındı. Chanyeol odaya girdiğinde dolabı düzenliyordu aniden Chanyeol sarılınca dengesini biraz kaybetse de Chanyeol onu tutuyordu bu nedenle dert etmedi.

"Çok mu özledin beni?"

"Sen özlemedin mi?"

"Özledim gabila bir daha sarıl da test edelim."

Chanyeol yeniden sarıldı eşine. Baek de ona sarılabildiği kadar sarıldı çünkü karnı onlara pek de alan tanımıyordu. Chanyeol Baek'i yatağa oturttu ve kendi üzerindekileri değiştirirken bu gün olan tuhaflığı anlatmaya başladı.

"Biliyor musun bu gün Sehun erkenden şirketten çıktı. Luhan'ın gönlünü almak için gittiğini söyledi ama az önce geldiğimde Luhan Sehun'u sordu. Henüz eve uğramamış olmalı."

"Luhan çıldırır. Sen işi vardı falan deseydin."

"Luhan aniden sorunca şaşırdım düzgün bir tepki veremedim."

"Anladı."

"Hemde hemen."

"İnanamıyorum şimdi kesin çıldıracak. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır Sehun'un."

"Bilemiyorum bebeğim."

Chanyeol rahat eşofman takımını giyip takım elbiseden kurtulduğu anda Baek'in yanına uzandı ve onun karnını sevip yüzüne öpücükler bıraktı. Baek de Chanhyeol'u öpüyor ikili sevgilerini ve bu sevginin yoğunluğunu birbirlerine en içten şekilde gösteriyordu. Elleri birbirine dolandı daha sonra da birbirlerini öpmeye başladılar. İkiliyi derin bir arzu ele geçirdi ama onlar için yakınlaşmak imkansızdı. Baek'in hamileliği çok hassastı. Ayrıca çoktan son aylara gelmişti.

"Chanyeol bekle. Bunun ilerisi ikimiz için de biraz zorlaşabilir."

"Merak etme ilerisini düşünmüyorum sadece bu güzel dudakları öpmek için buradayım."

"Yah! Chanyeol!"

"Tamam bağırma. Gel sarıl bana da uyuyuyalım."

"Önce yemek yemelisin."

"Saat 10 oldu. Zaten şirkette yedim. Endişelenme. Sen yedin değil mi?"

"Evet yedim. Doktorun verdiği saatlere uyuyorum biliyorsun."

Ölümcül İntikamWhere stories live. Discover now