(Öİ) 2. Bölüm

1.2K 95 16
                                    

      "Bizler aslında insanız. Yinede özümüz kurttur." Demişlerdi eskiler. Sehun şimdi ne demek istediklerini anlıyordu. Sehun Luhan'a çoktan eşi gözü ile bakıyordu ve Eşi şu anda belki de başka bir Klan'ın Deltası ile orada burada Fink atıyor olabilirdi. Kıskançlık Kurdunun bile kanına dokunuyordu. Onun haraketlenmesini sağlıyor ve yanında yöresinde kim varsa asabiyeti ile toz olmalarına neden oluyordu. Pazartesi günü Sehun Wu Klanının Deltası ve onların ailesi ile yeni girilen bir inşaat anlaşması için yemek yemişlerdi. Luhan bu yemek yüzünden Kim Klanı Deltasına özürlerini bildiren bir elçi yollamıştı. Sehun Pazartesi onu korumuştu. Şimdi ise tamamen korumasız olarak onu o adama teslim ettiğini hissediyor ve tırnağının ucuna taş deyse o adamı parçalayacakmış gibi geliyordu. Sehun Luhan ile yalnız görüşmek için sabırsızlanıyor onu daima yakınlarında görmek istiyordu.

     Bay Oh ise oğlunun tüm yeni düşüncelerinin farkındaydı. O eşini başka bir delta ile paylaşmak zorunda kalmadığı için omega eşi ile istediği gibi gezip eylenmiş hatta yanından ayrılmaması için çok aşırı çabalamıştı. Oh Klanının tüm Baskın Kurtları böyleydi. Tek sefer eş seçerlerdi. Bay Oh'da bu nedenle endişeliydi işte. Sehun Luhan'a gerçekten bağlanırsa ve Luhan onun yerine Kim sürüsünün Deltasını seçerse Sehun'un akıbeti ne olurdu?

        Luhan Kim sürüsünün liderine daha ilk buluşma günününden özürlerini bildirdiği ve gitmediği için şimdi ondan korkuyordu. Luhan her ne olursa olsun bir Omegaydı. Delta ona emir verirse Luhan istemsiz yapardı ve bundan çok korkuyordu. Luhan Abisinin Yixing'i gitmesini istemediği bir partiye göndermemek için dur emri verdiğinde Yixing'in ağlayarak tam 3 saat ayakta beklediğini görmüştü. Parti bittikten sonra Yifan Yixing'i bıraksa bile Yixing yapılan şeyler yüzünden ona çok kızgındı. Çünkü kaçırdığı parti ablasının düğün partisiydi. Yixing şimdi bile eşini affedebilmiş değildi ve her sene o gün ayakta 3 saat bekliyor Yifan ile tek kelime bile etmeyerek ve dokunmasına izin vermeyerek geçiriyordu.

     Luhan saçlarını tarayıp şekil vermişti. Aslında her ne olursa olsun Jongin ile görüşmek istiyordu çünkü Luhan onunla dans ederken Jongin'in  ne kadar nazik ve hoş görülü davrandığını görmüştü. Luhan emirler altında kalmaktan korkuyordu. Aslında Luhan ona emir verilmesinden nefret ederdi. Bu yüzden abisi ona ne zaman emir verse Luhan onu yapmadan önce abisinin koluna vururdu. Yifan yaptığı hatayı anlayıp özür dilese de emrini asla geri çekmezdi. Luhan bu nedenle eşinin hoş görülü olmasını istiyordu. Jongin ona mesaj atmış ve rahat giyinmesini ciddi bir yerde olmayacaklarını söyleyince Luhan da ona uyup rahat giyinmişti. Uyumlu bir tişört pantolon ve ayakkabı ile istediğinden çok daha iyi görünüyordu.

      Üç Klanın ortak şehirlerinden biri olan Seul'de tamamen insancıl bir randevunun Luhan için iyi olacağını düşünmüştü Jongin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Üç Klanın ortak şehirlerinden biri olan Seul'de tamamen insancıl bir randevunun Luhan için iyi olacağını düşünmüştü Jongin. Onunla zorla buluşturulmuş gibi değil de daha çok seçtiği biri ile randevuya çıkmış gibi olmasını istiyordu. Oysa ki Jongin insan yaşına göre 30 olmasına ramen Luhan 25 di. Ve bu yaşlarda iki adamın insanların arasında nasıl flört edeceklerini düşünmemişti bile. Yinede Jongin Luhan için hazırlanmıştı. Saçlarını yapmış güzelce giyinmişti.

Ölümcül İntikamWhere stories live. Discover now