(Öİ) 16.Bölüm

662 63 12
                                    

    Luhan akşam vakitlerinde Sehun'un işten dönmesini bekliyordu. Mutfak masasında kafadar 3'lü toplanmış o hafta olan biteni birbirlerine anlatıyorlardı. Luhan ve Baekhyun Kyugsoo'dan saklamak istemedikleri için Baek ve Chanyeol'un arasında olanları ona da anlatmışlardı. Tabiki planlarına da onu dahil etmişlerdi. Kyungsoo şaşkınlıkla onları dinlemiş fakat herhangi bir yorumda bulunmamıştı. Baek buna aldırış etmedi. Luhan ise yemek yapmanın peşindeydi. Son zamanlarda hamileliği onu çok yoruyordu. Kendine dahi bakamaz hale gelmişti ve eskisi kadar güzel olduğunu da düşünmüyordu. Çok kilo almamıştı ama aldığı kilolar bile onu çok etkilemişti. Yani en azından Luhan bunu düşünüyordu. Her an oturup ağlamaya müsaitti. Sehun'u onunla evlendiği için pişman etmekten korkuyordu çünkü kurtlar tek eşli yaratıklardı. Baek ve Kyungsoo hemen Luhan'ın dolu gözlerini fark ettiler.

    "Lulu... Ne oldu sana? Gözlerin dolu dolu."

     "Birşey yok Baekkie."

     "Gözlerin bu kadar doluyken yalan söylemeye çekinmiyor musun?"

     "Kyunggie cidden birşey yok."

     "Hadi anlat kırma bizi. Herşeyi paylaşabileceğini biliyorsun zaten."

     "Sadece çok... Çok kilo aldım. Çirkinleştim. Kendime bakamıyorum çünkü ya sürekli kusuyorum yada şu lanet olası bulantılar başlamadan yemek yemeye çalışıyorum. Yediğim herşeyi kusarken nasıl kilo aldığımı bile bilmiyorum. İki çocuğum olacak ve ben cidden onlara bakacak güçte miyim bunu bile bilmiyorum."

       Luhan onların bulunduğu masaya çöküp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlarken masada ki ikili şok olmuştu. Luhan o kadar iyi bir imaj çiziyordu ki onun hamilelik bunalımlarını yaşamadığını düşünüyorlardı. Her ikisi de henüz hamile kalmadıkları için bu olayı nasıl teselli edeceklerinden de bir haberlerdi. O sırada mutfak girişinde onları dinleyen ve hüzünle damadına bakan Bayan Oh'u gördüler. Bayan Oh onu fark eden ikiliye mutfaktan çıkmalarını istediğine dair bir baş işareti yaptı. Kyungsoo ve Baekhyun anında mutfağı terk ederken Luhan onların gittiğini ve masaya Bayan Oh'un oturduğunu bile fark etmedi.

      Bayan Oh Luhan'ın omuzlarına ellerini koydu ve ona destek olurcasına omuzunu okşadı. Hamileliğin ne kadar zor ve bunaltıcı olduğunu biliyordu. Sürekli duygu değişimi yaşamak, kabuslar görmek, çirkinleştiğini sanmak ve daha milyon tane düşünce ve olgu ile savaşma dönemiydi. Bayan Oh onun saçlarını okşamaya başlarken konuştu.

    "Luhan... Benimle konuşmak ister misin?"

    "A-anne...  Ben Baek sandım. Sen ne zaman geldin?"

    "Az önce geldim. Luhan çok işim vardı. Hala baban ve çocuklarımla uğraşmak zorundayım bu nedenle seni çok ihmal ettim. Hayatım bak... Seni çok iyi anlıyorum. Daha önce iki kere doğurdum. Çok zor. Çok bunaltıcı. Farkındayım. Hele seninki gibi bir durumda herşey çok daha zor. 3 ayın kaldı ve daha başka dertlerinde var. Seni çok iyi anlıyorum ama bunların hiçbiri Sehun'u senden soğutamaz. Biliyor musun ben ve SeJoon Sehun'un asla evlenemeyeceğini düşünüyorduk. O biliyorsun ki senden daha büyük. Senden önce kimseye bir meyilini dahi görmemiştik. Fakat aniden seni seçti ve ne kadar mutlu olduğumu anlatamam çünkü... Bak biz anne omegaların her ay Pazar günü olan bir buluşması var. Bu hem evlilik için hemde klan ile ilgili sorunlar için. Yakında sende katılmak zorunda olacağın için içeriği anlayabilirsin. O toplantılardan birinde Bir Omega aniden senden bahsetmeye başladı. Wu Klanında Yönetici bir alfa'nın eşiydi. Orada olmasının nedeni de Ağabeyinin eşinin annesi olmasıymış."

   "Yixing'in annesi."

   "Ah evet öyle. Seni görmüş ve ne kadar değerli biri olduğunu hemen fark etmiş. O gün senden ve yaptıklarından övgü ile bahsetti... Hem şirkette hem evde hemde bahçede çalıştığından bahsetti. Seni övmesi annenin pek bir hoşuna gitmemiş olacak onu susturdu. Biliyorsun bizlerde evlatlarımızı koruma içgüdüsel. Hemen toparlandı. Ne var ki ben çoktan damadımın sen olması için dua etmeye başlamıştım. O sırada Kim Klanının Deltasının annesi de seni pek bir beğenmişti. Aslında ikimizde görücü usulü bir görüşme isteyecektik fakat daha bize kalmadan Yixing'in bebeğinin kutlaması oldu. Sehun seni seçtiğinde bir an hayal görüyorum sandım. Oğlum biri ile konuşurken bile ciddiyetinden gram ödün vermeyen biri iken etrafta konuşulacağını bile bile sana av getirdi. Hem benim hayallerim hemde Sehun'un hayalleri gerçek oldu. Ben iyi huylu, hamarat, çalışkan bir damat buldum. Sehun ise hayatını paylaşacağı adamı buldu. Seni severken dış görünüşünün etkili olmadığı çok belliydi çünkü o seni kurt formunda gördü. Diyeceğim o ki bence sen bu tarz konulara hiç takılma. Sehun hiçbir şeyi hayatta senden daha çok sevemez. inanır mısın bilmiyorum Luhan ama... Delta ve Alfalar için çocuk duygusu çok farklı. Eğer seninle çocuğu arasında bir seçim yapmak zorunda kalırsa seni seçer. Bu böyledir. Sadece omegalar eşlerini değil çocuklarını seçer. Bazen betalar bile çocuğunu seçmeyebilir. Anlayacağın... Luhan sen asla Sehun'a ve seni ne kadar sevdiğine takılma. Onun seni sevme oranı asla değişmez... Sen sadece bebeklerine ve sağlığına odaklan. Ayrıca benim damadım o kadar güzel ki bunu hiçbir güç değiştiremez. Sen güçlü bir genç adamsın Luhan çocuklarda, çocuk ruhlu yetişkinler de seni kesinlikle yoramaz."

Ölümcül İntikamWhere stories live. Discover now