O zi din viata mea

286 13 0
                                    

Kate POV:
   Liceul South West. Locul spre care ma îndrept acum. Locul unde ma simt oarecum in elementul meu. Spun oarecum deoarece pauzele și ora mesei sunt un infern pentru mine. Reprezintă posibilitatea celorlalți de a-mi aduce aminte cât de nesemnificativa sunt, ca poate sunt un eșec pe acest Pământ.
   Tot ce am făcut in acești ani de liceu, fiind a unsprezecea acum, a fost sa învăț și sa ma străduiesc sa fiu cea mai buna din clasa. Și mi-a reusit!
   Este singura situație in care stiu ca nu pot da greș si singurul mod in care ma simt superioară celorlalți.  
   Am uitat sa menționez faptul ca parintii mei îmi aduc aminte in fiecare zi ca trebuie sa fiu desteapta, trebuie sa fiu mai buna decât ceilalți. Cum as putea sa nu învăț in cazul asta?
   Dimineata învăț, la liceu sunt atenta și activa la ore, după amiaza învăț. Cam asta am făcut toată viata. Ieșiri cu prietenii? Petreceri? Nu au existat pentru mine.
   Și iată-l! Onorabilul meu liceu.
   Îmi fac o cruce mintal și pășesc in curtea liceului.   Sunt înconjurată de prea multe creiere nefolosite.
   In fata mea, rezemat de un copac se afla Brandon Tomson, popularul liceului și cea mai rea persoana de aici. Nu face nimic folositor cu viata lui, tot ce are in cap este batjocora. Nu este cu nimic mai superior fata de cei din jur dar nu l-ai putea face sa înțeleagă lucrul asta nici dacă ar fi sfârșitul lumii.
   Ma rog sa trec neobservata pe lângă el dar bineînțeles ca rutina trebuie făcută pana la capat. Și o zi fără batjocura pentru Kate Morgan nu exista.
   Acesta rade viclean spre mine impreuna cu prietenii lui și îmi îndrept privirea spre partea opusa. Recunosc, este genul de baiat care poate intimida ușor pe cineva.
B-Hei, tocilara inutila!
   Ma prefac ca nu i-am auzit replica jignitoare și trec pe lângă el parca paralela cu lumea dar acesta printr-o fandare ajunge in fata mea și își pune mâinile in sân.
B-Unde sunt temele mele?
K-Ce teme?
B-Cum ce teme? Ți-am spus ieri ca azi nu vreau sa te vad fără ele. Nu am timp de lecții, distracția e pe primul loc!
K-Atunci cu distracția sa ramai! Eu nu îți datorez nicio tema.
   Deja eram sătulă de atitudinea lui aroganta și am simțit nevoia sa îi vorbesc mai răstit. Brandon nu suporta ca cineva sa îl trateze așa.
   In secunda următoare acesta îmi da o palma peste cartile din mana și acestea cad pe jos, pierzând câteva foi din ele.
   Se apleacă și ia rapid de jos foile pe care am rezolvările temei de la matematica .
B-Dacă nu ma ajuti cu frumosul atunci trebuie sa apelam la forța. Mulțumesc Kate, pentru tema, ești o draguta!
   Și in pași de gazelă se îndepărtează de mine impreuna cu prietenii sai.
   Îl urăsc. Îl urăsc atat de mult!
   Îmi strâng cartile de jos și ma îndrept spre clasa cu ochii ușor umezi.
   Oricât încerc sa par indiferenta, nu pot. Așa sunt zilele mele la liceu dintotdeauna. Pentru ca sunt fata care nu vorbește cu nimeni și care își vede de treaba ei toți ma privesc superior. Pentru ca învăț și am cele mai bune note, toți își permit sa își bată joc de mine crezând ca sunt o fraiera. Dar chiar sunt. Și eu nu am ce sa le fac. Sunt fără apărare. Mai ales in fata lui Brandon.
   Întotdeauna a avut ceva cu mine și nu ratează nicio ocazie din a ma umili. Oare Dumnezeu o sa intoarca roata? Nu sunt răzbunătoare, as vrea sa simtă și el ce simt eu zilnic din cauza lui.
   Ma simt inferioară, inutila, un nimeni, o persoana josnica. Neimportanta. Neapreciata.
   Tot ce pot face este sa îndur și sa trec prin fiecare zi cum pot. Abia astept sa se termine ziua asta. Cel mai bine ma simt in camera mea citind o carte. Este micul meu refugiu.
   Le dau un sfat tuturor tocilarilor și tocilarelor din lumea asta. Dacă ești tocilar, măcar nu fi fraier ca mine. Pentru ca asta sunt. O tocilara fraiera.

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Onde histórias criam vida. Descubra agora