"Te iubesc"

131 8 0
                                    

Kate POV:
   Cum ma simt? La fel ca ieri. Mai doare? La fel de mult. Dar trebuie sa îmi revin.
   Erika poate ajunge in orice moment la mine. A fost prima persoana pe care am anunțat-o de mutarea mea. Am vorbit cu ea la telefon 2 ore in care am plans amândouă și ne-am adus aminte impreuna de toate momentele frumoase pe care le-am avut ca prietene. Vine sa își ia rămas bun de la mine pentru ca de mâine va avea treaba cu matusa Vivian.
   Se aude soneria de jos și sunt sigura ca persoana care a venit la noi este Erika.
   Cobor repede fiind nerăbdătoare sa o vad.
   Deschid usa și când privirile noastre se intersectează îmi sare in brațe și lacrimile deja o cuprind. Chiar ma iubește..chiar tine la mine..
K-Fără lacrimi ochi verzi! Am plans destul!
E-Nu e corect! Când am gasit o fata diferită și mi s-a împlinit dorința de a avea o cea mai buna prietena perfecta, totul se spulbera!
K-Stiu, dar viata nu e corecta. Oricum, o prietenie adevarata trece și prin foc!
   Încerc sa o fac sa zâmbească pentru ca tristețea ei îngreunează și mai rău situația.
E-Kate, nu contează unde pleci! Nu contează ca nu o sa te mai vad vreodată! Tu vei rămâne mereu cea mai buna prietena a mea!
K-Te cred șatena mea, mi-ai dovedit loialitatea ta! Dar fără mine trebuie sa îmi promiți ca totuși nu vei sta singura. Singurătatea îți face viata amara, Erika!
E-Eu nu vreau alta prietena! Ori tu, ori niciuna! Ești prima care m-a făcut sa am încredere in ea și ești prima fata care a vrut de la mine o prietenie sincera. Nu o sa te înlocuiesc niciodata!
   Deși nu plângeam, acum o fac. Gândul ca nu ma va uita niciodata și ca o sa ma considere prietena ei cea mai buna mereu îmi face inima sa tresalte de fericire.
E-Stii ce? O sa vorbim la telefon in fiecare zi sa ne punem la curent cu orice. O sa ne vedem pe camera in fiecare seara. O sa te pastrez in mintea și inima mea mereu!
K-Ai dreptate fato, vom tine legatura și vom lupta cu aceasta distanta. Și vom învinge! Aceasta prietenie va învinge!
E-Kate, îți promit ca nu o sa îți ia nimeni titlul de "sora". Pentru ca tu ești sora mea, nu prietena mea!
   Sora? Așa de importantă sunt pentru ea? Mereu Erika a fost sincera cu mine, mereu mi-a împărtășit secretele ei, făceam orice impreuna, era lângă mine 20/24.
   Acum constat ceva de neimaginat. Cât de importantă este ea pentru mine! Este unica mea prietena și singura! Și nu mi-a fost ca o prietena ci ca o sora!
K-Nicio fata nu o sa fie mai presus de tine. Vei rămâne mereu prima mea prietena și cea mai buna. Te iubesc mult, draga mea!
   Ochii ei verzi se măresc si pot sa jur ca nu mai respira. Stiu ca e socata. Nu i-am spus niciodata ce inseamna ea pentru mine și cât tin la ea. Dacă spun cuiva te iubesc înseamnă ca sunt in stare de orice pentru acea persoana și as lupta pentru el pana la capătul lumii.
   Alte lacrimi își fac apariția pe fata ei dar aceste lacrimi sunt de fericire. Ma cuprinde intr-o imbratisare și stiu ca aceasta va fi ultima. De mâine nu o sa o mai vad.
E-Ma ții la curent cu tot și te rog, te implor, ai grija de tine!
K-Stai linistita, o sa fiu bine! Îți doresc numai fericire, Erika!
E-Nu o sa ajung niciodata la fericire maxima fără tine.
   Remarca ei ma întristează. Chiar vreau sa fie fericita. Fără mine.
   Erika deschide usa și vad cât de greu ii este sa își miște picioarele afara din casa. Este ultima data când ne vedem.
   Își face curaj și pășește afara. Îmi arunca pentru ultima oară un zambet de milioane specific ei și inchide usa in urma ei.
   Adio, soarele meu!
T-Fata aceea chiar ține la tine! Sigur ești și sigur vei rămâne prietena ei cea mai buna!
K-Da, știu ca tine. Și stiu ca o sa o facă în continuare. Dar nu o sa mai fie la fel. Deși se presupune ca o sa raman cu tot ce am aici, de fapt am pierdut tot!
   Îl las pe tata singur in living și urc in camera mea pentru a ma odihni. Prea mult plans, prea multă tristețe. Si mâine este ziua cea mare.
   Ziua in care voi reveni la viata anterioară. Ziua in care trecutul se va intoarce. Ziua in care îmi voi lua adio de la iubitul meu. Doamne, el cred ca o sa fie cel care o sa umple paharul!

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now