Adio, Brandon Tomson!

121 7 0
                                    

Brandon POV:
   Nu inteleg de ce mama lui Kate insista atat de mult cu căsătoria. După ce fata aia m-a jignit și a fost nepoliticoasă la cina, mama ei încă vrea sa continue. Asta înseamnă sa fi disperat după avere!
   Ma aflu in casa familiei Morgan la insistentele doamnei deși ea nu este acasă. Urc scările spre camera lui Kate cu gândul ca poate azi o sa ne apropiem puțin. E frumoasa tipa și nimeni nu l-a refuzat vreodată pe Brandon Tomson. Asta ma intriga și mai mult.
   Dar ce supriza, când deschid usa camerei, întuneric. Se pare ca domnișoara nu este acasă. O camera draguta. Mintea mea pornește niște gânduri perverse. Ce lenjerie intimă o purta de fel?
   Încep sa îi caut prin sertare. Nu am cum sa fiu prins deoarece nu e nimeni acasa. In primul sunt niște amărâte de carti. Ciudat, nu pare genul cu lecturile. In al doilea niște farduri, plictisitor. Dar când sa îl deschid pe al treilea am parte de un mare soc.
   Sunt niște poze. Iau una și o privesc oarecum furios. De ce Kate are poze cu tocilara Kate?
   Atunci beculetul se aprinde. Coincidenta de prenume, de ce are carti in dulap, de ce s-a purtat așa cu mine. Frumoasa Kate este tocilara inutila. Nu pot sa cred!
   Băiatul de care vorbea la cina sigur este Christian. Nu va scapa basma curată! I-a mers păcăleala dar minciuna are picioare scurte!
   Cobor scările cu gândul de a pleca și a ma gândi acasă la un plan perfect de răzbunare.
   Dar usa se deschide inainte și pe ea intra mica mincinoasa. La fix! E momentul sa îi readuc aminte cine e Brandon Tomson cu adevarat.

Kate POV:
   Când pășesc in casa am parte de supriza zilei. Ce caută el aici? Of, trebuie sa aduc deratizarea după ce pleacă.
K-Ce cauti aici?
B-Ipocrit? Surprins de cuvintele unei tocilare inutile!
   Tocilara? Poftim? Presimt ca ce va urma va fi foarte neplăcut.
K-Cred ca te-ai ticnit!
B-Lasă vrăjeala! Stiu cine ești! Ți-am vazut pozele din camera! Ce schimbare între tocilara care erai in liceu și ce frumusețe ești acum.
K-Cum ți-ai permis sa îmi controlezi prin lucruri?
   Se apropie de mine și îi simt respirația in fata.
Îmi provoacă greață!
B-Ciocul mic! Vei rămâne mereu o tocilara penibila. Acum ca stiu cine ești, o sa ma răzbun, o sa îți fac viata un calvar. Nu o sa te las sa fii fericita cu idiotul de Slayer!
K-Nu mai îmi este frica de tine! M-am schimbat! Nu te pune cu mine, Tomson!
B-Nu mai juca rolul de printesa războinică. Ești banala! Stii bine ca te pot zdrobii dacă vreau. Sa nu uitam anii de liceu.
   Îmi zâmbește viclean și îmi trezeste mii de amintiri neplăcute. Nu am uitat niciodata răul făcut.
K-Te urăsc cel mai mult pe lumea asta!
B-Sentimentul e reciproc! Dar eu te pot răni..tu nu ai nicio putere!
K-Nu ma cunosti cu adevarat, Tomson!
B-Poate..dar tu ma cunosti Morgan! Ți-as putea strica chipul de înger pe care îl deții acum. O sa te distrug ușor ușor și o sa îți reamintesc toată viata cine e șeful tau. Vei rămâne o proasta, nu te vei schimba niciodata!
   Replica aceea m-a durut. Rău. Stiu ca poate sa ma rănească. Stiu ca sunt proasta. Dar cu el aici simt ca ușor ușor devin din ce in ce mai mică.
   Vreau sa îi răspund dar altcineva o face in locul meu. Tata a auzit conversația noastră!
T-Pe fiica mea nu o amenință nimeni, mai ales un baiat răsfățat ca tine!
   Tata..îmi ia apărarea? Vine cu o furie mare spre noi și când ajunge in dreptul lui îl plesnește. Ce tocmai a făcut?
   Și Brandon este șocat. Are ochii mari și îl privește terifiat. Cineva a reusit sa îl intimideze pe Brandon Tomson!
T-Iesi afara din casa mea și sa nu te mai prind aici! Nici pe tine, nici pe tactu! Sunteți niște oameni josnici și aveti noroc ca nu sunt violent de fel altfel te-as fi călcat in picioare ca mi-ai jignit fata și ai amenințat-o! Cine se pune cu familia mea..va înceta cu respiratul!
   Brandon pleacă cu coada între picioare și deși nu ar trebui, sunt fericita.
   Dar..acum tata va suporta consecințele.
T-De unde te cunoaște? Care e relația ta cu el?
K-Îți voi povesti tot tata dar..tocmai probabil ți-ai încheiat parteneriatul cu Marcus. De ce?
T-Vorbești serios, Kate? Nicio suma de bani nu o sa ma hipnotizeze in halul asta. Cum ai putea crede ca te-as lasa umilita pentru niște bani? Da, toată viata am tras pentru bani dar limita ești tu! Și nu permit nimănui sa te rănească! Fie moral sau fizic!
   Lacrimi încep sa curgă pe chipul meu. Sunt cele mai frumoase cuvinte spuse de cineva pana acum! Tata ma iubește atat de profund și de sincer..
K-Mulțumesc, tata! Te iubesc! Ești baza mea!
T-Stai linistita, fata mea! Ești cea mai importantă persoana pentru mine! Acum ia loc și povestește-mi de tine si de Brandon. Vreau sa stiu tot!
   Luam loc amândoi și îl pun la curent cu lucrurile pe care nu le știa. Stiu ca o sa îl întristez dar așa a fost viata mea in modul adevarat.
   Urmează o discutie lunga și sincera cu tatăl meu!

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now