Fuga

122 6 0
                                    

Kate POV:
   Au trecut 3 zile de când eu și Christian suntem in Anglia.
   Da, așa e, chiar am fugit! Nu stiu dacă se poate numi fuga de fapt, noi doar am venit aici pentru a lasa apele sa se liniștească. Vrem ca lumea sa înțeleagă ca noi vrem sa fim impreuna și ca este vorba de iubire adevarata. Restul lucrurilor le lasam pe tata. Este mana noastră dreapta.
   Eu și Christian ne simtim bine aici. In fiecare seara dormim îmbrățișați, luam micul dejun impreuna, ne plimbam și totul este perfect.
   Problema întâmpinată este lupta cu dorul. Lui îi este foarte dor de prietena mea scumpa și matusa lui. Este normal, ele doua sunt tot ce are mai de preț pe lumea asta.
   Mie îmi este dor? Da, de parintii mei! Chiar dacă mama nu a fost cea mai perfecta mama, mereu a încercat sa ma protejeze și m-a crescut de când m-am născut.
   Unica mea dorința de acum este sa putem fi impreuna in L.A și familiile noastre sa ne susțină și sa se înțeleagă.

Monica POV:
   Ma uit socata la bilețelul roz lăsat lângă o fotografie cu mine și Kate și o lacrima îmi cade pe obraz. Cum a putut sa facă asta? Cum am reusit sa îmi pierd copilul așa repede?
   Ceea ce simt acum este de nedescris. Nu este furie, nu este dezamagire, nici nu stiu dacă este tristete. Este ca și cum Dumnezeu mi-a luat Pământul de sub picioare și cad in gol. Tot cad și nu ajung la capat.
M-Antonio! Antonio! Vino repede!
   Încep sa tip la soțul meu pentru a veni la mine urgent. Trebuie sa facem ceva!
A-Unde arde ? Ce s-a întâmplat?
M-Fata noastră a fugit cu Christian! Trebuie sa facem ceva neaparat!
A-Stiu! Chiar eu i-am sfătuit ca este o idee buna sa plece.
M-Poftim? Ce ai făcut?
   Dacă inainte simteam ca Dumnezeu mi-a luat Pământul de sub picioare, acum simt ca cerul mi-a căzut in cap. Am fost trădată de propriul sot.
M-Îmi explici ce înseamnă asta? Este o gluma? De ce a plecat? Cum i-ai permis asta?
A-Fata noastră avea nevoie de liniște. Tu, cât și eu, i-am provocat numai tristete in ultima perioada. Am fost niște parinti care nu au știut sa asculte. Avem la dispoziție o luna sa ne recunoaștem greselile și sa ne schimbam.
M-Nu și tu..chiar și tu spui ca am fost o mama rea...
A-Cum sa îi ordonam copilului nostru cu cine sa se mărite? Cum sa o ținem departe de lume? Cum sa ne intereseze atat de mult de părerea unor necunoscuti? Scumpo, am fost niște parinti oribili, nu rai!
   Cuvintele soțului meu sunt ca o sageata străpunsă in inima. Și ceea ce doare cel mai rău este conștientul meu care mereu a știut ca el și Kate au dreptate. Am exagerat, am dat ordine și nu am ascultat. Am fost prea indiferenta.
M-Dar este copilul nostru, cum sa îl lași sa plece?
A-Nu a plecat pentru totdeauna. Se va intoarce peste o luna. Avea nevoie de timp pentru a-și lipi inima rupta de noi. A plecat cu băiatul care o place foarte mult. Este bine, stai linistita!
M-După ce îmi arunci toate acele cuvinte in fata, mai și spui de acel baiat ca o place mult? Cum de îl placi?
A-Am avut bunăvoința sa îl cunosc cu adevarat și e un baiat extraordinar. Nu este vreun sărac și este un gentleman cu Kate. Sunt bucuros ca aceasta relație exista!
M-Prea multe pentru ziua asta, Antonio! Am fost trădată de soțul meu, fiica mea a fugit cu iubitul ei și sunt jignita. Este prea mult!
A-O zi suporti încărcătura negativă și ești epuizata. Imaginează-ți 17 ani de tristete. Asta i-am adus noi lui Kate. Eu ma urăsc pentru acest lucru.
   Sa nu mai spună asta..sa nu o mai spună! Gândul ca i-am distrus viata propriei fiice ma termina ușor ușor.
M-Ce vrei de la mine de fapt?
   Acesta vine in dreptul meu, coboară la nivelul meu și ma prinde de mana. E calda ca de obicei. Este soțul meu, singurul bărbat care mi-a cucerit inima acum 20 de ani.
A-Eu te iubesc și te voi iubi mereu! Ești soția mea și o sa ramai pana la moarte și dincolo de ea! Dar nu te mai recunosc in ultimii 3 ani. Ești indiferenta, impulsiva, rece, iei decizii cu mintea și nu cu inima, te interesează banii. Ai uitat de familia ta, de atmosfera din familia noastră.
Vreau sa revii, vreau sa te întorci inapoi. Sa zambesti, sa fii calda, sa o sfătuiești pe Kate, sa fii prietena ei cea mai buna, sa fii alături de mine in orice moment. Tot ce vreau de la tine, Monica, este sa îți dai seama de greselile tale și sa te schimbi. Vreau ca peste o luna sa fim o familie perfecta și unita. Vreau sa îi arați lui Kate ce mama buna poți fi!Pentru ca eu te cunosc cel mai bine in viata asta.
   Las capul in jos și plâng. Nu sunt o femeie care plânge des și nici o femeie care plânge din orice. Dar plâng pentru ca am gresit. Am gresit mult. Trebuie sa îmi pun ordine in idei și sa ma schimb.
   Antonio are dreptate, pur și simplu nu am mai fost eu. Mi-am pierdut cumpătul și rațiunea. Am fost o nenorocita!
   Îl cuprind intr-o imbratisare de care îmi era dor și ma descarc pe umărul lui. Stiu ca va fi in dreapta mea mereu.

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora