Erika Slayer

207 12 0
                                    

Kate POV:
   Weekend-ul a trecut repede și iată-ma iar in curtea liceului South West.
De data aceasta Brandon a stat in banca lui și m-a lăsat in pace. Cred ca este "liniștea dinaintea furtunii".
   Ma îndrept spre clasa având ora de biologie iar doamna profesoara este tipul de profesor care vine in clasa din pauza. Chiar dacă sunt o tocilara, chiar și eu urăsc genul acesta de persoane.
   Sunt uimita sa vad clasa aproape plină. De obicei aveam mulți absenți la prima ora.
   Ma așez in banca mea ignorând pe toată lumea.
Îmi scot cartile și observ cum Brandon se uita la mine râzând impreuna cu gasca lui de gorile.
   Se ridica și vine spre mine cu o fata ce inspira superioritate. Liniștea nu a durat mult.
B-Tocilaro, după ora de biologie vreau eseul la istorie. Este prea greu și stii ca ne da nota. Sa nu ma dezamăgești, Morgan!
   Și spunând asta îmi face cu ochiul și se asaza inapoi pe scaun. Ce idiot! Dacă crede ca o sa ii dau eseul la care am lucrat mult timp se înșală. Poate sa se transforme in Tarzan, nu va iesi ca el astăzi!
   Ușa se deschide și pe ea intra profesoara Duncan, dar nu singura, este urmată de o fata pe care pot sa jur ca nu am mai vazut-o prin liceu.
Prof-Buna ziua, elevi! Inainte de a începe ora vreau sa v-o prezint pe noua voastră colega, Erika Slayer! Sa va purtați frumos cu ea și sa aveți grija sa se integreze bine!
E-Buna tuturor! Sper sa ne înțelegem!
   O colega noua? Super! Alta persoana adăugată la grămada fițoșilor acestui liceu. Nu m-as mira dacă de mâine ar face mișto de mine ca și ceilalți . Este foarte frumoasa, recunosc, și sigur o sa se integreze printre cei populari. Acești șobolani se vor mai înmulți mult?
   Profesoara începe sa predea lecția și decid sa îmi închei teoria din cap. Deși numele "Slayer" mi se pare cunoscut dar nu stiu de unde.

Peste 1 ora
   Ora a trecut repede și a venit momentul orei de istorie. Ador istoria! Merg pe holul liceului îndreptându-ma spre dulapul meu. Dar ce sa vezi și sa nu crezi. Brandon Tomson sta sprijinit de dulapul meu. Doamne încep sa îmi pierd răbdarea cu băiatul asta!
B-Probabil stii de ce ma aflu aici. E-se-ul. Acum, Kate!
K-Nu primești niciun eseu Brandon! Nu îți mai dau temele mele. Poti sa faci ce vrei dar nu e frumos sa te folosești de munca altuia.
B-Nu ma provoca Kate! Nu vrei sa ma vezi nervos!
K-Ce poate fi atat de rău? Sunt obisnuita cu batjocura ta. Dar a ajuns. Nu mai sunt la mana ta!
B-Tocilara proasta ce ești!
   Și după ce ma jignește, acesta ma împinge in umar cu putere și corpul mi se deplasează in spate, ciocnindu-ma puternic de dulap cu spatele. Au! Asta chiar a durut.
?-Hei! Cere-ți scuze imediat sau o sa ii dai explicații directorului!
   Îmi întorc privirea către persoana care ni s-a alăturat și am parte de un mare soc sa vad ca este noua mea colega. Ce supriza!
B-Tu ești tipa noua! Prospaturile ar trebui sa stea departe. Nu ma cunosti și nu vrei sa te bagi in treaba mea.
E-Asculta aici maimuțoiule, nu accept genul acesta de comportament de strada așa ca dacă vrei sa te iei de cineva fa-o in-afara incintei. In plus, fata asta nu ți-a gresit cu nimic! Un baiat ar trebui sa fie gentleman!
B-Ma inveti tu cum sa ma comport? Ești amuzanta! Dar nu suport ca cineva sa se bage in treburile mele. E posibil sa te arzi!
E-Asculta aici vechitura, poate sunt noua, dar nu înghit șmecherași ca tine care se vad perfecti. Pe fata asta o lași pentru ca eu nu am de gând sa accept așa comportament. Dacă nimeni nu te-a învățat pana acum cei 7 ani de acasă, stai liniștit, Erika e aici sa îți fie profesoara!
B-Cum îndrăznești păpușa sa îmi vorbești așa? Nu ma cunosti! Nu intra in război cu mine!
E-Nici tu nu ma cunosti! Nu ma provoca!
B-Mai vedem noi cine e tare! Te pup Kate, astăzi sa zicem ca te iert, dar mâine nu scapi. Mai vorbim fetița noua, sa stii ca ești pe lista mea.
   Brandon se îndepărtează de noi, nu inainte de a ne arunca o privire urata. Ce a fost asta? De ce m-a aparat? E prima persoana care face asta. E prima care ii tine piept lui Brandon.
E-Ești bine? Vrei sa mergem la cabinet?
K-Nu e nevoie. Sunt ok!
E-Nu îi mai permite sa se comporte așa cu tine. Dacă eram in locul tau îi dădeam o palma de mult!
K-Ai dreptate! Dacă erai in locul meu. De ce m-ai aparat? Acum vei avea probleme.
E-Tipii ca el nu ma sperie. Este doar o insecta vorbitoare. In plus, era normal sa te apar. Se vede ca ești o fata buna și nu este corect sa te trateze așa.
K-Mulțumesc..mm..
E-Erika! Îmi poți spune Erika!
K-Kate Morgan!
E-Trebuie sa plec, ma așteaptă fratele meu, dacă e ne vedem mâine Kate, ma bucur ca te-am cunoscut!
K-Sigur! Pa!
   Erika Slayer. O minune pe acest Pământ. Singura care s-a bagat pentru tocilara de mine. Singura care mi-a zâmbit sincer. Singura care m-a complimentat spunându-mi ca sunt buna.
   De ce? E prea frumoasa pentru a-și pierde timpul cu o fata ca mine și prea dezghețată și de treaba pentru a dorii o prietenie cu mine. Atunci...de ce?

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum