Prima mea prietena

167 10 0
                                    

Kate POV:
   Doamna asistenta mi-a dat un calmant pentru durerea de cap și mi-a spus sa stau ora asta întinsa ca sa nu mai am amețeli. Brandon m-a lovit destul de tare, chiar nu are suflet, m-am convins acum.
   Erika s-a oferit sa stea cu mine. Va primi absenta acum. Nu inteleg de ce face atâtea pentru mine.
E-Ești mai bine? Ai nevoie de ceva?
K-Poți sa încetezi cu asta?
E-Cu ce?
K-Aceasta grija falsa. Te-ai purtat frumos cu mine din prima zi și nu ai niciun motiv. Dacă o faci pentru note, poți sa încetezi, o sa îți dau temele de câte ori mi le ceri.
   Din fața serioasă pe care o avea, apare una trista. De ce ochii ei inspira dezamagire?
E-Asta crezi despre mine? Ca ma port frumos cu tine ca sa obțin niște beneficii?
   Nu stiu ce sa îi răspund. La ce chip trist are mi-e frica sa nu dau un răspuns gresit. E clar ca ceva a deranjat-o din mimica și vocea ei.
   Erika se ridica de pe scaun și se duce la geam. Privește afara stand cu spatele la mine. Credeam ca nu o sa mai vorbim dar aceasta întrerupe liniștea fiind iar imprevizibila.
E-Nu am avut niciodata o prietena. Fetele din ziua de azi nu apreciază nimic, ar vinde o prietenie pentru un baiat, le interesează doar de ele și sunt niște măști cu mult machiaj. De când te-am aparat in fata lui Brandon te-am admirat. Te-am vazut speciala și diferită. Tot ce am vrut a fost sa ma apropii de tine și sa devenim prietene. Voiam o prietena buna, sincera, cu o inima curată. Tu ai aceste calități! Dar se pare ca parerea buna nu este reciproca. Stai linistita Kate, nu o sa te mai deranjez dacă asta îți doresti!
   Fiind cu spatele la mine nu îi pot vedea fata. Nu stiu ce expresie are acum. Dar stiu ce fata am eu. Una socata și fericita in același timp.
   De ce fericita? Pentru ca este prima persoana care mi-a spus ceva atat de frumos. Este prima persoana care vrea o prietenie de la mine și nu o tema la o materie. Cum ar trebui sa reactionez? Am dat-o in bara!
K-Erika, eu nu am niciun prieten. Nu cunosc semnificația acestui cuvant. Tot ce m-a interesat pana acum au fost notele și părerea părinților mei despre mine. Lupt pentru visele părinților mei și de iubit nici nu discut. Nu am știut cum sa reactionez când o persoana s-a purtat așa frumos și afectuos ca tine. Care mi-a vorbit atat de dulce. Dar te cred! Eu cred in cuvintele tale. Chiar dacă nu mi le-ai spus privindu-ma in ochi.
   Astept un răspuns de la ea și încerc sa îmi elimin din suflet șocul pe care îl am conștientizând ca am vorbit din inima și am scos pe gura un așa discurs. Chiar ma schimb!
   Erika nu îmi da un răspuns dar îmi permite sa îi vad chipul, întorcându-se la mine. Vad un chip angelic. Un chip angelic cu lacrimi in ochi.
K-De ce plângi ?
E-Pentru mine a existat doar fratele meu. Am fost înconjurată de persoane pe interes și regi care conduc palate. Fratele meu este tot ce iubesc pe lumea asta. Și singurul care mi-a spus ca nu s-ar îndoi de mine niciodata. Ca are încredere in mine. Dar acum și tu mi-ai spus asta. Ma simt atat de bine!Sunt fericita, Kate! Mulțumesc!
   E fericita? Ca i-am spus acele cuvinte amărâte?
   E la fel ca mine. A fost singura pana acum, e sincera, uraste persoanele ca Brandon, se vede ca poate oferi loialitate și are o iubire de dat pe care nu a împărtășit-o nimănui pana acum. E exact ca mine!
   Erika Slayer. Fata noua care este sora popularului liceului. Fata noua care acum este pe lista tuturor din liceu drept "batjocura" . Fata noua care s-a împrietenit cu tocilara Kate Morgan. Cine ar fi crezut ca este posibil? Eu nu!
   De când am vazut-o prima oară am avut o părere greșita despre ea. Aparentele înșală! Și acum îmi este rușine de mine ca am făcut o așa confuzie. Dar acum Erika va fi pusa undeva in rama in dormitorul meu. De ce?
   Erika Slayer este prima mea prietena.

Erika POV:
   Deși nu mi-a spus ca ma considera prietena, tot ce a spus a fost de ajuns. Kate este singura fata care m-a făcut sa am încredere in ea fiind mereu la locul ei și fiind inocenta. Nu am cum sa nu o apar in fata unor nelegiuiți. O sa încerc sa îi intru la inima pentru ca nu pot sa o pierd. Cum am spus, este specială.
   Sunt prietenoasa, optimista, zambareata, vesela, puternica și sincera. Ea poate este opusul meu dar nu contează. Piesele diferite pot forma un întreg.  
   Vorbesc ca și cum am fi un cuplu. Ce jalnic! Dar o vreau ca prietena. Ca prima mea prietena.

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now