De ce?

178 9 0
                                    

Kate POV:
   Marțea aceasta este "Ziua Sportului" și nu se fac ore. Venim pentru câteva ore in care vom juca diferite jocuri, vom alerga și vom da diferite probe.  
   Urăsc sportul! Nu pentru ca nu mi-ar place, sportul este bun pentru o viata sănătoasă, dar nu ma descurc deloc. Sportul este undeva prin Finlanda iar eu prin Italia. Nicio treaba!
   Ma îndrept spre sala de sport când o persoana ma cuprinde intr-o îmbrățișare pe la spate. Ma asteptam sa fie Erika.
E-Sa mergem impreuna, Kate!
   E prea lipicioasa. A fost așa din prima zi. Ori e foarte prietenoasa ori joaca bine teatru.
K-Haide!
   Adevarul e ca ma simt bine in preajma ei. Mi-am imaginat cum ar fi fost sa fim prietene pe bune. Ar fi un sentiment placut.
   O studiez pe persoana din dreapta mea și schitez un zambet scurt. Chiar e frumoasa, și treningul acela îi scoate in evidentă corpul foarte bine construit.
Nu as arata așa in veci! Eu sunt o hidoșenie.
   In sala deja s-au strâns elevii și domnul de sport le citește regulamentul. Ups! Se pare ca am întârziat!
Prof-Ați întârziat, Slayer, Morgan! Așezati-va in rand și sa nu se mai repete!
   Noi doar mimam un "da" din cap și ne așezăm lângă colegii nostrii. Ce ne-a pregătit azi domnul?
Prof-Vom începe ziua cu un joc scurt. Ratele și vânătorii. Tomson, Grey, sunteți vânători. Primele 5 fete vor fi ratele.
   Primele 5 fete? Număr de la începutul rândului și îmi dau o palma peste frunte când îmi dau seama ca eu sunt a cincea și Erika a patra. Este imposibil! Și destinul își bate joc de mine, vânător fiind Brandon. Deja ma înțeapă cu privirea lui de vulpe.
   Ne așezăm pe poziții și inima îmi bate tare. As vrea o masina a timpului in acest moment sa opresc acest joc stupid.
Prof-Începeți!
   Eu și Erika ne ferim de mingii cu ușurintă și o fata este deja eliminată din prima lovitura.
   După 6 minute de joc, constat ca singurele rămase sunt eu si Erika. Nu stiam ca am reflexii așa bune. Ma simt oarecum mandra de tocilara de mine!
E-Kate, ai grija!
   O aud doar pe Erika strigând la mine si simt o mare lovitura in fata. Cad jos și pentru câteva secunde sala se învârte cu mine. Când îmi revin din amețeala, Brandon este pe jos de ras și toți ma privesc amuzați. Ce este amuzant? Pe acea lovitura am simțit-o pana in creier. Nu este amuzant deloc!
E-Hei, voi, nu mai fiți răutăcioși! Nu e nimic amuzant! A fost lovită tare! Putea fi oricare in locul ei!
   Ma întorc spre Erika care nici nu îmi dădusem seama ca ma tine de spate și îi observ fata foarte serioasă. Acum toți ceilalți o sa o urască, de ce se scufunda pentru o fata ca mine? De ce face asta de când a venit in liceul nostru?
   Nu o mai privesc si las capul in jos pentru ca simt niște impulsuri undeva la tâmpla. De ce mi se intampla numai mie asta?
E-Ești bine, Kate? Sa mergem la cabinet!
   Ma ridica de jos și pleacă cu mine spre cabinet, dar, inainte de a iesi pe usa cu mine, se intoarce spre cei prezenți și le spune niște ultime cuvinte.
E-O sa va para rău pentru tot! Mi-e scârbă de persoanele ca voi!
   Acum o sa fie bătaia lor de joc impreuna cu mine. De ce? E a mia oară când ma intreb asta de când am cunoscut-o.
K-Erika..
E-Taci! Stiu ce vrei sa spui! Nu este corect, Kate! Nu sunt corecți deloc!
   Ură. Asta vad in ochii ei. Ură pentru ei. Fata asta ma surprinde și aprinde in mine dorința de a o cunoaște. Asta nu e bine. Trebuie sa fiu singura și sa nu îmi pese de nimeni. Cel puțin asta ar trebui sa îmi fie soarta. Se schimba cumva ?

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum