"Te plac, domnisoara meditatoare"

157 9 0
                                    

Erika POV:
   Ziua aceasta a trecut foarte repede. Cum mi-am petrecut-o? Gândind.
   Fratele meu nu se simte bine. Deși încearcă sa ascundă lucrul asta de mine îl cunosc cel mai bine.
   De câteva zile este abătut, îngândurat, trist. Nu vrea sa se deschidă in fata mea și se lupta singur cu propria persoana. Chiar și la liceu l-am vazut in unele momente uitându-se la Kate cu o oarecare dezamagire când vorbea cu tipul cel nou.
   E un puști super destept abia venit in liceu. Imediat s-a inteles cu Kate și par sa aibă multe lucruri in comun. Dar nu vad de ce ar fi asta problema lui.
   Ideea e ca din fratele vesel și glumeț acum este ca o epava scufundată. Fiind in camera mea, plimbându-ma de colo-colo, atenția îmi este furată de jocul "Nu te supara" desfăcut pe biroul meu. Eu și Christian obișnuiam sa ne jucam des acest joc. Poate așa reușesc sa îl aduc cu picioarele pe Pământ.
   Decid sa iau jocul și sa ma îndrept spre camera fratelui meu. Ciocan o data și apăs pe clanța neașteptând un răspuns. Gol. Christian nu este in camera lui.
   Pe masa acestuia observ o hartie cu un pix lângă ea. "M-am dus in club pentru a-mi limpezi mintea. Nu te îngrijora". Asta scria pe bilet.
   A plecat fără mine? A plecat fără sa ma anunțe? O sa aibă de-aface cu mine când se intoarce! Dacă intr-o ora jumate nu este inapoi, merg după el și îl aduc acasă tras de urechi!
Christian POV:
   Muzica data la maxim făcând corpul sa vibreze. Om lângă om dansează pe melodiile DJ-ului. Eu stau jos pe o canapea impreuna cu prietena mea din aceasta seara, băutura.
   Poate clubul nu a fost cea mai buna alegere in a-mi limpezi mintea. Simt deja ca alcoolul mi se urca la cap și ma uit la cele 5 pahare consumate pana in acest moment. Nu sunt vreun bețiv nenorocit, nu sunt un puștan rebel, nu sunt un frate rău, sunt doar dezamagit.
   De ce și-a petrecut toată saptamana vorbind cu el? De ce râdea in prezenta lui? Modul in care el o privea ma înnebunește. O sorbea din priviri și parca o dezbraca. De ce nu m-a mai bagat in seama?  
   Credeam ca însemn ceva pentru ea. De ce m-ai rănit, Kate? Ce are el și nu am eu, în-afara de o pereche demodata de ochelari?
   De aceea sunt aici. Din cauza ta. Ca mi-ai furat mințile și nu stiu de ce. Nu ești o fata senzuala, nu flirtezi cu baietii, esti simpla și parca stearsa. Dar totuși pentru mine esti ca o pata de sclipici. Pentru mine ești cea mai frumoasa și cea mai speciala.
   Iar încep sa gândesc aiurea.
   Iau decizia de a părăsi clubul pentru a lua o gura de aer. Nu ma simt prea bine. Al 6 lea pahar își spune cuvântul.
   Scot telefonul din buzunar și intru la contacte. Nu am pe cine sa sun. As putea-o suna pe Erika dar nu vreau sa o îngrijorez. Și căutând mai departe, degetul mi se oprește pe numele "Kate". Sa o sun?
   De ce as face-o? Pot sa profit de moment și sa îi spun ce simt. Sa o fac? Trebuie sa îmi ascult inima și sa las băutura deoparte.
Kate POV:
   In mod normal ar trebui sa dorm la ora asta dar ceva nu ma lasă. Efectiv nu am somn.
   Prinsă in teoriile mele, un sunet ma sperie și imediat ma ridic uitându-ma prin camera. Sunetul vine de la telefonul meu. Cineva ma suna. La ora asta? Ce nebun deranjează pe cineva acum?
   Iau telefonul rapid pentru a nu îi trezi pe ai mei și fac ochii mari când citesc pe ecran "Christian". De ce ma suna el? De ce acum?
   Inima începe sa îmi bată cu putere și trag câteva guri de aer pentru a putea răspunde.
K-Alo? Christian?
   Aud vantul bătând afara dar el nu spune nimic. Apelul o fi fost făcut din greșeala?
K-Christian, ești acolo?
C-Da!
K-S-a întâmplat ceva de ma suni acum?
   Îl aud răsufland și acest gest îmi accentuează curiozitatea.
C-Fii atenta la ce o sa îți spun, Kate Morgan, pentru ca a doua oară nu o sa mai repet!
K-Te ascult!
   Ce îmi va spune? Ce cuvinte vor iesi de pe buzele lui?
C-Te plac, domnișoara meditatoare!
   Și după aceste cuvinte îmi închide telefonul in nas.
   Te plac? Aceste cuvinte au ieșit din gura lui?
   Îmi pun mana pe inima și încep sa respir sacadat ca sa o liniștesc. O sa iasa din piept!
   Ma pun pe spate și privesc tavanul. Un zambet larg îmi apare pe buze și o lacrima mi se scurge pe obraz. Este prima data când un baiat îmi spune aceste cuvinte. Este prima data când ma simt apreciata și placuta de cineva.
   Dar este adevarat ce a spus? Sau a fost un joc de-a lui in care sa rada de mine?
Erika POV:
   Ora 11 noaptea. Ce fac? Îmi car fratele pentru ca abia se tine pe picioare. E un prost! Nu este un baiat rău dar uneori întrece măsura! Am momente când îl urăsc! Nu stiu ce l-a apucat dar când își revine sper sa aibă o explicație buna!
   Cât noroc are ca sunt eu sora lui!
Christian POV:
   Sunt conștient cât de imatur sunt în momentul de fata. O sa îi mulțumesc toată viata surorii mele ca mereu este alături de mine. Stiu ca ma iubește enorm. Sentimentul e reciproc. Erika este cea mai importantă persoana pentru mine.
   Dar acum gândul îmi sta la ea. De ce am sunat-o? Cum am putut sa îi spun marele meu secret?
   O sa regret aceasta seara de azi inainte pentru ca stiu ca ea nu simte la fel. Suntem diferiți. Sigur nu ma vede de nivelul ei.
   Vreau doar sa dorm și sa uit pentru câteva ore ce jalnic și penibil am fost in seara asta!

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now