Fericita dar totusi nelinistita

138 8 0
                                    

Peste 8 luni
Kate POV:
   Un întreg se poate forma și din piese diferite. 2 persoane total diferite pot avea o relație. Un om se poate schimba la 360 de grade. Trebuie sa lupți tu pentru tine mereu pentru ca nimeni nu o va face.
   Eu am învățat toate astea din ziua in care Erika a apărut in clasa noastră pentru prima data pana in prezent. Viata mi-a dat o lecție importantă. Ușor ușor m-am ridicat ca o pasare Phoenix.
   Au trecut 8 luni de la cearta cu mama și discuția sincera cu tata. Relația mea cu Christian merge din ce in ce mai bine! Este singurul baiat care a reusit sa îmi cucerească inima. Nu stiu ce m-as face fără el!   
   Erika îmi este cea mai buna prietena oficial ,îmi este sora din alta mama.
   La liceu mi-am menținut ritmul și i-am arătat mamei ca relațiile cu oamenii te pot întări, in niciun caz dărâma. Totuși nu vorbesc cu ea, din ziua aceea ma evita și ne purtam ca 2 straine.
   In schimb, m-am apropiat foarte mult de tata și am vazut o alta latura a lui, cea reala. Pot vorbi orice cu el și ma susține mereu.
   Viața mea a prins culoare și sunt foarte fericita in prezent. Îmi dau seama cât de fraiera am fost când ma lăsam condusă de mama și deveneam ușor ușor un robot.
   Acum am prieteni, un iubit și vad alta perspectiva la capitolul parinti.
   Iar Brandon, ca nu se poate sa uit de el, a lăsat-o mai ușor cu batjocora in ultimele luni rezumându-se doar la câteva replici răutăcioase.
   Chiar ma bucur ca sunt cine sunt și mi-am promis mie ca voi merge numai pe calea Kate.
   Dar totuși o neliniște se abate asupra mea și nu stiu de ce. Simt ca aceasta viata diferită și buna va fi data curand peste cap. Sper sa fie intuiția mea greșita. Nu vreau sa se mai repete trecutul!

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now