Dulce impacare

126 7 0
                                    

Kate POV:
K-Christian..
C-Deci acesta este secretul pe care Erika a încercat sa îl ascundă de mine. Te-ai întors!
K-Nu te supara pe sora ta! Eu am rugat-o sa nu îți spună nimic.
C-Am noroc ca o cunosc bine și stiu când minte. Și sincer, ma gandeam ca are legatura cu tine. De când ai plecat a fost trista și nu prea iesea din casa. De o luna este vesela și binedispusa. Și totul ți se datorează tie!
   Nu stiu ce sa îi spun. Nu am trăit așa soc in viata mea. Nici nu pot vorbi. Nici măcar nu pot sa ma misc pentru ca as fugi de aici mâncând pământul.
C-De ce nu spui nimic? De ce nu vorbești cu mine?
K-Mi-e prea rusine sa te privesc in ochi.
C-Rusine? De ce?
K-Pentru ca ți-am ascuns întoarcerea mea. Pentru ca am plecat și nu am rămas pentru noi. Pentru ca probabil ma urăști.
C-Da, așa e, ai făcut o greșeala ascunzându-mi venirea ta. Da, am suferit din cauza plecării tale pentru ca as fi vrut sa ramai pentru mine. Dar frumoasa mea Kate, nu te urăsc! Și nu as putea sa o fac vreodată. Din contra, îți mulțumesc! In momentul asta m-ai făcut cel mai fericit barbat din lume!
   Și ceea ce a urmat o sa mi se intipareasca in minte pentru totdeauna. Christian și-a unit buzele cu ale mele. Îmi era așa dor de sărutul sau! Îmi era așa dor de parfumul lui!
   Cât de idioata am fost! Am avut parte de fericire după 17 ani de tristete și am abandonat tot!
K-Christian...dar cum? Nu ai mai dat niciun semn in ultima perioada. Am crezut ca ți-ai gasit pe altcineva!
C-Ai crezut gresit! Cu cât vorbeam mai mult cu tine cu atat dorul se intensifica. Nu mai puteam sa fac fata situației. Cum sa te înlocuiesc? Am crezut ca am fost clar in ziua plecării. Nicio fata nu este ca tine, nu vreau alta fata! Am trăit cu speranta ca o sa te întorci la mine și Dumnezeu mi-a ascultat rugile. Ai rămas singura mea iubita și singura fata pe care o iubesc cu toată rațiunea!
   Lacrimi. Multe lacrimi. Împlinire. Multă împlinire. Asta este ce simt acum. Christian m-a readus la viata. El este lumina mea!
K-Am fost o tocilara proasta! Trebuia sa lupt cu parintii mei și sa îmi urmez propriul drum. Trebuia sa lupt pentru noi! Îmi pare atat de rău, iubitule!
C-Sa nu îți para! Aceasta distanta de 2 ani ne-a întărit și mai mult iubirea. Acum arătăm lumii ca ceea ce simțim noi este adevarat! Dar da-mi voie sa te informez cu ceva. De acum, nimeni nu se va mai pune in calea noastră. Acum ca te-am recuperat nu o sa te mai pierd vreodată!
K-Poți fi sigur de asta! Am suportat consecințele plecării și am suferit. Devenisem un tablou cu non-culori. Acum am in minte doar curcubee. Promit ca o sa lupt pentru noi mereu și ca din acest moment o sa fim impreuna pana ce aceste sentimente se vor stinge.
   Christian îmi oferă unicul lui zambet de milioane și ne unim iar intr-un sărut plin de emoții. Acum nu o sa mai trăiesc doar cu amintirea săruturilor lui.
C-Stii, sunt umpic uimit de schimbarea ta. Pentru mine ești la fel, te-as recunoaște dintr-un milion de fete dar ochelarii au dispărut și a apărut machiajul. Și stilul tau vestimentar seamănă cu al surorii mele acum. De ce ai făcut aceasta schimbare?
K-Eram imaginea creată de mama. Nu eram eu. Cu Anglia începea o noua viata pentru mine și voiam un nou început. Așa îmi place sa fiu! Și mi-am promis mie ca o sa iau singura deciziile ce aparțin de mine! Dar dragul meu, pentru tine o sa raman mereu tocilara care ți-a cucerit inima. Cu, sau fără ochelari!
C-Asta așa e! Chiar și cu aceasta schimbare, ramai aceeași Kate! Pe care o ador extrem de mult!
K-Și tu ai rămas la fel! Singurul baiat care m-a innebunit!
   Buzele noastre se unesc a treia oară. Trebuie sa recuperam timpul pierdut, corect?
   Dar oare lucrurile se vor calma și in sfarsit o sa ajung la fericire maxima? Sau relația noastră va întâmpina iar obstacole?
   Dar acum o sa luptam! Amandoi! Pentru noi!

Iubirea nu e de mine. Sau e? (FINALIZATĂ)Where stories live. Discover now