Hoofdstuk 13

1.5K 19 20
                                    

Ik word wakker van mijn alarm en sta op. Ik hoor Noah zuchten en kijk hem aan. "Waarom? Waarom moest je de wekker zo vroeg zetten?" "Straks komt Phoebe. Dus ik wil me op tijd klaar maken." Zeg ik glimlachend. Hij zucht en staat dan ook op. "Ik zou helpen weet je nog." Zegt hij zodra hij me vragend ziet kijken. Ik knik en loop de trap af. "Hoe is je enkel?" Ik kijk naar de bank en zie Caleb zitten. "Goed." Ik plof naast hem neer en leg mijn hoofd op zijn schouder. "Oké, wat is er moet jou aan de hand?" Vraagt hij zodra hij van zijn boek opkijkt. "Niks, ik ben gewoon nog moe." Zeg ik zuchtend. Ik sta weer op en begin dan een beetje op te ruimen.

"Ongelofelijk, het is niet eens haar huis en ze maakt schoon." Hoor ik Noah achter me zeggen. Ik grinnik en kijk rondom. "Zijn ze al weg. Vraag ik. Ze knikken beide en ik ga weer op de bank zitten. "En Cody?" "Hardlopen." Zegt Caleb simpel. "Zo vroeg?" Vraag ik. "Dat doet hij altijd." Hoor ik Noah achter me zeggen. De bel gaat en ik doe open. "Hé, ben jij Skylar?" Ik knik en glimlach vriendelijk naar de vrouw aan de deur. "Ik ben de zus van Brian en Nick, dit is Phoebe. Jij zou op haar passen als ik het goed heb begrepen." Ik knik vriendelijk en kijk naar Phoebe. Ze is echt super schattig. "Hoeveel wil je ervoor hebben?" Vraagt ze terwijl ze in haar portemonnee kijkt. "Je hoeft me niet te betalen hoor, ik help graag. En gefeliciteerd met uw zwangerschap." "Dank je wel." Lacht ze vriendelijk. "Phoebe je bent vandaag bij Skylar, lief zijn hè?" Phoebe knikt en loopt naar me toe. Ik pak haar handje en zodra ze weg is loop ik met Phoebe naar de woonkamer.

Ik hurk naast haar neer en wijs de jongens één voor één aan. "Dat is Caleb." Zeg ik terwijl ik hem aanwijs. "En dat is Noah." Zeg ik terwijl ik hem aanwijs. Ze knikt verlegen en kijkt me nerveus aan. "Wat wil je doen?" "Ik wil naar het park." Ik kijk naar de jongens die hun schouders ophalen. "Misschien moeten we wel even wachten op Cody." Zegt Noah die naar de klok kijkt. Ik knik en richt me weer op Phoebe. "Wil je wat drinken?" Ze knikt en gaat aan de tafel zitten. Ik pak wat te drinken en geef het aan haar. Niet veel later gaat de deur open en staat Cody bezweet voor me. "Iewl, ga je even douchen we gaan met zijn alle naar het park." "Ah, ik word gedwongen om mee te gaan?" Lacht hij. Ik knik en duw hem de trap op.

"Wie was dat?" Vraagt Phoebe die nu ook naast me staat. "Dat was Cody. Hij gaat straks ook mee." Ze knikt langzaam en loopt naar de de bank. "Je mag er wel bij zitten hoor. Dat vinden ze vast niet erg." Ik kijk naar de jongens die van hun telefoon opkijken. "Wat, o nee. Tuurlijk mag je erbij komen zitten." Ik kijk ze geïrriteerd aan en pak hun telefoons af. "Ga er maar bij zitten Phoebe. Ze bijten niet hoor." Ze glimlacht en gaat tussen hun in op de bank zitten. Niet veel later komt Cody terug naar beneden en pakt hij zijn jas. "Oké, zijn jullie zover?" Ik knik en pak Phoebes jas. Zodra we allemaal onze jassen aan hebben lopen we naar buiten.

"Tot hoe laat blijft ze bij ons?" Vraagt Noah zeurderig. "Aan het eind van de middag wordt ze weer opgehaald." Hij knikt en loopt achter Cody aan die wat verderop loopt met Phoebe.  "Is er iets?" Vraag ik aan Caleb zodra ik merk dat hij me aanstaart. "Nee, ik probeer alleen op te letten." Zegt hij schouder ophalend. "Op wat?" "Dat je niet weer je enkel zeer doet." Ik lach nep verontwaardigt en geef hem een speelse stomp tegen zijn schouder. "Zo klunzig ben ik nu ook weer niet." Hij lacht en knikt. "Daar ben ik nog niet zo zeker van." Ik moet lachen en schut mijn hoofd.

"Skylar! Mag ik een ijsje?" Ik kijk naar Phoebe die vrolijk naar me toe komt gerend. Ik knik en loop met haar naar het ijskraampje. "Willen jullie ook een ijsje?" Vraag ik terwijl ik naar de jongens kijk. Ze schudden hun hoofd en ik knik. "Alsjeblieft." Ze lacht vrolijk en loopt naar de schommel.

Ik ga naast de jongens op het bankje zitten en kijk naar Phoebe op de schommel. "Heb je het koud?" Ik kijk naar Caleb die me vragend aankijkt. "Nee, het gaat wel hoor." Hij knikt bedenkelijk maar laat het dan toch. Als ik met Noah in een discussie zit over wat we vanavond met zijn alle moeten doen worden we onderbroken door een harde krijs. Ik kijk op en zie Phoebe huilend om de grond zitten. In ren snel naar haar toe en pak haar handjes. "Wat is er gebeurd? Heb je pijn?" "Ik viel van de schommel." zegt ze snikkend. "Waar doet het pijn." Vraag ik terwijl ik haar armpjes onderzoek. "Mijn knie."  "Dat komt wel goed." Noah komt naast ons staan en tilt haar op. "We gaan er bij je oom thuis wel even een pleister op plakken." Zegt hij lief. Ze schud haar hoofd en veegt haar traantjes weg. "Waarom niet?" Vraagt hij zodra hij haar koppig ziet tegen stribbelen. "Ik wil geen pleister." Zegt ze mokkend. "Maar dan krijg je er één met allemaal diertjes, en als je een flink meisje bent krijg je een lolly." Ze knikt nu en begint te lachen. We lopen terug naar huis en ik plof op de bank neer terwijl Noah voor Phoebe zorgt.

"Zware dag?" Ik kijk naar Caleb die ook de kamer binnen stapt. Ik moet lachen en knik. "Ben ik blij dat ik nog geen kind heb." Hij moet lachen maar kijkt me daarna bedenkelijk aan. "Gaat het wel? Je ziet nogal wit." Ik knik. "Ik ben gewoon moe." "Wij nemen het wel over van je. Ga jij maar slapen. Wij passen wel op Phoebe." Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Ik kan heus wel op een kind passen hoor." Ik moet lachen en knik. "Thanks Caleb." Hij glimlacht en knikt. "Anytime princes." Ik lach weer en loop de trap op.

De deur gaat open en ik open mijn ogen. "Hé, we gaan zo eten. Caleb zei dat je hier was." "Dank je Noah." Hij knikt en wilt weglopen maar ik hou hem tegen. "Noah." Hij draait zich weer om en knikt. "Ja?" "Is Phoebe weg." "Ja." Ik knik en stap uit bed. "Ik kom er zo aan. Hij knikt weer en loopt weg. Ik maak mijn haar weer enigszins in orde en loop maar beneden. "O daar is ze weer hoor." Ik lach en schuif aan tafel. "Wat eten we?" Vraag ik terwijl ik naar Nick kijk die in de keuken bezig is. "Taco's." "Lekker." Na het eten spring ik op de bank en komt Brian ook naar de bank gelopen. "Ik blijf liggen." Zeg ik vast beraden. "Prima, dan ga ik gewoon op je benen zitten." Ik zucht en trek mijn benen dan toch in.

"Ik weet wel iets." Ik kijk Aiden afwachten aan die nu ook is gaan zitten. "Vorige keer ging g-o niet zo goed, maar we kunnen nu ook truth or dare doen. Ik weet het, dat is heel erg typisch maar waarom niet?" We knikken en gaan in een cirkel zitten. "Dit wordt een heftige truth or dare, daar zorg ik persoonlijk voor. Jullie gaan alles opbiechten." Grijnst hij. We lachen en knikken.

Hey peeps,

Hier is een foto van Nick voor de mensen die dat willen. :)

Xoxo❤️

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Xoxo❤️

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu