Hoofdstuk 20

1.2K 18 13
                                    

'Ben je nu al bijna klaar?' Vraagt Noah ongeduldig. 'Bijna, als jij wilt ophouden kan ik me beter concentreren en ben ik eerder klaar.' Zeg ik tegen Noah die de afgelopen tien minuten vanaf mijn bed met een balletje tegen de muur stuitert. Hij zucht maar stopt dan toch. 'Dank je wel.'

Zodra ik klaar ben klap ik mijn boeken dicht en loop ik naar het keukentje. Ik probeer een glas te pakken, maar ik ben te klein en kan er net niet bij. 'Probeer anders te springen.' Zegt Noah plagend. Ik kijk hen nep boos aan, en hij staat op. 'Ga jij je maar omkleden voor vanavond, ik pak het wel. Wat wil je drinken?' 'Water alsjeblieft.' 'Komt eraan.' Zegt hij glimlachend. Ik loop snel mijn kamer in en zoek een outfit uit. De deur wordt achter me weer geopend, en Noah komt binnen gelopen met mijn glas water. 'Dank je.' Zeg ik terwijl ik het glas aanpak.

'Al iets gevonden?' vraagt hij zodra hij naar mijn lege (op het glas water na) handen kijkt. 'Nog niet...., maar vorige keer had jij ook een leuke outfit gevonden, dus misschien wil je nog een keer iets uitzoeken.' Hij rolt kort met zijn ogen maar pakt dan wat uit de kast. 'Vind je dit iets?' 

Hij houdt een zwart off-shoulder shirt voor met een bruin rokje voor. 'Ja, dat is super. Dank je.'

Ik pak het stapeltje en wil me omkleden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik pak het stapeltje en wil me omkleden. 'Ik wil me omkleden.' Hij knikt en kijkt me uitdagend aan. 'Daar kan ik bij helpen.' Zegt hij terwijl hij een paar passen naar voren zet waardoor hij vlak voor me staat. Zijn handen glijden naar mijn zij en pakken de onderkant van mijn shirt. Hij trekt het om hoog en als reactie strek ik mijn armen naar boven. Hij gooit mijn shirt opzij en drukt zijn lippen op de mijne. We lopen een stukje naar achter zonder onze lippen van elkaar los te laten. niet veel later duwt hij me voorzichtig op bed en verplaatst hij zijn lippen naar mijn nek. Hij gaat steeds lager en zodra hij bij mijn buik is, stop ik hem. 

'Noah.' Hij stopt direct en kijkt me aan. Ik ga rechtop zitten en hij pakt mijn hand. 'Als je nog niet wilt hoeft het ook niet.' Zegt hij geruststellend. Ik schud mijn hoofd. 'Ik hou echt van je, maar ik heb het nog nooit gedaan.' Zeg ik beschaamd terwijl ik naar beneden kijk. Ik voel mijn wangen rood kleuren en hoop dat hij het niet ziet. 

Hij veegt een plukje haar uit mijn gezicht en duwt mijn kin omhoog zodat ik hem wel moet aankijken. 'Ten eerste, dat is niks om je je voor te schamen. En ik hou ook van jou. Als je nog niet wilt is dat niet erg, ik wil je nergens toe dwingen waar je je niet fijn bij voelt.' Zegt hij lief. 'Dank je.' Hij knikt en staat op. 'Ga je je nu maar omkleden.' Ik moet lachen en knik. 

Zodra ik me heb omgekleed loop ik mijn kamer uit en zie de andere jongens staan. 'Wow Skylar, je ziet er echt goed uit.' 'Thanks.' Zeg ik glimlachend.

Zodra we bij het feest zijn aangekomen lopen we direct naar binnen. Na een lange tijd dansen loop ik naar het toilette, maar ik word aan mijn pols gepakt en tegen gehouden. 

'Hey, ik ben Nathan. Dus jij hebt iets met Noah?' Ik knik en schut zijn hand die hij naar mij had uitgestoken. 'Skylar.' 'Zoek je iets?' 'Nee alleen de toiletten.' Antwoord ik. 'Ik loop wel even mee.' Ik knik en loop achter hem aan. Niet veel later zijn we er al. 'Ik zit in kamer 323, misschien kun je een keer langskomen.' Zodra hij me hem verbaast ziet aankijken, schud hij direct zijn hoofd. 'Als vrienden, ik weet dat je iets met Noah hebt.' Lacht hij. Ik knik snel. 'Ja, is goed.' Hij knikt en loopt weer weg. Zodra ik weer terug bij de groep ben dansen we nog een paar uur. Maar rond een uur of 3 keren we al terug naar de kamers. 

'Hoe vond je het?' vraagt Brian. 'Wel leuk, hoezo?' Vraag ik. 'Je was ineens weg.' Antwoord hij schouderophalend. 'O ja, ik was de toiletten gaan zoeken. Hij knikt, en we lopen weer door.

Cody draait de deur van slot en ik strompel naar binnen, en schop mijn schoenen uit. 'Ik was morgen wel, ben nu veel te moe.' Zeg ik. Ze knikken en ik trek snel mijn pyjama aan. Ik poets nog snel mijn tanden, en borstel nog even mijn haar. Ik ga op mijn bed zitten en kijk nog even op mijn telefoon. 

Ik zie dat Grace me nog een berichtje heeft gestuurd en antwoord daar op.


GRACE

Dat wordt dus niet meer vandaag bellen...

U

Nee sorry!!

Ik ben uitgegaan. Morgen bellen we, dan heb ik

ook nog een verhaal voor je. Sorry! 


Ik zie ook dat Noah nog good night heeft gestuurd een stuur het terug. Ik leg mijn telefoon snel weg en val vrij snel in slaap.




Iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar!!

xx me

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu