Hoofdstuk 14

1.4K 25 3
                                    

"Oké, Aiden jij mag beginnen. Kies je truth or dare?" "Dare." Zegt hij uitdagend." Brian springt op en loopt de keuken in. "Wat gaat hij nu weer doen?" Ze halen hun schouders op en niet veel later komt hij terug de kamer binnen. "Hier." Hij geeft Aiden een grootte lepel met saus. "Wat is dit?" Vraagt Aiden twijfelend. "Chilisaus." "Wat gebeurt er als je het niet doet?" Vraag ik. "Dan moet je een kledingstuk uit doen." Ik kijk opzij en zie Nick die naast me is komen zitten. Ik kijk naar Aiden die zijn schouders ophaalt.

Zonder twijfel steekt hij de lepel in zijn mond. Ik moet lachen als ik zijn gezichtsuitdrukking snel zie veranderen. "Gaat het?" Vraag ik zodra ik zie hoe rood hij is geworden. Hij knikt tussen het hoesten door. "Kies iemand." Zegt Brian. Aiden wijst Nick aan die al snel een grijns op zijn gezicht krijgt. "Dare." Hij knikt en grijnst ook. "Bel je moeder op en zeg dat je Denise zwanger heb gemaakt." Hij zucht en pakt zijn telefoon.

"Hé mam, ja...uh... ik had gewilt het je anders te moeten zeggen maar ja, het duurt nog wel even voor jullie terug zijn." Hij kijkt ons met een gemengde emotie blik aan. "Erm ja, Denise is zwanger." We horen allemaal geschreeuw en niet veel later hangt ze op. "Ze heeft me opgehangen zegt hij verontwaardigd." Ik moet lachen en niet veel later wordt Brian opgebeld. "Nee, mam rustig we spelen truth or dare. Het is niet echt." Ik moet lachen en zodra hij heeft opgehangen spelen we verder. "Brian." "Truth." Antwoord hij. "Wie was jouw eerste kus?" Hij schud zijn hoofd en trekt zijn shirt uit. "WoW, zo erg?" Grinnikt Noah. "Alsof jullie allemaal zulke vragen beantwoorden." Zegt hij kortaf.

"Skylar." "Truth." Antwoord ik. "Ben je nog maagd?" Vraagt Nick. "Volgens mij moest Brian de vraag stellen." Lacht Aiden. "Ik deed het voor hem, ga je nog antwoorden?" Vraagt hij met een onschuldige glimlach. Ik glimlach terug en schud mijn hoofd en trek een schoen uit. "Ik wist niet dat we terug naar de middelbare school vragen waren gegaan." Lach ik. Hij haalt zijn schouders op en deelt vervolgens een paar glazen alcohol uit. Bijna iedereen is al een beetje aangeschoten waardoor er veel dieper vragen worden gesteld. Het is opnieuw mijn beurt. Ik kijk rond wie ik zou kiezen. "Noah." "Truth." "Kom op, ik had gehoopt op dare." Zeg ik klagend. "Dan is het maar goed dat ik koos voor truth." "Ik weet geen truth." Mopper ik. "Ik stel hem wel een truth." Brian wurmt zich naast me en kijkt Noah aan.
"Wat vind je er nou van om af en toe het bed met Skylar te delen?" Ik geef hem een harde stomp waardoor hij een pijnlijke kreun laat. "Ik vind het niet erg hoor, ben je jaloers?" Zegt hij grijzend. "Nee, maar wel nieuwsgierig. Zegt Brian schouder ophalend. "Oke, dat is wel weer genoeg alcohol voor iedereen." Zeg ik terwijl ik de volle flesjes wegzet.

"WoW, waarom moet je nu ineens de moeder uithangen." Ik grinnik en haal mijn schouders op. "Ik ga zo maar eens slapen." De jongens kijken direct naar de klok. "Het is nog maar half twaalf." Zeggen ze verontwaardigd. "Ik heb morgen mijn sollicitatie gesprek. Dus ik wil wel goed uitgerust zijn, zodat ik daar niet als een halve zombie zit." Ze knikken en wuiven me gedag.

Zodra ik boven ben zet ik mijn playlist aan en stap ik nog even onder de douch. Zodra ik klaar ben droog ik me af en trek ik mijn pyjama aan. Zodra ik in mijn kamer ben duurt het niet heel lang voor er op mijn deur wordt geklopt. Ik doe de deur open en zie Caleb staan.

"Hé, moet ik je morgen afzetten bij je sollicitatie gesprek? Dan kunnen we misschien nog naar de boeken winkel." Ik knik terwijl ik mijn haren borstel. "Is goed maar dan moet je wel even wachten." Hij knikt en staart me aan. "Wat?" Lach ik nerveus. "Niks, ik zie je morgen wel." Ik knik en geef hem een knuffel. "Welterusten Caleb." "Welterusten Sky." Ik doe de deur achter hem dicht en kruip mijn bed in.

Hey peeps,

Het spijt me enorm dat ik zo lang niet heb gepubliceerd. Dat komt helaas door persoonlijke omstandigheden. Heb een hele zware periode achter de rug die voorlopging nog niet voorbij zal zijn. Ik doe mijn uiterste best om weer te schrijven. Vandaar toch nog een klein hoofdstukje voor jullie. Hopelijk vinden jullie het ondanks alles toch nog leuk. Ik ga weer proberen ieder weekend te publiceren.

En iedereen die volgende week ook examens heeft, ik wens jullie super veel succes!❤️

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu