Hoofdstuk34

1K 12 31
                                    

'Nick, zet me alsjeblieft neer voordat we naar binnen gaan.' Vraag ik hem smekend. 'Is goed, maar dan wil ik daar wel wat voor terug.' Zegt hij schouderophalend. 'Wat dan?' Vraag ik een klein beetje angstig. 'Een kus.' Zegt hij simpel. 'Nick! Ik ben met Noah!' Roep ik verontwaardigd. 'Op de wang dan. Dat is niet erg. Dat doen vrienden ook.' Ik zucht maar knik dan. Hij grijnst even en zet me dan neer zodra we bij het restaurantje aankomen.

Ik wil naar binnen lopen maar hij plaats zijn arm voor mijn hoofd tegen de deur. Op deze manier kan er niemand naar binnen of naar buiten. Volgens mij vergeet je iets. Ik zucht en druk dan een kus op zijn wang. 'Vooruit dan.' Hij laat zijn arm zakken en loopt achter ons aan naar binnen. We kiezen een tafel uit bij een groot mooi aquarium. Niet veel later komt er een serveerster de menumaarten brengen. Ze geeft ze aan ons en we bedanken haar vriendelijk. Net voordat ze wegloopt geeft ze Cody een knipoog. Daarna loopt ze weer heupwiegend weg.

'O Cody, volgens mij heb je een bewonderaar.' Lacht Aiden. 'Ik negeer het maar gewoon. Ik heb geen aandacht voor andere meiden.' Zegt hij schouderophalend. 'Andere?' Vraag ik. 'Ja, ik heb een vriendin.' Lacht hij. 'Waarom heb ik haar dan nooit gezien?' Mok ik. 'Misschien omdat je op een jongensinternaat zit.' Grinikken ze allemaal. Ik moet ook lachen en knik. 'O ja.' 'Weten jullie al wat jullie bestellen?' Ze knikken en niet veel later verschijnt het meisje van daarnet weer. Het knoopje van haar bloes laat veel meer zien dan daarstraks. Zodra ze onze bestellingen heeft opgenomen loopt ze weer weg. 'Ze probeert wel.' Zucht ik. 'Kan je nog meer kwijlen Nick?' lacht Aiden. 'Wat ze ziet er goed uit.' Zegt hij terwijl hij haar nog na staart.

Ik kijk even op mijn telefoon in de hoop dat Noah iets van zich had laten weten, maar helaas. Dan besluit ik hem een berichtje te sturen.
 


❤Noah❤ 
Laatst gezien 12:07       

You
Hey, heb je zin om vanavond
iets leuks te doen met zijn twee?
  Gelezen

Ik zucht diep zodra hij me op gelezen laat staan. Hij zal het wel gewoon heel druk hebben. 'Is er iets?' Vraagt Aiden zodra ik mijn telefoom gefrustreerd neerleg. 'Boy trouble misschien?' Zegt Caleb terwijl hij rondom kijkt. Waarschijnlijk kijkt hij of er al iemand komt met onze drankjes. 'Het is Noah. Hij gedraagd zich nu ineens zo afstandelijk.' 'Geef hem wat tijd. Hij draait wel bij.' Stelt Cody me gerust. Ik zucht en knik dan weer.

'Onze drankjes.' Ik kijk op en Caleb hint naar de plek van de serveerster. Dit keer is het iemand anders. 'Een aardbeiensmoothie. 'Ik steek mijn hand op en pak het glas aan.' 'Twee keer een espresso.' Nick pakt ze aan en geeft er één aan Cody.  'Een verse sinasappelsap.' Dit keer pakt Aiden het glas aan. 'En een water.' Caleb pakt als laatste zijn drinken aan. 'Het eten komt er zo aan.' We knikken en ze loopt weer weg.

Ik zucht diep en laat mijn hoofd tegen Caleb rusten.
'Ben je moe?' Grinnikt hij. Ik knik en sluit mijn ogen even. Ik hoor voetstappen onze kant opkomen en kijk weer op. 'Tomatensoep met brood.' Ik zie dat het weer hetzelfde meisje is als de eerste twee keer. Cody neemt het aan en voordat het meisje iets tegen hem kan zeggen stopt hij haar. 'Je lijkt me heel aardig, maar ik heb een vriendin.' Ze kijkt hem geïrriteerd aan en richt zich weer op haar dienblad. 'Twee tosti's.' Zegt ze boos. 'Kom maar door!' Zegt Aiden terwijl hij in zijn handen wrijft. 'Twee maal broodje gezond.' Ik en Caleb steken onze hand op. 'En dan voor jou de burger.' 'Thanks schat. En deze is voor jou.' Zegt hij terwijl hij haar een papiertje geeft. 'Hij mag dan wel bezet zijn, maar ik niet.' Knipoogt hij. Direct heeft ze weer een brede glimlach op haar gezicht. Ze loopt weer weg en ik kijk naar Nick die zit te grijnzen. 'Wat grijns je?' Vraagt Caleb die het dus ook heeft gezien. 'Vanavond jaag ik Brian het huis uit.' Ze moeten lachen en ik rol met mijn ogen. 'Smakelijk.' Zeggen we allemaal tegen elkaar.

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu