Hoofdstuk 19

1.2K 21 10
                                    

De volgende ochtend sta ik vermoeid op. Ik heb ontzettend slecht geslapen. Heb je dat ook wel eens, zo een nacht dat je extreem moe bent maar dat je toch om het uur, of om de paar uur, wakker wordt. En dan ben je de volgende ochtend niet vooruit te branden.

Ik schuif aan tafel en maak mijn ontbijt. Cody en Caleb komen ook binnen gelopen. 'Goeie morgen.' Zegt Cody opgewekt. Ik glimlach kort naar ze en kijk weer voor me uit.

"Is er iets sunshine?" Vraagt Caleb sarcastisch. Ik schud mijn hoofd. "Nee, ik ben gewoon moe. En ik heb steeds het idee dat er vandaag iets naars gaat gebeuren." Zeg ik zuchtend.

"Hopelijk klopt dat niet." Zegt Cody die snel een paar boterhammen naar binnen propt.
"Heb je haast?" Vraagt Caleb. "Beetje, ik wil nog even iemand spreken voor de les." "Een speciaal iemand misschien?" Vraag ik met wiebelende wenkbrauwen. "Hou jij je liefdes fantasieën maar bij Noah." Zegt hij met een grijns. Ik kijk hem nep verontwaardigt aan, maar wuif hem dan gedag.

Ik sta ook op en kleed me snel om. Zodra Ik terug loop zie ik dat Caleb ook al klaar is en plof naast hem neer op de bank. Hij is aan het lezen en ik scrol wat door mijn sociale media.

Ik heb een aantal gemiste berichtjes en beantwoord die nog even. De deur zwaait open en Noah stapt binnen. "Goeie morgen!" Roept hij opgewekt. Aiden en Brian komen lachend achter hem aan naar binnen gelopen.

"Dusss, zijn we zo ver?" Vraagt hij als hij ons één voor één vragend aankijkt. We knikken en staan op.

Noah steekt zijn hand naar me uit en ik pak hem aan. "Zullen we vanavond naar de club gaan?" Stelt Brian voor. We knikken instemmend en lopen naar de les. Wiskunde, ja want daar snap ik veel van. 

Ik ga zitten en kijk Noah lief aan, wat hem een grijns op zijn gezicht doet ontstaan. Hij komt naast me zitten, en probeert de les zo goed mogelijk te volgen. Ik dwaal met mijn gedachte naar elke mogelijke afleiding af. Zodra onze lessen klaar zijn loop ik direct door naar mijn kamer. Daar zal ik de jongens ook wel weer zien. De laatste lessen had ik namelijk alleen.

Ik maak de deur open en stap binnen. Ik zie nog niemand dus besluit Grace even te facetimen. Grace is mijn allerbeste vriendin, en ik heb haar nu al heel lang niet meer gezien, doordat ik nu hier zit. 

Ik zet mijn laptop aan en bel haar op. Na een paar seconden neemt ze op. Ze slaakt direct een gilletje zodra ze me ziet. ''O Sky wat heb ik jou gemist!'' Roept ze vrolijk uit. ''Ik jou ook! het voelt echt als eeuwen aan.'' zucht ik. "Ja klopt, maar hoe is het met je? Heb je het naar je zin? Zijn ze een beetje aardig tegen je?'' "Ja zeker, ze zijn echt super aardig. En het gaat wel goed hoor.'' ''Heb je veel vrienden?'' Ik moet lachen om haar vraag en knik langzaam. ''Een paar.'' Lach ik. ''Ik heb namen nodig.'' Zegt ze opdringerig. Ik grinnik. ''Oké, ik deel mijn kamer met Cody en Caleb. ze zijn super aardig en gezellig. Caleb was de eerste die ik had ontmoet. We hebben ook best wel veel gemeen. En dan hebben we nog drie vrienden van een andere kamer. Dat zijn Aiden, Noah en Brian." Ik kijk haar even aan en grijns dan. ''En, je raad het nooit, maar Jayden is hier ook!'' roep ik enthousiast. Ook Grace slaakt opnieuw een enthousiaste gil. ''Jayjay! Meen je dat! dat is geweldig!'' Ik knik opgewekt en voel twee armen rond mijn nek geslagen worden. 

''Ben je zo enthousiast over een andere jongen?'' Ik draai me om en zie Noah staan. ''Noah!'' zeg ik vrolijk. ''Nee, ik heb alleen oog voor jou.'' Glimlach ik. ''Zo mag ik het horen.'' Knikt hij tevreden. Hij trekt me stevig tegen zich aan en drukt zijn lippen kort op de mijne. 

"Dus dit is die 'vriend' Noah?'' vraagt Grace met een opgetrokken wenkbrauw. Ik moet lachen en ga terug op mijn stoel voor de laptop zitten. Ik grinnik en schudt mijn hoofd. "Grace dit is Noah, mijn vriend.'' Noah komt naast me zitten. "Hoi.'' Zegt hij terwijl hij even naar Grace zwaait. ''Wie is dit?'' Vraagt hij aan mij. Ik moet lachen en kijk dan naar Grace. ''Dit is Grace, mijn beste vriendin.'' ''Hallo knapperd.'' Zegt ze grijnzend. Ik moet lachen als ik Noah ongemakkelijk zie lachen. 

''Moet ik jullie even laten?'' Vraagt hij vervolgens. ''Nee hoor, ik moet toch nog mijn huiswerk maken.'' Zucht ik. ''O nee, je gaat me niet ophangen.'' zegt Grace direct waarschuwend. "Ik moet wel Grace, ik heb nog zoveel te doen.'' ''Goed dan, maar dan ook echt huiswerk maken. Dan kunnen we misschien nog wat later bijpraten.'' Ik knik en wuif haar gedag.

Ik klap mijn laptop dicht en wil opstaan, maar ik word in één soepele beweging omgedraaid. Ik kijk recht in het gezicht van Noah. "Ja?'' Zeg ik zo onschuldig mogelijk. Hij kijkt me uitdagend aan terwijl ons gezichten maar een paar centimeter van elkaar verwijderd zijn. Ik bijt op mijn lip om hem te pesten. ''Skylar, daag me niet uit.'' Ik grinnik en sla mijn armen om zijn nek. Ik sta op en wil mijn lippen op die van hem drukken, maar net voor we elkaars lippen raken trek ik terug. ''Sorry Noah, maar ik moet mijn huiswerk maken." Zeg ik schouder ophalend. Ik ga weer terug achter mijn bureau zitten, en begin aan mijn huiswerk. Ik hoor Noah op mijn bed vallen en ik grinnik kort. "Jij bent vals." Grinnikt hij. Ik moet weer lachen en concentreer me weer op mijn huiswerk.

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu