T Ř E T Í

758 33 3
                                    

Zhluboka jsem se nadechla a udělala jsem to.......

Řízla jsem se. A pak znova a znova a znova...... Bylo to tak uvolňující, že jsem byla uplně vyrelaxovaná. Vydezinfikovala jsem si ty rány na stehnech a rukou, a ruku jsem obvázala. Na stehně jsem si to jen přelepila. Po dlouhé době jsem to zase udělala. Vylezla jsem převlečená z koupelny, a šla jsem spát.

Ráno mě vzbudil smích dvojčat. Seděli na posteli a ukazovala jejich záškolácké zákusky Potterovy. Vylezla jsem z postele, vzala jsem si černou sukni s vysokým pasem, a černý crop top rolák. Pak ještě vysoké černé ponožky, a šedé kotníkové tenisky. Udělala jsem s ledabylí drdol, který vypadal fantasticky. Sešla jsem dolů do jídelny kde už Molly stála u plotny, a dělala snídani. Míchaná vajíčka a slaninu. Ble. Slanina. Jsem vegeteriánka. ,,Nechcete pomoct?" zeptala jsem se jí lhostejně. ,,Ano. Udělala by jsi zeleninový salát?" zeptala se. Nic jsem neřekla a šla ho udělat. Připravila jsem si rajčata, okurku, papriku a balkánský sýr. Jen jsem to nakrájela a hodila do misky. ,,Děkuji" řekla když jsem to postavila na stůl. Pak jsem ještě prostřela stůl. ,,Šla by jsi prosím pro ostatní? Zeptala se. Jelikož to byl oběd, ano spala jsem tak dlouho, rychle jsem šla. ,,Oběd" řekla jsem vždy když jsem přišla do nějakého pokoje. Když jsem sešla dolů zbylo místo mezi Potterem a Percym Weaslym. Takže debil a debil. Usadila jsem se, a nandala jsem si místo míchaných vajíček, nebo kuřete, ten salát. ,,Ty nemáš hlad?" zeptala se Molly. ,,Jo. Mám. Docela. Ale jsem vegeteriánka. Takže kuře nebo slanina nepřichází v úvahu" falešně jsem se zasmála. Ta faleš přímo křičela. Weasleyovy a Potter protočily oči, a ostatní tomu nevěnovali moc velkou pozornost. Najedla jsem se, umyla po sobě talíř, a odešla jsem do pokoje. Lehla jsem si na postel, a usnula.

Vzbudila jsem se asi o hodinu později. Vstala jsem a sešla dolu. ,,Potřebuji si něco zařídit na Příčné ulici. Na chvíli si odběhnu. Díky" řekla jsem a chtěla jít, ale Black mě chytil, a řekl ,,Ne ne ne. Nikam. Odsud smí jen členové řádu. Takže bohužel. Musí to počkat do té doby než půjdete pro věci do školy" zasmál se. ,,Bohužel. Je to naléhavé. A věci do školy mám." pokrčila jsem rameny. Ostatní jen přehlíželi. ,,No tak to máš smůlu. Kdyby tě viděli smrtijedi tak je problém" zamračil se. ,,Ale Potter  potřeboval na to dysciplinární řízení. Toho taky neviděli. Jaká je možnost že uvidí mě? Mě nikdo nezná, a jsem nenápadná. Někdy" zasmála jsem se. To jen otevíral pusu jako ryba. ,,A jak o tom vůbec víš? Vždyť to bylo před tím než jsi přišla" zamračil se Remus. ,,Informace se ke mě dostanou odkudkoli . Takže pokud dovolíte...." řekla jsem a otočila se na patě. Prostě jsem na Příčnou odešla bez dovolení. Vyběhli za mnou ale u dveří se zastavili. Provokativně jsem na ně zamávala. Zašla jsem do temné uličky, a přemístila jsem se tam....

O 4 hodiny později

Přišla jsem zase k panelákům 11 a 13, a počkala jsem než se oběví 12. Vešla jsem do jídelny, a hned se na mě řád vrhnul. ,,Jak si to jako představuješ?! Odejít si kdy se ti zachce! Víš co se mohlo stát?!" vychrlil Black. ,,Hele nejste moji zákonný zástupci! Zeptala jsem se jen ze slušnosti. A stát se mohlo cokoliv, ale já bych se ubránila! I bez hůlky!" zvýšila jsem hlas. Pak jsem si prostě sedla a ignorovala jsem je. Počkala jsem než bude večeře, a pak jsem zase pomohla Molly. Tentokrát jsem si dala bramborovou kaši. Tu miluju! Po večeři jsem pomohla Molly umýt, a uklidit nádobí. ,,Carterová? Zůstaň tu!" chytil mě za nadloktí Black. ,,Haf" ironicky jsem zaštěkala, ale nakonec jsem si sedla zpátky. Po asi deseti minutách jsem to nevydržela, a vyštěkla ,,Tak co chceš?!" ,,Co jsi potřebovala tak nutného že to nemohlo počkat něž si ostatní zajdou pro věci do Příčné hmmm??" ,,Co ti je po tom?!" štěkla jsem na zpátek. ,,Všechno! Mohlo se ti něco stát!" ,,Nemohlo!" ,,Nebudu se tu s tebou hádat! Příště prostě nikam bez dovolení nechoď ano?" zeptal se. ,,Ne" zasmála jsem se, pokrčila rameny a šla do pokoje.

,,Byli jste slyšet až sem" řeklo jakoby nic, jedno z dvojčat. Asi všichni, kromě dospělích, byly nasáčkovaní u nás v pokoji. ,,A?" nechápala jsem co se tím snaží říct. ,,Nic" mávl rukou a dál se věnoval debatě s Potterem. Protočila jsem očima, a vzala jsem si pyžamo. Znovu jsem si zalezla do koupelny, a pustila na sebe sprchu. Okamžitě jsem hmátla po žiletce, a několika řezy jsem si z hlavy vyhnala depresivní myšlenky. Pak jsem ze sebe smyla krev, a vylezla z vany. Okamžitě jsem si rány vydezinfikovala, ruce znovu obvázala a na stehnech přelepila. Vzala jsem si na sebe pyžamo, a vyšla z koupelny. Vzala jsem si Romea a Julii a začetla jsem se.

Sešla jsem do kuchyně kde měli zrovna schůzi. Uvařila jsem si za úplného ticha kafe. Očividně už schůze skončila, a proto se všichni odebírali do pokojů. I s kafem v ruce jsem šla taky, ale pod schody mě někdo chytil za zápěstí. Otočila jsem se a byl to Snape. Až teď jsem si všimla kusu obvazu co mi trčel z pod rukávu. Ruku jsem mu vyškubla, a pro jistotu jsem si zhrnula rukáv co nejvíce dolů. ,,Co se vám stalo?" zeptal se. ,,Nic" zasyčela jsem. Popravdě mě jeho starostlivost zaskočila. Otočila jsem se a, v rámci možností, s kafem, jsem vyběhla schody.  

O měsíc později

Dneska jdeme na Příčnou, protože se zítra jede do Bradavic. Vímečně mě budí Molly. Oblékla jsem si černé roztrhané džiny, černý tílkový crop top,černo šedo bílou košili a černé tenisky.  Sešla jsem dolů na snídani, a vzala jsem si jen rohlík s máslem a sýrem. Po jídle jsme se všichni letaxem přemístili do Příčné ulice. Jelikož mám vše nakoupené, šla jsem se podívat do zverimexu. Bylo tam jedno nádherné kotě, tak jsem si ho vzala. Samozřejmě i s věci potřebnými pro něj. Pak jsem s kotětem v kleci (?) zašla do domluvené cukrárny. Měli jsme tam sraz s Dracem. Ano. S Dracem Malfoyem. Docela dost se bavíme. Jsme nejlepší kamarádi. Takže tak.

Když jsme vycházeli z cukrárny, vrazila jsem do.....

Jen tak pro info máme 1030 slov! OMG to je asi rekord za poslední asi rok a půl XD

BaxČus

Potions TeacherWhere stories live. Discover now