O S M Á

627 28 3
                                    

Pohled Carterový

Chvíli bylo ticho. ,,Tak co jste po mě chtěl?!" vyjela jsem na něj. Škubl sebou. Zhluboka se nadechl. ,,Chtěl jsem vědět proč se řežeš" zeptal se. ,,Od kdy si tykáme pane profesore?" pozvedla jsem jedno obočí. ,,Odpověz!" vyjel po mě a pomalu se přiblížíl. ,,Proč to tak strašně potřebujete vědět?! Nebo fajn! Neměla jsem se narodit! Prostě jsem tu neměla být. Ale jsem moc zbabělá aby jsem si vzala život!" vyjekla jsem když mě přistrčil ke zdi. ,,Tohle už neříkejte!"zamračil se na mě. Překvapeně jsem zůstala stá stále opřená o zeď. Nakonec jsem usoudila že by bylo moudré odejít. Tak jsem se tedy rozběhla do společenské místnosti. Buclaté dámě jsem řekla heslo, a ona mne pustila dovnitř. Tam jsem se zadýchaně svezla na gauč který byl naproti krbu.

,,Hej Carterová! Co jsi vlastně dělala ve hlavním štábu?" zeptal se Potter který se oběvil i stou jeho bandou vedle mě. ,,Brumbál mě tam prej chtěl pro "moje bezpečí" ale stejně mu nevěřím" protočila jsem oči, a nad slovy moje bezpečí jsem udělala pomyslné uvozovky.

Uběhli už dva měsíce od začátku školního roku, máme listopad, a s Umbridgeovou je to peklo! Na školní tresty chodím pořát, ale že by nás naučila něco nového to by se říct nedalo. Dneska bylo docela hezky, tak jsem se rozhodla zajít k jezeru s knihou. Myslím že tohle bude poslední klidný rok. A taky bude pro delší dobu i hezké počasí tak jsem toho využila. Četla jsem už poslední kapitolu, když ke mě přiběhla Hermiona. ,,Ahoj, víš sice je mi to trochu blbí, ale chtěla jsem se zeptat jestli bys nám nedělala učitele. Harry souhlasil. Ve čtvrtek se všichni sejdeme v Prasinkách, kde to ještě probereme" vychrlila na mě rychle. ,,Vlastně.... proč ne? Musíme se před Voldemortem chránit! A ta ropucha nás nic nenaučí" přikývla jsem. Hermiona se na mě překvapeně podívala. Jen jsem pokrčila rameny, a zvedla jeden koutek rtu. ,,Fajn. Přijď ve čtyři k Prasečí hlavě" kývla na mě, a vydala se zpátky do hradu. Povzdychla jsem si a dočetla tu knihu. Zvedla jsem se a šla ji vrátit do knihovny. V knihovne jsem narazila na Draca. ,,Čau Carterová" ušklíbl se, a posadil se vedle mě. ,,Nazdar Draco. Co potřebuješ?" zeptal jsem se znuděně. ,,To nemůžu jen tak přijít za svojí kamarádkou?" zvedl obočí. ,,Ne..... vlastně ani ne" pokroutila jsem hlavou a zasmála jsem se. ,,Fajn. Rodiče se ptají jestli přijedeš na Vánoce" založil si ruce na hrudi. Představa vánoc strávených v Malfoy Manor se mi zamlouvala více než je strávit ve štábu, ale boužel. ,,Boužel. Brumbál mě chce tady" protočila jsem očima a v duchu se zasmála takové chabé lži. ,,Tak nic no. Tento rok máme návštěvu" řekl a vydal se pryč.

Tak je tu další kapčaaaa! Vím že BA se nezaložila v listopadu (teda alespoň myslím,,) ale trchu jsem si to upravila. Takže snad nevaaa

_Sealin_

Potions Teacherजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें