Č T R N Á C T Á

522 21 2
                                    

Pohled Carterový

Četla jsem si až do oběda. Když přišla Phoebe na pokoj aby si tam dala brašnu, převlékla jsem se a spolu jsme šly na oběd. Sedly jsme si k nebelvírskému stolu. Nandaly jsme si trochu jídla a povídaly si. Phoebe říkala co se dělo na hodinách. Taky mi přinesla úkoly. Přisedla si k nám Grangerová. ,,Čau holky! Carterová zítra znovu" podívala se mím směrem. ,,Dobře" kývla jsem. ,,Co máš na mysli tím "zítra znovu"?" tázavě na nás pohlédla Phoebe. ,,Můžeme ti věřit že to nikomu neřekneš?" podívala se na ní Grangerová. ,,Jasně. Neměla bych to komu vykecat. Nikdo se tu se mnou, kromě Daph, Abigail z Havraspáru a Dracem Malfoyem nebaví" pokrčila rameny. ,,A tak trochu věřím jen Daph" usmála se. ,,Daph? Tvoje křestný jméno je Daphne?" podívala se na mě Grangerová. ,,Jo. Ale vraťme se k tématu" převrátila jsem oči. ,,Jo jasně. No zítra je další schůze Brumbálovy Armády. Teda tak se jmenujeme. Trénujeme kouzla když nás to ta ropucha není schopná naučit" zašeptala tak aby jsme jí slyšely jen my dvě. ,,Páni. A to se nebojíte že vás chytí?" zamračila se. ,,Ne. Našli jsme, teda Neville našel, perfektní místo. Říká se tomu Komnata Nejvyšší Potřeby. Přijď s Carterovou" řekla potichu a zvedla se. My jsme se taky zvedly a zamířily k Černému jezeru.

O měsíc později

Je  Prosinec a já na Vánoce jedu do Hlavního štábu. Trochu doufám že Phoebe tam bude taky.

Mířily jsme s Phoebe na snídani. Dnes dorazila sový pošta. Mě překvapivě nedorazilo nic, ale Phoebe došel dopis od rodičů. S křupnutím pečetě dopis otevřela. Najednou se ale rychle zvedla a i s dopisem se někam rozběhla. Nechala jsem snídani snídaní a rozběhla se za ní. Zastavila se až na Astronomické věži. Tam se opřela o stěnu a zklouzla po ní na zem. Schoulila se do klubíčka a začala vzlykat. ,,Co se děle Phoe?" zeptala jsem se opatrně. Phoebe ke mě zvedla svůj uslzený pohled. ,,Já-já jsem a-adoptovaná" vzlykla a schoulila se mi do náruče. Chvíli takhle brečela, ale pak se odhodlaně zvedla a spálila ten dopis. Setřela slzy a podívala se na mě. ,,Měly bysme jít na hodinu" hlesla popadla brašnu a seběhla schody z Astronomky. Já jsem šla hned za ní. Hodiny proběhly celkem v klidu. Jen v lektvarech Longbottomovy bouchl kotlík. Po vyučování se Phoebe zavřela v pokoji a do večeře nevylezla. Po večeři jsme si zabalily a chvilku si povídaly. ,,Co budeš na Vánoce dělat?" zeptala jsem se. ,,Pojedu domů a nevylezu z pokoje" pokrčila rameny. ,,Asi si půjdu lehnout" řekla a vlezla pod deku. ,,Dobrou Daph" ,,Dobrou Phoe" řekly jsme na stejno. Zítra ráno jedeme domů.

,,Vstávej" třásla se mnou Phoebe. Od toho večera co mě Voldemort chtěl zabít se mi už nezdají noční můry. Možná to bude těmi hodinami nitrobrany se Snapeem. K tomu večeru jsme se ani jeden nevraceli. ,,Příjdeš pozdě" konstatovala. ,,Máš-" podívala se na hodinky. ,,Přesně dvanáct minut. Hodně štěstí" mírně se zasmála. Já se rychle zvedla a oblékla se. Phoebe na mě čekala ve společenské místnosti. ,,Tak pojď ať nepříjdeme pozdě" popohnala mě. ,,Neboj" mrkla jsem na ní. Na snídani jsem se rozloučila s holkama které zůstávaly na vánoce v Bradavicích. S Dracem jsem se rozloučila minulí den. Po snídani jsem se odebraly na pokoje pro kufry a aby jsme se zachumlaly do kabátů a šál. Byla už velká zima tak jsem si vzala i čepici.

Ve vlaku jsme seděly s Potterem a Grangerovou.

,,Dáte si něco milánkové?" přišla k našemu kupé stará paní. ,,Čtyřikrát čokoládovou žabku, Bertíkovy fazolky sto krát jinak a lékořicové pendreky" řekla jsem a podala jí požadované galeony. Rozdělila jsem to mezi všema, přičemž Potter jen zaraženě zamumlal potiché ,,Díky".  Po celou cestu se Phoebe bavila s Grangerovou. Někdy jsem se zapojila do konverzace ale jinak jsem si hrála s Whiskey. To je to kotě co jsem si koupila v Příčné. V Kings Cross jsme se rozdělili do skupinek a tak se přemístili před Hlavní štáb. Weasleyovy, myslím tím Ginny, Freda a George a Rona, už tam byli. Před pár dny na Ministerstvu napadli jejich otce. Díky Potterovy kterému se o tom zdálo ho zachránili.

Odnesli jsme si kufry do pokojů kde jsme byli o prázdninách a převlékli se na večeři. ,,Mám pro vás překvapení" řekla Molly a pro něco, nebo tedy spíše někoho, odběhla. ,,Tati!" vykřikli Weasleyovy. Všichni se rozběhli ho obejmout. Když se doobjímali Arthur pozvedl sklenku a řekl ,,Na pana Harryho, bez kterého, bych tu už nebyl" ,,Na Harryho!" pozvedli sklenku i všichni ostatní. Pak jsme se pustili do večeře. Po vydatné večeři jsem se odebrala do koupelny. Rychle jsem se umyla a převlékla se. Pak jsem šla do pokoje a tam jsem si znovu četla. Když už jsem jí dočetla, zbývala mi totiž kapitola, povzdechla jsem si. Neměla jsem co dělat. Seběhla jsem schody do kuchyně abych si udělala čaj. Šla jsem do jídelny kde ještě pár dospělích posedávalo a klábosilo. Začala jsem si povídat s Tonksovou. Byla s ní celkem sranda. Když jsem dopila čaj zvedla jsem se a s přáním dobré noci jsem šla spát.

Tak a je tu další kapitola! Jelikož je předepsaná, tak nemůžu slavit pokud jsem dosáhla 1K zhlédnutí, ale pomalu se k tomu blížíme! Takže už teď chci poděkovat že tohle čtete, i když to mělo celkem pochybný začátek. Ale samozřejmě i ten začátek byl lepší než-li Fox a Pobertové. Oba díly Xdd. Tahle kapitola má sice jen asi 800 slov, ale stále jsem se dost od začátků polepšila. Protože jsem kolikrát vydávala i kapitoly se 100 slavami XD. Takže tak. A napište do komentářů jestli byste chtěli za speciál za 1K Character Ask. (Já ho udělám i tak jen chci vědět jaký by o to byl zájem)

_Sealin_

(úprava)
Ok... MÁME 1K!!!!!!!! Miluju vás ❤️❤️❤️❤️❤️
Přesně proto je tahle kapča vydaná ještě dnes 😁😁😍😍

Potions TeacherWhere stories live. Discover now