D E V A T E N Á C T Á

419 16 1
                                    

Pohled Daphne

,,Aresto Momentum!" vykřikla těsně nad zemí Hermiona. Všichni jsme se zastavili a pak dopadli na zem. Sebrali jsme se ze země. Oprášila jsem se a rozhlédla se po místnosti. Byli jsme v místnosi s kameným obloukem. Byli jsme v ním chvíli před tím než jsme našli tu s věždbami. ,,Tady už jsme byli" poznamenal Neville. ,,Super, ale měli bychom odtud vypadnout" pronesl sarkasticky Ron. Bylo ale pozdě. Ze dveří, pár metrů nad naší hlavou sem mířili smrtijedi. Přímo k místu kde jsme my, letěl černý dým. Přičuply jsme si k zemi, ale bylo nám to k ničemu. Smrtijedi popadli jednoho z nás, až zbyl jen Harry. K němu došel Malfoy.

Hůlka jednoho smrtijeda mi mířila na krk. Mrcasela jsem sebou, ale stalo se jen to, že mi smrtijed hůlku ke krku přitiskl bolestivěji. Ostatní na tom nebyli o moc lépe. Harry se rozhlédl kolem sebe. Asi mu došlo že odsud se jen tak nedostaneme. ,,Vážně jste si mysleli že nás porazíte?! Jste jen banda děcek" sykl Malfoy. ,,Dám ti na výběr. Buďto, mi dáš tu věždbu, nebo, sleduj jak tvý přátelé umírají" zamračila jsem se. Co je tak duležitého na jedné blbé věždbě? Začla jsem sebou mrcaset o dost víc. Rozhodně jsme jim to zabíjení nehodlala usnadnit. ,,Nedávej mu jí, Harry!" vykřikl Neville. Vzápětí ho ale umlčela Bellatrix která ho držela. Podívala jsem se na Harryho. Bylo vidět že nevěděl co dělat. Nechtěl aby jeho přátelé zemřeli, jenže mu taky nechtěl dát tu věždbu. Byl v pěkně zapeklité situaci, ze které nebylo ven. Podíval se na skleněnou kouli v jeho ruce. Okamžitě jsem poznala. že si vybral. Natáhl ruku směrem k Malfoyovi. Ten si od něj věždbu převzal. Pozvedl ruku s věždbou a zasmál se. Najednou ale z oblouku začali přicházet členové řády. Byla mezi nimi i Madison. Myslela jsem že upadnu do mdlob. Tímto na sebe nalepila nálepku zrádce. Využili jsme toho, a dostali se ze sevření smrtijedů. Podívala jsem se po všech přítomných. Zahlédla jsem Moodyho, Artura Weasleyho, Siriuse, Remuse, Tonksovou, a spoustu dalších.

Každý z nich začal bojovat s jedním smrtijedem. S Madison bojoval Dolohov. Všichni smrtijedi si sundali masky. Neváhala jsem, a rozběhla jsem se pomoct Remusovi který byl poblíž Madison. On bojoval s Rabastanem Lestrangem. ,,Mdloby na tebe!" namířila jsem na něj hůlkou. Obratně ji odrazil. ,,Patrificus Totalus!" tentokrát jsem neminula. Rozhlédla jsem se. Malfoy zrovna upustil věždbu na zem. Ta se samozřejmě rozbila. Madison bojovala s Bellatrix. Vyslala na ní jednu kledbu a hned druhou. Ty odrazila jen tak tak. Ale Nellatrix pokračovala. ,,Avada Kedavra!" vřískla. Maddie bohužel už reagovat nestihla. To jakoby byl povel aby všichni přestali bojovat. Maddie se svezla na kolena. ,,Madison!" zaječela jsem a rozběhla se za ní. Dopadla jsem vedle ní. Vzala jsem jí do náruče. Jenže oblouk najednou pohltil její tělo. Hystericky jsem se rozbrečela. ,,Zabila jsem, Madison. Tu zrádkyní!" rozesmála se Bellatrix. Naštvala jsem se a chtěla se za ní rozběhnout. Sirius mě ale chytil kolem pasu. Rychle jsem se mu vytrhla a rozběhla jsem se za ní. Harry mi byl v patách.

A je to tady. Něco co jsem plánovala od chvíle co se tam Madison oběvila. Sice je to celkem kruté, ale muselo to být. Zase mám 500 slov, ale už jen jedna kapitolka, a Epilog.

_Sealin_

Potions TeacherWo Geschichten leben. Entdecke jetzt