S E D M Á

621 28 0
                                    

Ráno jsem vstala poměrně brzy. Teda alespoň na mé poměry. Vstala jsem v půl sedmé, tudíž o půl hodinu dříve než-li normálně. 

Oblékla jsem se a vyrazila na snídani. Tam byla jen hrstka studentů, převážně z Havraspáru. Pak tedy asi jen čtyři profesoři. Já jsem byla z Nebelvíru jediná, takže jsem si mohla k jídlu vybrat co jen jsem chtěla. Ale stejně jsem si vzala to co vždy. Což znamená ovesné vločky s mlékem a kokosem.  ,,Já myslel že jsi vegeteriánka" ušklíblo se jedno z dvojčat. 

,,Taky že jsem"ohradila jsem se.

,,Ale ti přece nepijí mléko ne?

,,To si pleteš s veganstvím, protože vegan nepije ani nejí nic živočišného původu" 

***********************************************

,,To si ze mě Ubridgeová dělá prdel!" rozhodila jsem rukama, když jsem odcházele z první tohtoroční hodiny Obrany proti černé magii. Já a Potter jsme se tam s ní pohádali, takže máme trest. Teď mířím na oběd. Po obědě mám jít za tím Snapem.  Nechce se mi tam. Nepotřebuji slyšet další poučné řeči. Protočila jsem nad svím myšlením oči, a rozešla jsem se na ten oběd. Nebyla jsem ani metr od Velké síně, když jsem narazila do Draca. ,,Zase?" zašklebyl se na mě. Jak bylo mím zvykem, protočila jsem nad jeho chováním oči. ,,Ano zase" povzdechla jsem si. ,,Jdeš na oběd?" kývla jsem. ,,Jen pak musím k Snapeovi" povzdechla jsem si. Jen se na mě podíval, a vešli jsme do Velké síně. Kupodivu jsem si byla sednout k Nebelvírskému stolu. Draco se zastavil uprostřed kroku, a nechápavě se na mě podíval. Jen jsem zatřásla hlavou, a mávla rukou. No co? Měli tu moje oblíbené jídlo. Pokrčil rameny, a sedl si za mě. A jak jinak, začala se po něm plazit Parkinsonová. Potichu jsem se nad jeho utrpením zasmála, a nabrala si jídlo.

Dojedla jsem, popadla brašnu, a pádila za Snapem. Před jeho kabinetem jsem se zarazila. Fakt tam jdu? Asi jo. Když jsem zaklepala, akorát okolo mě prošla skupinka Zmijozeláků. Zastavili se, a šli za mnou. Naštěstí akorát Snape otevřel, tak se rozběhli pryč.

,,Nečekal jsem že příjdeš" pozval mě dál. ,,Já taky ne" uchechtla jsem se, a Snape za mnou zavřel

Táááákže čuuus. Sorry lidi že je tato kapitola tak krátká, a gramaticky určitě někde blbě, ale docela jsem to neřešila....

BAXČUS

Potions Teacherحيث تعيش القصص. اكتشف الآن