~Κεφάλαιο 6~

317 48 142
                                    

Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και μαζι με τις μέρες πέρασαν δυο χρόνια. Η Leona άνοιξε τα μάτια της και είδε την μαμα της να κάθεται στο κρεβάτι της. Μια μικρή τσιριδα ξέφυγε απο τα χείλη της με την οποία τρόμαξε και η μητέρα της.

Krystal:Παιδακι μου με τρόμαξες

Είπε και έπιασε την καρδια της.

Leona:Εσυ να δεις

Krystal:Τέλος πάντων. Κοιμήθηκες καλα?

Leona:Πως και σε άφησαν να με δεις το πρωί? Το επισκεπτηριο είναι το απόγευμα

Είπε αγνοώντας την ερώτηση της μητέρας της.

Krystal:Με άφησαν να σε δω γιατί σήμερα θα βγεις απο εδω μεσα

Τα μάτια της αμέσως έλαμψαν και αγκάλιασε την μαμα της. Σπάσανε την αγκαλιά αλλα η διάθεση της αμέσως έπεσε.

Krystal:Τι έπαθες αγάπη μου?

Leona:Η Semiramis... Τι θα κάνει?

Krystal:Χθες το απόγευμα έφυγε και εκείνη

Leona:Α

Είπε και κατέβασε το κεφάλι της. Ήθελε να την ξαναδει. Δεν ήθελε να είναι μόνη της. Ήξερε πως θα της ηταν δύσκολο να κοινωνικοποιηθει.

Kystal:Τι έπαθες?

Αμέσως η Leona σήκωσε το κεφάλι της και την κοίταξε. Ενα ψεύτικο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της και με ήρεμο τόνο στην φωνή της απάντησε.

Leona:Τίποτα

Krystal:Σου έφερα ρούχα για να αλλαξεις

Leona:Δεν θέλω

Σηκώθηκε απο το κρεβατι και φόρεσε τα παπούτσια της. Σηκώθηκε και η μητέρα της και βγήκανε απο το ψυχρό δωμάτιο που μονο αναμνήσεις της έφερνε. Φύγανε απο το ψυχιατρείο και μπήκανε στο αμάξι. Παρόλο που ήθελε τοσο πολυ να φύγει αλλο τοσο φοβόταν. Φοβόταν να δει ξανα τους ανθρώπους. Κυρίως φοβόταν να επιστρέψει στο σχολείο. Στο καινούριο της σχολείο. Στο λύκειο που δεν μπόρεσε να χαρεί...

~Flashback~
Καινούριο σχολείο, καινούριοι μαθητές, καινούργιοι καθηγητές αλλα ο φόβος της ηταν πλέον ο καθημερινός της φίλος. Μπορεί τα περισσότερα πράγματα να άλλαξαν αλλα η στάση του Hoseok απέναντι της ήταν η ίδια. Οι δυο φίλες μπήκαν στο προαύλιο του σχολείου και με γρήγορο βηματισμό πήγαν στο πίσω μέρος. Δεν ένοιαζε την Leona να δει το καινούριο της σχολείο. Την ένοιαζε μόνο να κρυφτεί. Στήριξαν την πλάτη τους στον τοίχο όμως ξαφνικά ο Hoseok και η παρέα του εμφανίστηκαν μπροστά τους. Ο Yoongi με απειλητικά βήματα πλησίασε την Wylona και την πήρε μακρια απο την φίλη της μαζι με τα υπόλοιπα παιδιά. Με ενα πονηρό χαμόγελο και με απειλητικά βήματα πλησίασε την πλησίασε και τοποθέτησε τα χερια του πάνω απο το κεφάλι της εγλοβηζοντας την. Ο τρόμος ηταν εμφανές στα μάτια της. Πλησίασε το πρόσωπο του στο δικό της. Βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής.

Hoseok:Καλή σχολική χρονιά μπουμπού. Ετοιμάσου για χειρότερα

Και χωρίς να κάνει κάτι έφυγε. Η Wylona πήγε τρέχοντας στο μέρος της και την αγκάλιασε.
~End of flashback~

Μετα απο αρκετή ώρα φτάσανε σπίτι τους. Ειχε χρόνια να το δει. Η Krystal πάρκαρε στο γκαράζ του σπιτιού. Βγήκαν απο το αμάξι και η Leona πήρε την μικρή βαλίτσα απο τα πίσω καθίσματα. Η Krystal με τα κλειδιά της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Η Leona με αυτό που αντίκρισε έμεινε άφωνη. Ο πατέρας της στεκόταν όρθιος με μια τούρτα στα χέρια και η Wylona με την Semiramis κρατούσαν μπαλόνια που έλεγαν καλώς ήρθες. Έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος τους. Πρώτα αγκάλιασε της φίλες της και τέλος με λίγη δυσκολία τον πατέρα της διότι κρατούσε και την τούρτα. Όλοι μαζί πηγαν και κάθισαν στο σαλόνι. Η Leona άφησε κάτω την βαλίτσα και η Krystal σέρβιρε σε όλους απο ενα κομμάτι τούρτα.

Leona:Πως βρίσκατε την Semiramis?

Zuho:Α δεν μπορούμε να σου πούμε είναι μυστικό

Είπε ο πατέρας της και της χάρισε ένα φιλί στο μάγουλο.

Krystal:Να ξέρεις Leona τα κορίτσια θα κοιμηθούν εδω σήμερα

Η απάντηση της Leona ηταν ένα πλατύ αληθινό χαμόγελο. Ηταν απο τις λίγες φορές που ένιωθε πραγματικά χαρούμενη. Τα κορίτσια μετα απο λίγη ωρα πηγαν στο δωμάτιο. Μετα απο πολύ καιρό η Leona είδε ξανα το δωμάτιο της. Το δωματιο στο οποίο έκλαιγε με τις ώρες. Κοίταξε τριγύρω. Ολα ηταν ίδια. Δεν είχε αλλάξει τίποτα. Η διάθεση της επεσε απότομα αλλα το έκρυψε. Η Wylona πήγε στο μπάνιο έβαλε τις πιτζάμες της, στη συνέχεια πηγε η Semiramis και τέλος η Leona. Τα κορίτσια ξάπλωσαν στο τεράστιο κρεβάτι της Leona και άρχισαν να συζητάνε. Τα κορίτσια δέθηκαν αμέσως. Η Semiramis κατάφερε να ανοιχτεί μετα απο πολύ καιρό. Τα κορίτσια μετά απο αρκετή ώρα κουράστηκαν και κοιμηθηκαν αμέσως εκτός απο την Semiramis που ξυπνούσε κάθε μισή ώρα.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon