~Κεφάλαιο 27~

188 39 29
                                    

Ο ήχος του ξυπνητηριού την ξύπνησε. Άνοιξε με το ζόρι τα μάτια της και το έκλεισε. Σηκώθηκε απο το κρεβατι και πήγε στο μπάνιο. Έκανε την καθημερινή της ρουτίνα και ντύθηκε.

Απο τότε που έγιναν ολα αυτα με τον Hoseok έδωσε ολα της τα ρούχα και τα αντικατεστησε με μαύρα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Απο τότε που έγιναν ολα αυτα με τον Hoseok έδωσε ολα της τα ρούχα και τα αντικατεστησε με μαύρα. Δεν ήθελε να φορέσει ξανά χρώματα αλλα μερικές φορές εκτός απο μαύρο θα φορέσει γκρι και πολύ σπάνια άσπρο. Πήρε τα κλειδιά της και βγήκε απο το σπίτι. Μπήκε στο αμάξι της και ξεκίνησε να οδηγεί προς την εταιρία. Ένοιωθε περίεργα που πλέον είναι δικιά της αλλα της άρεσε γιατί είναι ένας τρόπος να ξεφύγει απο μίζερη πλέον ζωή της. Μετά απο λίγα λεπτά έφτασε. Πάρκαρε και μπήκε μέσα. Καλημερισε όλους τους υπαλλήλους και πήγε στο γραφείο της. Κάθισε στην μεγάλη δερμάτινη και αναπαυτικη καρέκλα και πήρε μια βαθια ανασα. Σήμερα πρέπει να προσλάβει καινούργιο λογιστή οπότε ολη της η μέρα θα περάσει παίρνοντας συνεντεύξεις. Η πόρτα του γραφείου της χτύπησε με έναν απαλό ρυθμό.

Leona:Περάστε

Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ο καινούργιος της γραμματέας ο Junho.

Junho:Καλημέρα σας

Leona:Καλημέρα

Junho:Θέλετε να σας φέρω κάτι?

Leona:Το μόνο που θέλω είναι να μου μιλάς στον ενικό

Junho:Μάλιστα

Leona:Τι θέλεις?

Junho:Έχει έρθει το πρώτο άτομο για την συνέντευξη

Leona:Ωραία πες του να έρθει

Η εταιρία τους χρειαζόταν άμεσα ένα καινούργιο λογιστή διότι ο προηγούμενος βγήκε στην σύνταξη. Ο Junho έφυγε και επέστρεψε με εναν άνδρα. Ο άνδρας μετά απο λίγη ώρα έφυγε απογοητευμένος γιατί δεν κατάφερε να πάρει την δουλειά. Η μέρα πέρασε και ακόμα δεν προσέλαβαν κανέναν.

Leona:Αχ τι θα κάνουμε?

Είπε απογοητευμένη και ξεφυσιξε.

Junho:Μην απογοητευεσαι έχουμε αλλο ενα άτομο. Μπορεί να μας κάνει αυτό

Leona:Ελπίζω

Junho:Να τον φωνάξω?

Leona:Ναι

Ο Junho έφυγε γρήγορα. Η πόρτα χτύπησε και η Leona είπε ένα κουρασμένο περάστε. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ο Hoseok. Αμέσως η Leona σηκώθηκε απο την καρέκλα. Δεν πίστευε πως θα τον έβλεπε ξανά. Πίστευε πως αυτή η ιστορία είχε τελειώσει. Όμως όχι. Μόλις είχε αρχίσει και υπάρχει και συνέχεια.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Where stories live. Discover now