~Κεφάλαιο 26~

185 35 8
                                    

Το υπόλοιπο καλοκαίρι όπως και τα τρία χρόνια που πέρασαν την βρήκαν κλεισμένη στο δωμάτιο της κλαίγοντας. Οι φίλες της έκαναν τα πάντα για να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα αλλα δεν τα κατάφεραν. Οι γονείς της προσπάθησαν να την βοηθήσουν αλλα ούτε και εκείνοι τα κατάφεραν. Μέχρι και ψυχολόγο είχαν φέρει αλλα δεν άλλαξε κάτι. Όταν ο άνθρωπος αν δεν θέλει να αλλάξει την κατάσταση στην οποία ζει κανείς άλλος δεν μπορεί να την αλλάξει. Ολα απο εμας ξεκινάνε. Η κατάθλιψη είχε επιστρέψει και την είχε διαλύσει. Στην παρέα μαθεύτηκε τι έγινε και έδιωξαν τον Hoseok. Η Leona δεν βγήκε ξανά μαζί τους οπότε ήταν σαν να έφυγε και εκείνη. Και οι δυο βουλιαζαν στην απελπισία τους ολοένα και πιο πολύ. Η εταιρία των γονιών της και τους Hoseok σταμάτησαν να συνεργάζονται διότι ο πατέρας του Hoseok προσπάθησε να την καταστρέψει. Επιπλέον η εταιρία θα περάσει στα χέρια της Leona και ολα αυτα τα χρόνια η μόνη της έξοδος ήταν μέχρι την εταιρία όπου οι γονείς της, της μάθαιναν τα πάντα γύρω απο την διοίκηση. Έγιναν τόσα πολλά και δεν πρόκειται να τα ξεχάσει. Σήμερα είναι η μετά όπου θα αναλάβει την εταιρία. Έβαλε τα καλα της ρούχα και πήγε στην εταιρία.

Μπήκε μέσα και μόλις εντόπισε τους γονείς της πήγε σε αυτούς

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μπήκε μέσα και μόλις εντόπισε τους γονείς της πήγε σε αυτούς.

Leona:Καλημέρα

Krystal:Καλημέρα αγάπη μου

Είπε και της έδωσε ενα πεταχτο φιλί στο μάγουλο.

Zuho:Καλημέρα ομορφιά μου

Είπε ο μπαμπάς της και την αγκάλιασε. Μιας και την εταιρία θα την αναλάμβανε άλλος έκαναν ενα μικρό πάρτι.

Krystal:Πως αισθάνεσαι?

Leona:Δεν ξέρω

Zuho:Έφτασε η ώρα Leona. Πρέπει να ανακοινώσω την καινούρια διευθύντρια

Πήρε το μικρόφωνο στα χέρια του και ξεκίνησε να μιλάει:

Zuho:Την προσοχή σας παρακαλώ

Είπε και όλοι γύρισαν να τον κοιτάξουν.

Zuho:Θα ήθελα να σας ανακοινώσω κάτι πολύ ευχάριστο για εμενα αλλα και για την εταιρία. Όπως όλοι ξέρετε έχω μια κόρη την Leona. Είναι ενα πολυ έξυπνο και ταλαντούχο παιδί που με κάνει πάντα περήφανο. Η Leona λοιπόν θα είναι η καινούργια διευθύντρια της εταιρίας

Άρχισαν όλοι να χειροκροτανε θερμά και η Leona τους χάρισε ένα ψεύτικο χαμόγελο. Δεν χαμογελούσε πλέον. Είχε ξεχάσει αυτό το αίσθημα της χαρας. Το πάρτι συνεχίστηκε για λίγο και μετά όλοι γύρισαν στα σπίτια τους.

Leona:Μαμα μπαμπά θέλω να σας πω κάτι

Krystal:Τι έγινε?

Leona:Θέλω να μετακομίσω

Zuho:Γιατί?

Leona:Γιατί μεγάλωσα ρε μπαμπά. Δεν μπορώ να μένω για παντα μαζί σας

Krystal:Έχεις δίκιο. Θες αύριο να ψάξουμε μαζί?

Leona:Εχω βρει ήδη. Εχω κλείσει ραντεβού για να πάω να το δω αύριο μετά την δουλεια

Zuho:Γιατί δεν μας το είπες πιο πριν?

Leona:Γιατί δεν ήθελα. Εγω παω για ύπνο. Καληνύχτα

Τους είπε και πήγε στο δωμάτιο της.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Where stories live. Discover now