~Κεφάλαιο 8~

310 45 230
                                    

Το κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές μπηκαν στις τάξεις τους. Οταν μπήκαν και τα κορίτσια η Wylona πηγε και κάθισε δίπλα στον Yoongi. Τα δύο κορίτσια την κοίταξαν απορημενες αλλα η Wylona έκανε νόημα ότι θα τους πει μετά. Η Leona και η Semiramis εντόπισαν ενα άδειο θρανίο και κάθισαν εκεί. Η Leona ένοιωθε το έντονο βλέμμα του Hoseok να την καρφώνει και αυτο την τρόμαζε. Όμως έκανε λάθος. Το βλέμμα του ήταν έκπληκτο παρα έντομο. Όπως και της υπόλοιπης παρέας του. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα ο καθηγητής τους.

Καθηγητής:Καλημέρα παιδιά

Ολοι:Καλημέρα

Είπαν ολα τα παιδιά μαζι.

Καθηγητής:Λοιπόν παιδιά μου σημερα έχουμε την χαρα να καλώς ορίσουμε μια μαθήτρια που είχε φύγει πριν απο δυο χρόνια και μια μαθήτρια που ήρθε φέτος. Παρακαλώ κορίτσια σηκωθητε

Τα κορίτσια σηκώθηκαν και με αργά βήματα πλησίασαν τον καθηγητή και στάθηκαν διπλα του. Τα χέρια της Leona έτρεμαν και η Semiramis προσπαθησε να κρύψει τον φόβο και το άγχος της και τα κατάφερε. Παντα αγχωνοταν να μιλήσει μπροστά σε πολλα ατομα και φοβόταν πως αν πει κάτι λάθος το πιο πιθανόν είναι να την κοροϊδέψουν. Η Leona πήρε μια βαθιά ανασα και μίλησε πρώτη.

Leona:Εγω είμαι η Leona χαίρομαι που σας βλέπω ξανά

Είπε και ξεφυσιξε απο ανακούφιση. Η Semiramis καθάρισε τον λαιμό της και μίλησε και εκείνη.

Semiramis:Εγω είμαι η Semiramis

Το βλέμμα της επεσε πανω στον Jimin. Ενα πονηρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του. "Ενας ακόμη μαλακας" σκέφτηκε.

Καθηγητής:Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια αλλα πριν πάτε στις θέσεις σας θα κάνουμε μια μικρή αλλαγή. Leona θα πας να κάτσεις με τον Hoseok και εσυ Semiramis με τον Jimin

Η Semiramis κατάλαβε αμέσως ποιος ήταν ο Jimin και πήγε και κάθισε δίπλα του προσπαθώντας να κρύψει τα νεύρα της. Η Leona απο την αλλη είχε παγώσει στην θέση της.

Καθηγητής:Leona πήγαινε και κάθισε στην θέση σου

Της είπε με λίγο αυστηρό τόνο στην φωνή του. Πήρε μια βαθιά ανάσα, τον πλησίασε και έκατσε δίπλα του.

Καθηγητής:Ωραία ας ξεκινήσουμε το μάθημα

Η Leona πήγε να πάρει το βιβλίο μαθηματικών απο την τσάντα της αλλα συνηδητοποιησε πως την ξέχασε στο άλλο θρανίο. Ξεφυσιξε εκνευρισμενα και κάθισε καλύτερα στην καρέκλα της. Ο Hoseok έβαλε το βιβλίο στην μέση του θρανιου για να βλέπει και η Leona.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 حيث تعيش القصص. اكتشف الآن