~Κεφάλαιο 29~

195 38 29
                                    

Ένας δυνατός κεραυνός ήχησε και έκανε την Leona να ξυπνήσει απο τον φόβο της. Έπιασε την καρδιά της και έπαιρνε βαθιές ανάσες προσπαθώντας να ηρεμήσει τον εαυτό της. Όταν ηρέμησε κάθισε καλύτερα στο κρεβάτι βλέποντας την βροχή και τους κεραυνούς απο το παράθυρο της. Την χαλαρωνε πολύ. Το ξυπνητήρι της χτύπησε και το έκλεισε κατευθείαν. Απο την ώρα που ξύπνησε δεν κοιμήθηκε ξανα. Σηκώθηκε απο το κρεβατι της και ετοιμάστηκε στα γρήγορα. Ντύθηκε,

έβαλε τα παπούτσια της, πήρε τα κλειδιά της και έφυγε απο το σπίτι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

έβαλε τα παπούτσια της, πήρε τα κλειδιά της και έφυγε απο το σπίτι. Έφτασε μετα απο λίγο στην εταιρία και μπήκε μέσα. Καλημερισε τους υπαλλήλους και μπήκε στο ασανσέρ. Λίγο πριν κλείσει ενα χέρι το σταμάτησε βάζοντας το στην χαραμαδα. Οι πόρτες άνοιξαν ξανα και την εμφάνιση του έκανε ο Hoseok. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο που τονιζε το γυμνασμένο του σώμα. Μπήκε μέσα στο ασανσέρ και στάθηκε δίπλα της.

Hoseok:Καλημέρα

Leona:Σήμερα θα βρεις γραμματέα. Έχουν έρθει κάποιες για συνέντευξη

Πήγε ο Hoseok να μιλήσει αλλα οι πόρτες τους ασανσέρ άνοιξαν και η Leona βγήκε κατευθείαν. Πηγε στο γραφείο της, κάθισε στην καρέκλα της και ξεκίνησε αμέσως να δουλεύει. Κάποια στιγμή η πόρτα του γραφείου της άνοιξε και μπήκε μέσα ο Hoseok. Η Leona σήκωσε το κεφάλι της και μόλις τον είδε τα χαρακτηριστικά της σκληρηναν.

Leona:Πόρτες στο σπίτι σου δεν έχεις?

Είπε με εκνευρισμό.

Hoseok:Συγγνώμη

Leona:Τι θες?

Hoseok:Σου έφερα-

Leona:Σας έφερα

Είπε διακόπτοντας τον. Η ψυχρή και σοβαρή της συμπεριφορά τον στεναχωρουσε αλλα την δικαιολογουσε διότι της έκανε πολλα. Παρά πολλα που την πληγωσαν. Πήρε μια βαθια ανασα και συνέχισε.

Hoseok:Σας έφερα τα οικονομικά της εταιρείας

Είπε και τα άφησε μπροστά της. Η Leona τα πήρε στα χέρια της και ξεκίνησε να τα διαβάζει.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Where stories live. Discover now