~Κεφάλαιο 23~

199 40 16
                                    

Σήμερα είναι η μέρα όπου θα πάνε στην Hawaii. Πήρε την βαλίτσα της, κατέβηκε τις σκάλες και πήγε στο σαλόνι όπου κάθονταν οι γονείς της. Μόλις την είδαν σηκώθηκαν από την καναπέ και την πλησίασαν.

Zuho:Αγαπη μου θα μου λείψεις πολύ

Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλο του και την αγκάλιασε.

Leona:Μπαμπά χαλάρωσε διακοπές πάω δεν φεύγω για παντα. Σε έναν μήνα εδω θα είμαι πάλι

Krystal:Να προσέχεις αγάπη μου. Καλα να περάσεις

Αγκάλιασε και η Krystal την κόρη της.

Leona:Ευχαριστώ πολύ. Καλα να περάσετε και εσείς

Έφυγε από το σπίτι και πλησίασε το αμάξι του Hoseok. Ο Hoseok βγήκε από το αμάξι και κατευθύνθηκε προς το μέρος της. Της έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και πήρε την βαλίτσα από το χέρι της . Άνοιξε το πορτ-παγκαζ την έβαλε μέσα και το έκλεισε. Μπήκαν μέσα στο αμάξι και ο Hoseok ξεκίνησε να οδηγεί για το αεροδρόμιο. Μετά από μια ώρα φτάσανε. Παρκαρανε το αμάξι και μπήκαν μέσα στο αεροδρόμιο αφού πήραν τις βαλίτσες τους.

_____________________________

Μπήκαν στο αμάξι που νοικιασαν και ο Hoseok ξεκίνησε να οδηγεί προς το ξενοδοχείο στο οποίο θα έμεναν. Μετά απο μια ώρα και αφού χάθηκαν πολλές φορές το βρήκαν. Παρκαραν το αμάξι στο γκαράζ του ξενοδοχείου πήραν τις βαλίτσες τους και μπήκαν μέσα. Κοιτούσαν τριγύρω γεμάτοι ενθουσιασμό. Το ξενοδοχείο ήταν πολύ ακριβό και πολύ μοντέρνα διακοσμημένο.

Πλησίασαν στην ρεσεψιόν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πλησίασαν στην ρεσεψιόν.

Ρεσεψιονιστ:Καλημέρα

Hoseok, Leona:Καλημέρα

Είπε το ζευγάρι.

Ρεσεψιονιστ:Πείτε μου σε ποιο όνομα έχετε κάνει την κράτηση

Hoseok:Jung Hoseok

Η ρεσεψιονιστ έβγαλε ενα κλειδί και το έδωσε στον Hoseok.

Ρεσεψιονιστ:Είστε στο δωμάτιο 126 στον δεύτερο όροφο

Αφού ευχαρίστησαν την ρεσεψιονιστ μπήκα στο ασανσέρ και πήγα στον όροφο όπου ήταν το δωμάτιο τους. Όταν το βρήκαν ο Hoseok ξεκλείδωσε το δωμάτιο και μπήκα μέσα.

Leona:Ουαου

Ήταν το μόνο που μπορούσε να πει. Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα.

Το δωμάτιο ηταν και αυτο μοντέρνα διακοσμημένο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Το δωμάτιο ηταν και αυτο μοντέρνα διακοσμημένο. Όμως το καλύτερο μέρος ήταν το μπαλκόνι που κοιτούσε στο απέραντο γαλάζιο και σε ηρεμουσε. Άφησαν κατευθείαν τις βαλίτσες και ξαπλωσαν στο αναπαυτικό κρεβάτι. Μιας και ήταν και οι δυο πολύ κουρασμένοι αποφάσισαν να κοιμηθούν πριν ξεκινήσει αυτή η περιπέτεια. Ο Hoseok την αγκάλιασε και έκλεισε τα μάτια του με ενα χαμόγελο απλωμένο στα χείλη του. Στην Leona ήρθε λίγο ξαφνικό αλλα έκλεισε και εκείνη τα μάτια της. Ο ύπνος δεν άργησε να τους πάρει.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Where stories live. Discover now