~Κεφάλαιο 32~

210 36 41
                                    

Έχει περάσει μια εβδομάδα και δεν έχει συναντηθεί ξανά με τον Hoseok όπως και με τα παιδιά. Πηγαίνει στην δουλειά και γυρίζει στο σπίτι της. Μιζεριαζει ολο και πιο πολύ μέσα στην απελπισία της. Δεν ξέρει πλέον τι να κάνει. Είναι σε απόγνωση. Δεν ξέρει πως να το σταματήσει ολο αυτό. Δεν ξέρει αν έχει το κουράγιο, την δύναμη να τον συγχωρέσει. Το κουδούνι του σπιτιού της χτύπησε και την έβγαλε απο τις σκέψεις της. Σηκώθηκε απο τον άνετο καναπέ της και κατευθύνθηκε προς της πόρτα. Όταν την άνοιξε αντίκρισε τα παιδιά εκτός απο τον Hoseok και ανακουφιστηκε. Της είχε λείψει η παλιά της παρέα και πολύ μάλιστα. Την αγκάλιασαν και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Taehyung:Ουαου είναι τέλειο

Leona:Ευχαριστώ

Κάθισαν στους καναπέδες και μια αμηχανη σιωπή σκέπασε τον χώρο όμως η Leona την έσπασε.

Leona:Παιδιά συγγνώμη για την προηγούμενη φορά που βγήκαμε

Jimin:Εμείς πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη που δεν σκεφτήκαμε λογικά

H Leona χαμογέλασε αχνά και απάντησε.

Leona:Δεν πειράζει

Wylona:Λοιπόν, τι κάνεις?

Leona:Τίποτα. Εσείς?

Όλοι απάντησαν με ένα σκέτο καλα. Τόση ώρα ενα πράγμα έτρωγε την Leona. Ο Hoseok. Ήθελε να μάθει τι κάνει. Βαθια μέσα της τα συναισθήματα της για αυτόν είχαν ξυπνήσει αλλα δεν ήθελε να τα βγάλει στην επιφάνεια.

Leona:O Hoseok πως είναι?

Όλοι την κοίταξαν έκπληκτοι. Δεν περίμεναν να ρωτήσει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον οχι τόσο σύντομα.

Jungkook:Μα αφού δουλεύετε στην ίδια εταιρία δεν τον βλέπεις?

Η Semiramis έκανε facepalm και όλοι γέλασαν και ο Jungkook ήταν σε Jungshook φάση.

Leona:Όχι. Δεν μιλάμε

Jungkook:Αααα

Yoongi:Πριν λίγο ειμασταν σε αυτόν και δεν είναι καλα

Η Leona τότε κατέβασε το κεφάλι της. Μήπως πρέπει να τον συγχωρέσει? Στην συνέχεια άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα και αυτο έκανε την Leona να ξεχαστεί λίγο. Της έκαναν καλό τα παιδιά.

____________________________________

Το ξυπνητήρι ήχησε σε όλο το δωμάτιο και η Leona χωρίς να ανοίξει τα μάτια της άπλωσε το χέρι της στο κομοδίνο και το έκλεισε. Σηκώθηκε με χίλια ζόρια και μπήκε στο μπάνιο. Σήμερα θα κάνουν μια συνέλευση και θα είναι και ο Hoseok. Πιο πολύ αγχώνεται που θα τον δει πάρα για την συνέλευση. Έκανε την καθημερινή της ρουτίνα και ντύθηκε.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Onde histórias criam vida. Descubra agora