~Κεφάλαιο 21~

222 42 72
                                    

Μπήκε στο αμάξι και έκλεισε την πόρτα. Ήταν πολύ αγχωμένη. Σήμερα ηταν η μέρα της παράστασης και η Leona φοβόταν πολύ. Φοβόταν μήπως ξεχάσει ή κάνει καμία λάθος κίνηση και χαλάσει ολο το χορευτικό. Φοβόταν πως θα γίνει ρεζίλι. Έβγαλε το ασημένιο δαχτυλίδι από τον αντίχειρα της και άρχισε να παίζει μαζί του. Παντα το έκανε όταν αγχωνοταν. Την χαλαρώνει κάπως. Ο πατέρας της το παρατήρησε και της είπε με γλυκό τόνο στην φωνή του:

Zuho:Αγαπη μου μην αγχώνεσαι θα εισαι τέλεια και επίσης δεν σου κάνει καλο

Leona:Ναι...

Δεν είναι εύκολο να το αποβαλλεις. Όταν ζεις χρόνια με καθημερινό άγχος είναι δύσκολο να το αποβαλλεις. Απο την αλλη όμως δεν ήθελε. Το άγχος έγινε ενα μέρος του εαυτού της και το είχε συνηθίσει. Αμα το ξεπεράσει δεν θα νοιώθει άνετα και δεν θα νοιώθει ο εαυτος της. Μετά απο λίγα λεπτά φτάσανε στον χώρο όπου θα γινόταν η παράσταση. Η οικογένεια βγήκε απο το αμάξι και η Leona έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του Hoseok.

Hoseok:Τι κάνεις μικρή?

Leona:Εχω άγχος. Πολύ άγχος

Hoseok:Δεν χρειάζεται. Αφου εισαι τέλεια

Της είπε και ενωσε τα χείλη τους σε ενα τρυφερό φιλί. Δεν ήξερε πως αλλα ο Hoseok την χαλαρωνε παρα πολυ και το άγχος της έφυγε.

Zuho:Hoseok τι κάνεις εσύ εδω?

Hoseok:Εε χορεύω με την Leona

Krystal:Αα Hoseok είναι ο συμμαθητής που μας είχες πει?

Hoseok:Τι είχε πει?

Leona:Τίποτα. Α...εμ...μαμα, μπαμπά ο Hoseok είναι το αγορι μου

Krystal:Αχ τι ωραία!

Είπε γεμάτη χαρά.

Zuho:Μάλιστα

Είπε καθώς τον κοιτούσε εξεταστηκα. Παρόλο που τον ήξερε δεν τον εμπιστευοταν. Δεν ήξερε γιατί.

Krystal:Οι γονείς σου που είναι Hoseok?

Hoseok:Εκει

Είπε και τους έδειξε με τον δείκτη του. Κάθονταν στις πρώτες θέσεις της πρώτης σειράς. Οι γονείς της Leona τους πλησίασαν κάθισαν δίπλα τους και αμέσως άρχισαν να συζητάνε. Μετά απο μερικά λεπτά ήρθαν και οι φίλοι τους. Αγκαλιαστηκαν και άρχισαν να συζητάνε μέχρι που έφτασε η ώρα όπου θα ξεκινούσε η παράσταση και η Leona με τον Hoseok έφυγαν. Θα έβγαιναν τελευταίοι οπότε είχαν χρόνο για να κάνουν μια τελευταία πρόβα. Η σειρά τους έφτασε και η καρδιά της Leona χτυπούσε πολύ δυνατά. Ανέβηκαν στην σκηνή η μουσική ξεκίνησε και άρχισαν να χορεύουν με την μουσική να τους καθοδηγεί. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Onde histórias criam vida. Descubra agora