~Κεφάλαιο 25~

197 37 54
                                    

Ο ήχος κλήσης τηλεφώνου του Hoseok τον ξύπνησε. Σήκωσε γρήγορα το τηλέφωνο χωρίς να δει ποιος είναι γιατί δεν ήθελε να ξυπνήσει την Leona.

Hoseok:Ναι?

Είπε ψιθυριστά.

Inmo:Πως περνάτε?

Μόλις άκουσε την φωνή του πατέρα του οι μύες του τσιτοθηκαν. Σηκώθηκε σιγα σιγα απο το κρεβατι και στάθηκε μπροστά στην μπαλκονοπορτα έχοντας πλάτη στην Leona.

Hoseok:Μια χαρά περνάμε

Του απάντησε με εκνευρισμενο τόνο στην φωνή του.

Inmo:Η ώρα έφτασε

Hoseok:Δεν μπορώ να το κάνω

Ιnmo:Δεν με ενδιαφέρει. Η συμφωνία είναι συμφωνία. Πρέπει να την χωρίσεις

Hoseok:Δεν μπορώ να της κάνω κι αλλο κακο την αγαπώ

Ο πατέρας του γέλασε.

Inmo:Σου είπα δεν με ενδιαφέρει

Hoseok:Μπαμπά συμφώνησα στο να της κάνω bullying, στο να τα φτιάξω μαζί της αλλα πλέον την αγαπώ

Inmo:Αν δεν θες να βρεις την μητέρα σου νεκρή θα το κάνεις

Ηoseok:Μπα-

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει διότι ο πατέρας του έκλεισε το τηλέφωνο. Ξεφυσιξε και γύρισε να κοιτάξει τη Leona. Εκείνη τον κοιτούσε με βουρκωμενα ματιά.

Hoseok:Leona

Είπε καθώς την πλησιαζε. Η Leona αμέσως σηκώθηκε απο το κρεβατι και απομακρυνθηκε απο τον Hoseok.

Leona:Γιατί?

Ενας λυγμός ξέφυγε απο τα χείλη της. Ο Hoseok όμως δεν της απάντησε. Τι να της έλεγε πρώτα? Πίσω απο ολο αυτό κρύβεται μια άλλη ιστορία. Μια ιστορία που ο Zuho και ο Inmo ήταν παιδικοί φίλοι και είχαν ερωτευτεί την μητέρα του Hoseok την Clara. Και οι δυο εκανα τα πάντα για να την διεκδικήσουν. Ο Zuho είχε φτάσει σε σημείο να χτυπήσει πολύ άσχημα τον καλύτερο του φίλο. Απο τότε ο Inmo δεν τον συγχώρεσε και ήθελε εκδίκηση την οποία και πήρε. Η Leona ήταν το τέλειο σχέδιο διότι αν υπέφερε η Leona θα υπέφερε και ο πατέρας της.

Leona:Σε πίστεψα. Πίστεψα πως είχες αλλάξει. Σε αγάπησα πραγματικά και εσυ έπαιξες πάλι μαζί μου. Τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Έπρεπε να το είχα καταλάβει. Σε μισώ! Σε μισώ ρε γαμωτο!

Φώναξε με όλη της την δύναμη και τα δάκρυα κυλουσαν ανεξέλεγκτα απο τα μάτια της. Πηγε στην βαλίτσα της και πήρε ένα σορτσάκι και μια μπλούζα. Ο Hoseok την πλησίασε και την έπιασε απο το μπράτσο. Η Leona όμως αμέσως τραβήχτηκε.

Hoseok:Leona ασε με να σου εξηγήσω

Leona:Δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Με αηδιαζεις

Είπε με ήρεμο τόνο στην φωνή της και πήγε στο μπάνιο. Ο Hoseok ξεφυσιξε απογοητευμενα και κάθισε στο κρεβάτι ακουμπώντας τους αγκώνες τους στα γόνατα τους και τις παλάμες των χεριών του στο πρόσωπο.

_________________________________

Βγήκε απο το αεροδρόμιο με μάτια πρησμενα απο το κλαμα. Μπήκε μέσα στο ταξί που ήταν ακριβώς παρκαρισμένο εξω απο την έξοδο του αεροδρομίου. Σε ολόκληρη την διαδρομή στο κινητό της έρχονταν κλήσεις που της έκανε ο Hoseok. Όταν έφτασαν σπίτι της βγήκε απο το ταξί πήρε την βαλίτσα της και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της. Η πόρτα μετα απο λίγο άνοιξε και αντικρίσει την μητέρα της. Η Krystal με το που είδε την κόρη σε αυτή τη κατάσταση την πήρε αμέσως αγκαλιά και μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Krystal:Τι επαθες αγάπη μου?

Την ρώτησε ανήσυχη και κάθισαν στον καναπέ.

Leona:Χωρίσαμε

Krystal:Γιατί?

Έπρεπε να πει ψέματα. Αν έλεγε την αλήθεια μπορεί να πάθαινε κάτι ο Hoseok και δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Τον αγαπούσε ακόμα.

Leona:Τον τελευταίο καιρό μαλωναμε συνέχεια και σήμερα ο καβγάς ήταν πολύ χειρότερος και χωρίσαμε

Ένοιωσε πολύ άσχημα που είπε ψέματα αλλα δεν μπορούσε να κανει κι αλλιώς.

Krystal:Γιατί μαλωσατε?

Leona:Μαμα δεν θέλω να το συζητήσω

Σηκώθηκε απο τον καναπέ και με αργό βηματισμό πήγε μέχρι το δωμάτιο της. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και συνέχισε να κλαίει.

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Where stories live. Discover now