~Κεφάλαιο 11~

274 44 94
                                    

Η Semiramis άνοιξε τα μάτια της και κοίταξε την ώρα στο κινητό της. Ήταν έξι και τέταρτο και έπρεπε ήδη να ήταν στο σπίτι του Jimin για την εργασία. Ατάραχη σηκώθηκε από το κρεβάτι της έβαλε τα παπούτσια της και πήγε στο δωμάτιο της αδελφής της.

Semiramis:Riri θα με πας στον Jimin για την εργασία?

Rihanna:Αχ γιατί δεν λες την μαμά να σε πάει?

Semiramis:Γιατί θα αρχίσει τις ερωτήσεις για αυτόν και δεν έχω καμία όρεξη

Rihanna:Καλά

Σηκώθηκε και εκείνη από το κρεβάτι της. Έβαλε τα παπούτσια της και έφυγαν από το σπίτι αφού ενημέρωσαν την μητέρα τους για το που θα πάνε. Μπήκαν στο αμάξι και ξεκίνησε η Rihanna να οδηγεί για το σπίτι του Jimin.

Rihanna:Και δεν μου λες είναι ωραίος αυτός ο Jimin?

Semiramis:Ε καλός είναι

Είπε αδιάφορα.

Rihanna:Μόνο καλός?

Ρώτησε και την κοίταξε πονηρά. Αμέσως η Semiramis άρχισε να γελάει το ίδιο και η αδελφή της

Semiramis:Ναι μόνο καλός και το κυριότερο μαλάκας

Μετά από λίγο φτάσανε στο σπίτι του. Η Semiramis βγήκε από το αμάξι και χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Μετά από λίγο η πόρτα άνοιξε και την εμφάνιση του έκανε ένας νευριασμένος Jimin.

Jimin:Άργησες

Semiramis:Το ξέρω

Τον έσπρωξε με το χέρι της και μπήκε μέσα στο σπίτι. Ο Jimin έκλεισε με δύναμη την πόρτα και η Semiramis τινάχτηκε από τον φόβο της. Ο Jimin με αργά βήματα την πλησίασε και τύλιξε το χέρι του γύρω από την μέση της. Αμέσως η Semiramis πήρε το χέρι του από πάνω της και γύρισε και τον κοίταξε. Βρίσκονταν πολύ κοντά και ο θυμός ήταν εμφανές στα μάτια της.

Semiramis:Μην με αγγίζεις

Jimin:Γιατί γατούλα τι θα μου κάνεις?

Semiramis:Θα σε σκοτώσω

Jimin:Δεν αρχίσαμε καλά

Semiramis:Αυτό λέω και εγώ

Jimin:Ακολούθησε με

Η Semiramis προχώρησε μπροστά αγνοώντας αυτό που της είπε ο Jimin. Ανέβηκε τις σκάλες και περπάτησε μέχρι το τέλος του διαδρόμου. Άνοιξε την τελευταία πόρτα και μπήκε μέσα στο δωμάτιο του Jimin. Μέσα στο δωμάτιο μπήκε και ο Jimin και γεμάτος απορία την ρώτησε.

Jimin:Πώς βρήκες το δωμάτιο μου?

Semiramis:Δεν ήταν και δύσκολο να το καταλάβω

Όντως δεν της ήταν δύσκολο. Καταλάβαινε τα πάντα χωρίς καν να της το πεις. Από μικρή το είχε.

Jimin:Θες να σου φέρω κάτι?

Semiramis:Έχετε παγάκια?

Τα λατρεύει. Μπορεί να τρώει όλη μέρα.

Jimin:Εε ναι

Semiramis:Ωραία θα ήθελα να μου βάλεις σε ένα ποτήρι

Ο Jimin κοιτώντας την περίεργα έφυγε από το δωμάτιο και πήγε στην κουζίνα. Έβγαλε ένα ποτήρι και την παγοθήκη από την κατάψυξη. Έβαλε μέσα στο ποτήρι αρκετά παγάκια και μετά έβαλε ξανά την παγοθήκη πίσω στην κατάψυξη. Η καρδιά του καθώς ανέβαινε τις σκάλες χτυπούσε δυνατά. Όσο κι αν δεν ήθελε να το παραδεχτεί ερωτεύτηκε αυτή τη κοπέλα και μάλιστα πολύ. Όμως φοβόταν πως δεν θα την είχε ποτέ. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο και βρήκε την Semiramis να κάθεται στην καρέκλα. Κάθισε και ο Jimin στην καρέκλα του γραφείου του και έδωσε το ποτήρι στην Semiramis. Έβαλε το πρώτο παγάκι στο στόμα της και άρχισε να το μασάει.

Jimin:Δεν φοβάσαι μην πονέσει ο λαιμός σου?

Semiramia:Όχι

Ξεκίνησαν να κάνουν την εργασία και η ώρα κύλισε ευχάριστα. Ο Jimin έκανε αρκετές χαζομάρες και η Semiramis γελούσε. Όταν τελείωσαν την εργασία η Semiramis σηκώθηκε από την καρέκλα. 

Jimin:Που πας?

Την ρώτησε και σηκώθηκε και αυτός από την καρέκλα.

Semiramis:Φεύγω

Jimin:Μόνη σου? Να σε πάω εγώ καλύτερα?

Semiramis:Δεν χρειάζεται έχει έρθει η αδελφή μου

Όντως είχε έρθει. Προς το τέλος της εργασίας η Semiramis είχε στείλει μήνυμα στην αδελφή της να έρθει να την πάρει μια συγκεκριμένη ώρα. Πήγε να φύγει η Semiramis αλλά ο Jimin την σταμάτησε πιάνοντας της το χέρι. Η Semiramis γύρισε και τον κοίταξε απορημένη.

Jimin:Θα ήθελες να βγούμε κάποια στιγμή?

Όσο κι αν ήθελε να πει ναι έπρεπε μα συγκρατηθεί. Δεν ήθελε να μπλέξει με ένα παιδί σαν τον Jimin. Δεν ήθελε να είναι σαν τα άλλα κορίτσια που είχε ο Jimin. Δεν ήθελε να είναι άλλο ένα παιχνίδι του.

Semiramis:Εμ θα δούμε

Ο Jimin της άφησε το χέρι και την συνόδεψε μέχρι την πόρτα. Καληνύχτισαν ο ένας τον άλλον και με γρήγορα βήματα η Semiramis κατευθύνθηκε προς το αμάξι. Άνοιξε την πόρτα μπήκε μέσα και η αδελφή της ξεκίνησε να οδηγάει για το σπίτι τους.

Rihanna:Πως πήγε?

Semiramis:Καλά. Μου ζήτησε και να βγούμε κάποια στιγμή

Rihanna:Και εσύ τι του απάντησες?

Semiramis:Θα δούμε

Μετά από λίγο φτάσανε στο σπίτι. Η Semiramis πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο της. Έβαλε της πιτζάμες της και ξάπλωσε στο κρεβάτι της. Μετά από αρκετή ώρα την πήρε ο ύπνος.  

𝕄𝕪 𝕨𝕠𝕣𝕤𝕥 𝕟𝕚𝕘𝕙𝕥𝕞𝕒𝕣𝕖 Where stories live. Discover now