20 Fejezet

327 13 0
                                    

Meneküljetek!


(Yuuki szemszöge)

Pechünkre Zero egy ügyes, de kecsesnek nem mondható mozdulattal kikerülte őket.
 - Én leszek hulla? A ti vezéreitek iszkoltak el, mi viszont a magunk urai vagyunk- iramodott meg Zero Aido felé.
 - Nem értesz te semmit a mi társadalmunkból, tehát ne jártasd a lepénylesőd. És csak hogy tudd. Mindent meg fogunk tenni, hogy a vezéreinket biztonságban tudjuk. Yuuki úrnő még csak most tért vissza hozzánk. Nem fogjuk elveszíteni a hercegnőnket!- szögezte le teljes bizonyossággal Aido.
 - Úgy van ahogy Hanabusa mondja! Végetek!- értett egyett unokatestvérével Akatsuki és tűz záport lőtt Toga- ra, amiből egy találatot ért el.
Eltalálta Toga kezét és megégette. Ki is ejtette a puskát a kezéből. Ekkor Ichijou lépett közbe és a kardjával támadni kezdte őt. Toga felkapta a puskát és azzal védekezett. Rálőtt Ichijou- ra, de a mi kis barátunk kivédte. Ügyes!

Eközben Zero tovább próbálkozott Aido- val, hogy bejuthasson hozzánk.
 - Ne is álmodj róla, hogy rajtam keresztül jutsz- emelt pajzsot maga elé Aido, mert Zero folyamatosan támadott.
 - Pedig át fogok. Nem állhat senki az utamba!- harsogta.
 - Nem. Nem fogsz!- válaszolt Hanabusa és a földből hirtelen rengeteg apróbb jéghegy emelkdett ki, de egy sem talált. Zero remekül tud menekülni. Bár mindig is úgy tartotta, hogy jobb menekülni, mint elveszíteni egy csatát. Be kell vallanom van benne igazság.

Aido, ahogy látta Zero- t visszább vonulni elbizakodott és nem vette észre, hogy Zero csak erre várt, én pedig igen.
 - Aido! Vigyázz!- sikítottam, ám későn hallott meg.
A Bloody Rose eltalálta a jobb lábát.
 - Én mondtam, hogy átjutok a védelmeden. Óh! És hasztalan Yuuki! Ha meghallja, még akkor sem védte volna ki. Bloody Rose gyors fegyver- nevetett.
Gyűlöltem ezért.
 - Ne aggódjon értem úrnő! Jól vagyok! Tudok még harcolni. És köszönöm, hogy figyelmeztetett. Hibáztam, de nem fordul elő még egyszer!- próbállt felállni, mert térdre rogyott.

Zero valószínűleg egy inat talált el.
 - Ruka! Menj segíts Aido- nak!- utasítottam.
 - De Yuuki úrn...- akadékoskodott.
 - Mi megleszünk! Végtére is tiszta vérűek vagyunk. Eredj!- erősítettem meg hangomat.
Bólintott és elment. Nem vettem észre, hogy közben Zero szemtől szemben áll a tárdelő Aido- val. Sejtettem mire készül.
 - Ne! Zero ne! Ne őt- ordítottam. Inkább nekem kellett volna Aido helyében lennem. Elkéstem, de Zero legalább megzavarodott, ezért csak Aido bal vállát találta el. Ez viszont elég volt ahhoz, hogy Aido elveszítse az eszméletét.
 - Nem kell félned Yuuki! Most te jössz!- mondta és a hátsó ajtón rontott be. Csak szobák választották el tőlünk, de Ruka legalább már kifelé tartott egy másik kijáraton.

Toga még mindig a másik két nemessel küzdött. Nagyon kimerült volt már, de ami barátaink még nem. Jól tartották magukat. Néhány találatot be is vittek, de nem eleget ahhoz, hogy kipipálhassuk.
 - Ruka! Intézzétek el Toga- t és induljatok el Aido- val a birtokuk felé. Valaki meg menjen az akadémiára! Segítség kell! És csak Kaien tudja leállítani Zero- t. Addig mi feltartjuk!- adtam parancsot fejben. Ez is mágia volt.
Ruka bólintott, hogy hallott.

Ügyesek a fiúk. Toga próbálkozott, de nem bírt velük. Jól védik a hátukat. Jók a támadásaik és az érzékszerveink is kifinomultak. Toga- nak eséje sincs.
 - Megjöttem srácok! Itt vagyok segítek!- érkezett meg Ruka.
 - Ruka!- ragyogott fel Ichijou szeme a segítség láttán.
 - Ne most! Az a parancsot katuk, hogy vigyük innen Aido- t és egyikünk menjen segítségért Kurosu Kaien- hez! Akatsuki, te kapd fel Aido- t, Ichijou te is menj. Én addig feltartom a vadászt!- adta az instrukciókat Ruka.

Ügyes lány. Gyors és ez nagy haszna. Könnyen kikerülte Toga támadásait. Még a puska golyókat is elkerülte. Egy sebes mozdulattal Toga mögé került és egy erős csapással a halántékára, leszerelte őt.
 - A vadász kiütve!- szólalt fel.
 - Akkor kötözd meg, nehogy idő előtt magához térjen!- kérte Ichijou. Ő volt hármuk közül a legóvatosabb és legmegfontoltabb.
 - Oké.
Ruka szerzett valahonnan kötelet, megkötözte Toga- t és a kastély falának aljában hagyta. Fogták Aido- t és elfutottak vele. Remélem hamar elér ide a segítség. Nem hiszem, hogy sokáig bírni fogjuk.

Kezdem komolyan meggyűlölni Zero- t. Szívem jelen pillanatban nem vágyik másra, mint hogy Zero fejét ezüst tálcán lássa viszont. Nem értettem honnan fakad Zero ilyen mértékű utálata. Nem bántottunk senki. És Sayori- val is csak azért tettük, amit tettünk, hogy biztonságban legyünk. Hogy a titkunk titok maradjon. Zero- nak sem lett volna jó, ha kitudódik róla a vámpírság. A könnyeimet csak Kaname ölelő karjai tartották vissza. Hallottam, ahogy Zero keres minket. Nem tudta melyik helyiségből kísértük figyelemmel a harcot. Az volt a szerencsénk, hogy a bál teremből is ment fel az emeletre egy lépcső, amit használhatunk, ha úgy hozza a sors. Kaname nem akart tovább lent maradni. Szorosabbra fonta karjait körülöttem és úgy szólalt fel...

Vampire Knight HUNTING ✅ (Befejezve)Where stories live. Discover now