Prolog

6K 326 31
                                    

Odata ca niciodata , a fost un Alpha incredibil de puternic. Numele lui era Edward. El conducea o haita cu intelepciune si dreptate. Toti varcolacii il adorau. Insa tot ce isi dorea Edward era un suflet pereche frumos si puternic. Alpha-ul si-a jurat ca o sa isi iubeasca sufletul pereche , indiferent de cine e sau cum arata.

Universul i-a dat , intr-un sfarsit , un suflet pereche. Numele ei era Kate si , ei bine , era vrajitoare. Una foarte puternica. Edward s-a indragostit de ea nebuneste. Kate a acceptat sa devina Luna haitei. Cei doi au format o familie , iar Kate a nascut o fetita frumoasa.

Intr-o frumoasa zi de primavara , cand soarele incalzea pamantul si albinele zburau printre flori , au atacat cei mai mari dusmani ai haitei. In acea zi , Edward , Kate si mai multi varcolaci erau in sala de bal , amenajand-o pentru Festivalul de Primavara. Copiii varcolacilor din sala stateau linistiti intr-un colt , dormind. Erau inca foarte mici.

Dusmanii haitei faceau ravagii , omorand toti varcolacii. Degeaba incercau Edward si Kate sa isi apere casa. Ajungand in sala de bal , dusmanii au vazut ca majoritatea varcolacilor erau morti. Un singur copil a ramas viu. Unei femei i s-a facut mila de copil. Nestiind al cui este , l-a adoptat.

Din acea zi , nimeni nu mai stie ce s-a intamplat cu Edward si Kate. Unii cred ca sunt morti , altii cred ca sunt vii si ca se ascund undeva. Insa majoritatea varcolacilor cred ca e o simpla poveste. Singura care crede in aceasta "poveste" este Ayame , care a fost mereu curioasa de istoria celor doi.

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum