Capitolul 8

4.7K 306 17
                                    

Luandu-mi ghiozdanul , incep sa ma avant printre copacii inalti. De cand m-am trezit , cosmarul ala nu mi-a iesit din cap. A fost un simplu vis , creat de mintea mea ciudata. Ca sa scap de gandurile inutile , am decis ca e vremea sa explorez intreaga padure. M-am transformat in lup si am inceput sa merg. Lupul meu este , ei bine , cam straniu. Are blana roscata , iar ochii verzi. Imi aduce aminte de femeile din trecut care , daca aratau asa , erau considerate vrajitoare. Dar oricum e frumos.

Aud niste pasi in spatele meu. Imi intorc capul speriata , insa acolo era doar un gardian. Expir usurata si continui sa merg , ocolind copacii. De obicei nu ma speriam atat de tare , insa am auzit ca mai multe haite au fost atacate de rogue. Iar eu nu pot lupta... Chiar trebuie sa il intreb pe Dawson cand se fac antrenamentele. Daca are timp , poate ca va vrea sa ma invete el sa ma lupt. Nu as vrea sa ma fac de rusine in fata tuturor.

Incep sa alerg in fata , vantul batand cu putere spre mine. Auzeam apa cum curge , asa ca voiam sa plec acolo. Sarind peste un bustean daramat , ajung in fata unui loc absolut minunat. Un rau nu foarte mare curge rapid intr-o mica prapastie. In jurul meu sunt cateva banci si un leagan. La fel ca in haita , prin copacii din jur sunt atarnate luminite galbene. Imi las ghiozdanul pe o banca si ma apropii de rau , privind fascinata apa. Observ cativa pesti ce inoata in toate directiile. Cred ca m-as putea uita o vesnicie la intreaga haita si nu m-as satura. E atat de frumoasa !

Simt o prezenta in spatele meu. Ma intorc , vazand un lup urias. Ar trebui sa fii prost ca sa nu iti dai seama ca e un Alpha. E Dawson. Lupul lui are blana gri inchis , aproape neagra , iar ochii ii sunt , desigur , rosii. Ma apropii de Dawson , lipindu-ma de dansul. El maraie fericit si isi pune capul peste capul meu , intr-un fel de imbratisare. Ma bucur ca suntem transformati in lupi pentru ca nu poate vedea ca am rosit.

"E frumos locul asta." ii spun eu prin link-ul nostru.

"Si mie imi place. De multe ori stau aici singur ca sa ma relaxez." imi raspunde Dawson.

"Vrei sa te las singur ca sa te relaxezi ?" intreb eu jucausa.

Dawson a marait amenintator , tinandu-ma aproape de dansul. El se apleaca spre mine , incepand sa ma linga pe fata. Grozav ! Pana si in forma de lup e mai inalt decat mine !

"Pitico" spune Dawson amuzat.

Eu il imping enervata , insa nu reusesc sa il misc nici macar un centimetru. Imi dau ochii peste cap.

"Merg sa ma imbrac. Vreau sa ma dau in leagan." zic eu.

Merg spre ghiozdanul meu , iar Dawson ma urmeaza.

"Singura" marai eu , inchipuindu-mi ce ranjet pervers are pe fata.

Dawson se intoarce. Eu ma ascund dupa niste copaci , transformandu-ma inapoi in om. Ma grabesc sa ma imbrac pana nu vine Dawson din nou. Plec spre leagan , vazandu-l acolo pe Dawson transformat in om. Avea pe el doar o pereche de pantaloni de trening , fiind fara tricou. Recunosc , arata fenomenal. Cu muschii si patratelele perfecte...

- Realizezi ca iti aud gandurile ? intreaba el ranjind.

Ma incrunt si ma asez pe leagan , simtind cum obrajii imi ard. Prostul vine langa mine , ranjind in continuare. Si pentru Dawson nu era destul ca e fara tricou , a trebuit si sa ma sarute lung , lipindu-si corpul de al meu. Dawson m-a luat in brate , punandu-ma in poala sa si imbratisandu-ma. Nu ma mai obosesc sa imi ascund fata rosie si imi las capul pe pieptul lui. Ascultam apa si ciripitul pasarilor , bucurandu-ma de prezenta lui Dawson.

- Nu ai idee cat de mult imi place sa stau asa cu tine. sopteste el , leganandu-ma incet.

- Si mie. spun eu sincera.

Un glas necunoscut mie ne intrerupe conversatia siropoasa. Zaresc o fata printre copaci ce se plimba prin padure si vorbea la telefon. Fata asta nu are nimic diferit de Dalia din fosta mea haita. Are parul blond , ochi albastri , e machiata strident. Macar hainele ii sunt acceptabile. Poarta niste blugi si o bluza rosie.

- Salut , Alpha Dawson ! striga ea fericita dupa ce termina de vorbit la telefon.

Fiecare haita are cate o fufa sau mi se pare mie ?

- Buna dimineata , Kelly. zice Dawson total dezinteresat.

Kelly isi indreapta privirea spre mine , incruntandu-se cand ma vede agatata , la propriu , de Dawson.

- Tu esti Luna lui Dawson , nu-i asa ? intreaba ea.

- Da , eu sunt. zic eu zambind ironic.

Kelly imi zambeste fals si isi continua plimbarea. Eu si Dawson ne dam ochii peste cap in acelasi timp.

- O urasc ! Se tine ca un scai de mine. spune Dawson exasperat.

- Atunci de ce o tii in haita ? intreb eu.

- Nu pot sa o dau afara fara nici un motiv. Iar ea face tot posibilul ca sa nu incalce nici o regula si sa ramana langa "minunatia cu opt patratele" ! striga Dawson enervat.

Incep sa rad cand aud cum e numit Dawson de Kelly. El ofteaza , privindu-ma plictisit.

- Ai terminat ?

- Minunatie cu opt patratele , mi-e foame ! zic eu ranjind.

- O sa iti tai limba daca ma mai numesti asa. maraie Dawson.

- Aha , sigur.

Zambesc triumfatoare. In sfarsit am gasit cu ce sa il enervez ! Dawson pufneste si se ridica in picioare , tinandu-ma in brate. Imi iau ghiozdanul , apoi Dawson incepe sa mearga prin padure , spre casa. Il lasam sa ma duca in brate pentru ca stiam ca nu are rost sa ma cert cu el sa ma lase jos. Oricum nu m-ar lasa din brate.

- Nu sunt grea ? Daca obosesti , poti oricand sa ma...

Alpha-ul ma aduce la tacere cu un sarut dulce. Ma stramb.

- Esti la fel de usoara ca o pana. spune el zambind.

- Sigur. O pana are cincizeci de kilograme. zic eu sarcastica.

Ieri s-a implinit o luna de cand am postat cartea si deja are o mie de vizionari. Sunteti incredibili ♡

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum