Capitolul 20

3.8K 233 39
                                    

Casc zgomotos si ma intind prin tot patul , cautandu-l cu mana pe Dawson. Deschid ochii confuza cand nu il simt. Privesc prin camera , insa nu il vad. Trag patura mai bine peste mine , inchizand ochii. Pufnesc enervata cand nu reusesc sa adorm la loc. Ma intorc pe spate , privind tavanul cateva minute bune. Oftez si ma ridic in picioare , tarandu-ma pana in dressing si luand de acolo niste haine. Plec in baie unde fac un dus scurt , apoi imbrac perechea de blugi negri si tricoul larg. Cat timp imi periam dintii , m-am inecat cu aerul cand am observat pata ingrozitor de rosie de pe gatul meu. Imi analizez socata marcajul , trecandu-mi degetele incet peste el. Ma incrunt enervata. Oh , Dawson va plati pentru asta !

Ies din baie si , luand o perna , trantesc usa de perete si cobor rapid scarile. Merg apasat pana in bucatarie unde simteam mirosul lui Dawson si al mancarii. Il zaresc. Voia sa iasa din bucatarie. Ii arunc brusc perna in fata , Dawson oprindu-se socat. Alpha-ul clipeste des , aruncandu-mi o privire confuza. Iau perna ce a cazut pe podea si incep sa il lovesc peste tot.

- Vrei sa port esarfe toata viata mea , idiotule !? strig eu , lovindu-l in continuare.

Dawson imi ia perna din maini , insa eu nu ma dau batuta si incerc sa il lovesc. El imi prinde mainile si ma trage spre el , imbratisandu-ma strans.

- Se va vindeca pana maine. ma asigura Alpha-ul , sarutandu-ma pe par.

- Si vrei sa te cred ? intreb eu , imbratisandu-l pentru ca nu puteam rezista tentatiei.

- Te-as minti eu vreodata ? intreaba el inocent.

Imi ridic o spranceana , apoi ma departez de Dawson si intru in bucatarie , zambind fericita cand vad mancarea aranjata frumos pe masa. Ma asez pe un scaun , Dawson venind langa mine. Observ ca fiecare dintre noi are cate o salata de fructe , un sendvis si un pahar cu suc. Incep sa mananc infometata.

- Axel unde e ? intreb eu.

- Doarme. mormaie Dawson. Ca de obicei.

Zambesc amuzata. Continui sa mananc si , sub privirea atenta a lui Dawson , termin cu un oftat satisfacut.

- Parca am inghitit tone de mancare. zic eu , punandu-mi capul pe umarul lui Dawson.

- Nu m-ar mira daca ai face asta.

Ii arunc o privire seaca , Dawson ranjind. Imi dau ochii peste cap. Strang farfuriile de pe masa si merg spre chiuveta , incepand sa le spal. Il simt pe Dawson in spatele meu , el incolacindu-si mainile in jurul taliei mele. Alpha-ul ma saruta scurt pe obraz.

- Vrei sa mergem la o plimbare ? N-am mai facut asta de ceva timp. propune el.

- Okay. zic eu , dand din umeri.

Peste cateva minute , dupa ce am terminat de spalat vasele , Dawson m-a luat de mana si am iesit din casa. A trebuit sa imi mijesc ochii din cauza soarelui puternic. Observ cativa varcolaci plimbandu-se sau antrenandu-se. Majoritatea probabil inca dorm sau stau in case. Eu si Dawson mergem in padure unde soarele nu batea atat de tare. Alpha-ul se departeaza putin de mine si pleaca dupa niste copaci. Merg dupa el confuza.

- Nu te uita la mine , sunt dezbracat ! tipa el cu glas pitigaiat.

Raman pe loc bulversata. In cateva secunde , lupul negru al lui Dawson apare in fata mea. El vine spre mine si incepe sa ma linga jucaus pe fata. Zambesc si il mangai pe cap , Dawson maraind incet. Lupul se apleaca putin si imi face semn sa urc pe el. Imi pun un picior in jurul lui , apoi Dawson se ridica. Alpha-ul incepe sa mearga inainte. Am inceput sa il mangai din nou , cand un sentiment ciudat mi-a acaparat corpul. Ma incrunt si privesc in jurul nostru , insa nu vad nimic deosebit.

"S-a intamplat ceva ?" intreaba Dawson ingrijorat.

- Nu stiu , am un sentiment straniu. mormai eu.

In acel moment , un urlet puternic s-a auzit in haita. Tresar si privesc speriata inapoi. Dawson se intoarce rapid si incepe sa alerge , scotand un urlet si mai puternic. Imi pun mainile in jurul gatului sau , avand grija sa nu cad. Iesim din padure , vazand varcolacii din haita noastra adunandu-se. In fata varcolacilor observ un grup mare de rogue , conducatorul lor fiind chiar Michael , fratele fostului meu Alpha. Dawson ma lasa jos si continua sa fuga , in jurul meu venind vreo cinci garzi gata sa ma apere de orice. Inamicii nostri sunt mai putini decat varcolacii din haita noastra. Michael pare sa observe si el asta , pentru ca zaresc o sclipire de frica in ochii lui. Inghit in sec si imi privesc mainile , asta fiind momentul potrivit ca sa imi pot folosi puterile.

Dawson nu asteapta si incepe sa atace varcolacii straini , iar restul haitei il urmeaza. Imi musc obrazul frustrata , dorindu-mi din tot sufletul sa pot ajuta haita. Dar daca as incerca sa inving un rogue , mai mult ca sigur ca voi muri. Privesc atenta varcolacii , vazand doar cativa raniti. Trupurile inamicilor cad la pamant. Vad cativa rogue ce se apropiau de noi. Garzile din jurul meu maraie amenintator. Cand un rogue sare spre noi , imi ridic mainile din reflex ca sa ma apar. Insa , simtind niste fiori cunoscuti prin brate , lupul este aruncat si trantit cu putere de pamant , auzind cum cateva oase ii sunt rupte. Incerc sa fac acelasi lucru celorlalti rogue , insa de data asta nu reusesc. Trei dintre garzi pleaca spre lupii ce veneau aici si ii omoara inainte ca ei sa poata sa raneasca pe cineva. Privesc spre Dawson , vazand ca e in regula. Dar il zaresc pe Axel inconjurat de patru rogue. Beta-ul era deja ranit si nu stiu daca putea face fata.

- Ajutati-l ! strig eu , privind garzile din jurul meu.

Varcolacii ma privesc , parand ca ezita. Ii privesc urat si marai amenintator. In secunda urmatoare , toate cele cinci garzi apar langa Axel , omorand inamicii. Analizez imprejurimile , vazand ca aproape toti inamicii sunt morti. Aud un marait infiorator in spatele meu si o respiratie fierbinte se loveste de spatele meu. Ma intorc speriata , vazand un lup maro la mai putin de un metru de mine. Imi ridic din nou mainile , incercand sa il indepartez cu ajutorul puterilor , insa nimic nu se intampla. Varcolacul maraie din nou si se apropie amenintator , apoi isi ia avant si sare spre mine , facandu-ma sa tip. Imi ascund fata cu mainile , dar nu simt nici o durere. Clipesc des si privesc in fata mea , vazand lupul maro mort. Imi maresc ochii ingrozita cand vad lupul negru al lui Dawson. Alpha-ul se transforma inapoi in om tremurand. Ma apropii rapid de el , vazand ca are urme adanci de gheare pe abdomen. Dawson tuseste , incercand sa opreasca sangerarea.

- Dawson , nu inchide ochii ! strig eu , insa era deja prea tarziu pentru ca el lesinase.

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum