Capitolul 6

4.8K 319 22
                                    

Il imping pe Dawson de pe mine , ridicandu-ma in picioare. Simteam ca o sa ma transform intr-o rosie umblatoare daca mai stateam in acea pozitie. Dawson s-a lasat pe spate , ranjind in continuare.

- Mereu o sa vrei sa ma enervezi , nu-i asa ? intreb eu , dandu-mi ochii peste cap.

- De ce mai intrebi cand stii raspunsul ? intreaba Dawson amuzat.

Pufnesc si ma indrept spre trolerele mele. Dawson imi spune sa imi pun toate hainele in dressing. Intru in camera destul de mare. Pe peretii din dreapta si stanga sunt diverse dulapuri , iar in fata mea e o oglinda. Deschid un dulap din stanga , insa vad ca acolo sunt hainele lui Dawson. Toate dulapurile din partea dreapta sunt goale.

- De ce ai avea in dressing dulapuri pe care nu le folosesti ? intreb eu confuza.

- Pentru ca stiam ca imi voi intalni sufletul pereche candva. spune Dawson , eu simtindu-i mainile pe talia mea.

El isi lasa capul pe umarul meu in timp ce eu imi deschideam trolerele.

- Dar cartile mele unde o sa le pun ? intreb eu , stiind ca nu am vazut niciun raft in camera lui.

- O sa le gasim noi un loc. mormaie Dawson , apoi isi lipeste buzele de gatul meu.

Tresar si ma indepartez rapid de el , rosind puternic. Inima imi batea nebuneste. Imi pun mana in locul in care el m-a sarutat.

- De ce faci asta ? ma plang eu , obrajii arzandu-mi.

Dawson ma priveste zambind. El se apropie din nou de mine , punandu-si mainile pe obrajii mei.

- Liam va trebui sa ajunga in cateva minute. Voi pleca sa il intalnesc , pitico. spune el , sarutandu-ma pe frunte.

- Nu sunt pitica ! strig eu enervata.

Dawson ranjeste si iese din dressing. Ma incrunt enervata , apoi oftez. Deschid unul dintre dulapuri si incep sa imi aranjez hainele. Aud niste zgomote de masina din fata vilei. Probabil ca este Liam. Daca si el este la fel de enervant ca Dawson , nici nu stiu ce o sa fac. Nu e ca si cum pot face multe lucruri , pentru ca nu ma pot lupta si nici nu pot folosi vreo arma. Dar pot sa arunc cu un scaun in ei ! Asta ar fi o idee. Sau sa ii lovesc cu o carte... Nu , tin prea mult la cartile mele ca sa le folosesc drept arme. Gata , stiu ! Pot sa...

- Hei , e cineva aici ? aud o fata intreband.

Ies din dressing confuza. Vad in camera o fata ce privea confuza in jur. E de aceeasi inaltime cu mine , are parul castaniu inchis si niste ochi albastri superbi. E foarte frumoasa ! Fata isi indreapta privirea spre mine. Ea zambeste.

- Hei ! Eu sunt Skye. spune ea fericita , apropiindu-se de mine.

- Esti sufletul pereche al lui Liam , nu-i asa ? intreb eu.

- Da , din nefericire. zice Skye.

Zambesc larg. Imi place de ea.

- Eu sunt Ayame. spun eu.

Skye nu spune nimic , si nici eu nu spun nimic. O liniste stanjenitoare se asterne intre noi. Incepem ambele sa radem.

- Sa mergem in bucatarie. Mi-e foame. zice Skye.

Privesc spre dressing , apoi dau din umeri. Hainele mai pot astepta. Eu si Skye iesim din camera si incepem sa coboram scarile.

- Dar eu abia am ajuns aici si nu stiu unde e bucataria. spun eu.

- Oh , eu am fost aici de multe ori. Hai sa iti fac turul propriei tale case ! propune Skye surazand.

Ajungem la parter. Prima camera in care ma duce Skye e living-ul. Pe acesta deja l-am vazut. Plecam in urmatoarea camera , care este "camera pentru jocuri". Aici e un televizor mare si trei fotolii. In camera nu sunt geamuri si aproape mereu e intuneric.

- Cred ca daca sufletele noastre pereche nu ar fi Alpha , ar sta in camera asta toata viata lor. De fiecare data cand venim aici , Dawson , Liam si Axel stau aici. spune Skye.

Urmatoarea si ultima camera de la parter e bucataria. Nu este foarte mare , dar e moderna. E chiar draguta ! Imi place mult casa lui Dawson.

- Parintii lui Dawson traiesc aici ? intreb eu.

- Nu stiu. Lui Dawson nu ii place sa vorbeasca despre asta. spune Skye.

Raman pe ganduri. Oare de ce nu ii place lui Dawson sa vorbeasca despre parintii lui ? Sper ca nu sunt... morti. Poate pur si simplu s-a intamplat ceva intre ei si nu mai tin legatura.

- Ce faci ? intreb eu confuza , privind-o pe Skye.

Ea s-a indreptat spre frigider , zambind malefic. Skye a scos de acolo doua inghetate cu aroma de menta , dandu-mi mie una.

- Lui Dawson ii place inghetata. Acestea sunt ultimele doua. As face orice ca sa il enervez pe idiotul ala. zice Skye razand.

Ranjesc. Incep sa o ador tot mai mult pe fata asta. Plecam in living , trantindu-ne pe canapea.

- Ador viata. spune Skye amuzata. Chiar daca Liam si Dawson ma enerveaza mereu , nu imi pot face nimic mai mult.

- De ce ? intreb eu razand.

- Pai... incepe ea ranjind. Daca Dawson incearca sa imi faca ceva , va primi cel putin un pumn de la Liam. Daca Liam incearca sa imi faca ceva , va primi un pumn de la mine. Tatal meu e Alpha si el m-a invatat sa lupt.

Zambesc , insa imi las capul in jos. Toti varcolacii pe care i-am cunoscut pana acum sunt foarte puternici. Eu sunt ca un nimic pe langa ei. Sunt un simplu varcolac. Nici macar nu stiu sa ma lupt !

- E totul okay ? intreaba Skye ingrijorata.

- D-Da ! De ce sa nu fie okay ? intreb eu , balbaindu-ma.

- Pareai abatuta. spune ea.

Aud usa casei deschizandu-se si mai multi pasi se indreptau spre living. Il vad pe Dawson si pe Axel intrand in living , apoi inca un baiat care presupun ca e Liam. Dawson se opreste brusc cand vede ca ii mancam inghetata.

- Skye. maraie el amenintator.

- Ce ? intreaba ea zambind inocent.

Zambesc amuzata , privindu-i pe cei doi cum se cearta. Cred ca unele fete ar deveni geloase cand ar vedea cat de bine se intelege iubitul lor cu o alta fata. Dar eu nu sunt asa. Skye pare jucausa si amuzanta , si , in plus , are un suflet pereche. Iar Dawson... Ei bine , cred ca incepem sa ne indragostim unul de altul tot mai mult.

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum