Capitolul 1

6.2K 366 57
                                    


" - Imi pare asa de rau... Dar trebuie sa plec acum. Universul ma asteapta !

- Nu , Louis ! Te iubesc ! Nu pleca !

- Imi pare rau...

- NU , IUBITULE , NU ! DE CE MA LASI !?"

Incep sa rad de felul in care urla personajul principal din filmul la care ma uit. Continui sa mananc popcorn. Aproape m-am inecat cand fata din film a inceput din nou sa urle si sa se bata cu pumnii in piept. Pufnesc si sting televizorul , considerand ca mi-a ajuns toata drama aia. Plec in bucatarie , aruncand pachetul gol de popcorn. Parintii mei sunt in oras. Ar trebui sa se intoarca in cateva ore , asa ca am destul timp ca sa fiu singura. Merg rapid pana in camera mea , luand de pe raft una dintre cartile mele noi. Am cumparat-o saptamana trecuta si inca nu am citit-o. Ies din camera , luand-o la stanga pe hol. Ies din casa pe usa din spate , asezandu-ma pe leaganul din fata unei mici gradini cu flori colorate. Deschid cartea la primul capitol , incepand sa citesc. Afara e innorat , iar vantul bate incet. E o atmosfera perfecta pentru citit.

- A cata carte citesti pe saptamana asta , tocilaro ? aud un glas cunoscut de fata zicand.

Nu ii raspund , ignorand-o. M-am obisnuit cu toate tachinarile ei. As simti acelasi lucru daca m-as uita la ea sau la un perete.

- Ai tacut atat de mult incat ai uitat cum sa vorbesti ? intreaba ea batjocoritoare.

Ma pun in pozitie turceasca pe leagan , continuand sa citesc. Cand fata vede ca nu o bag in seama , maraie enervata si pleaca de langa casa. Faceti cunostinta cu fufa haitei , Dalia. Nu e urata , insa este foarte proasta. Cu cateva luni in urma a spus tuturor ca ea este sufletul pereche al lui Elan , fiul Alpha-ului. La inceput varcolacii o credeau , insa Elan a recunoscut ca nu Dalia e sufletul lui pereche. S-a facut de rusine , iar in urmatoarele zile , varcolacii o tot luau peste picior. Am fost atat de fericita atunci incat imi venea sa sar de la balcon. Chiar voia sa devina Luna haitei...

Surad. Nu e atat de usor sa iti gasesti sufletul pereche. In primul rand , nu stii unde sa il cauti , si in al doilea rand , nu poti sti cine e. Adica , doar masculii pot simti cine e sufletul lor pereche. Femeile se simt pur si simplu atrase de persoana respectiva , insa nu stiu daca e perechea lor sau o simpla atractie. Relatiile in lumea varcolacilor sunt dificile.

Aud o masina parcand. Privesc in dreapta mea , crezand ca au venit parintii mei acasa. Insa nu erau parintii mei. O masina luxoasa a parcat in fata vilei Alpha-ului. Din masina a iesit un baiat inalt , puternic si cu par castaniu. Doar atat pot sa vad din spatele lui. Alpha-ul si Elan l-au intampinat , dand mana cu el. Dau din umeri. Probabil e vreun prieten de-al lui Elan. Observ cum fetele din haita privesc acel baiat cu adoratie , aproape salivand. Imi dau ochii peste cap. Cum poate sa le placa pe cineva ca el ?

Rosesc puternic atunci cand baiatul se intoarce spre mine. Imi las capul in jos , prefacandu-ma ca citesc. Arata divin... Dar cum a stiut ca il priveam !? Am facut asta foarte subtil ! Ma rog , privindu-l de dupa coltul casei nu e foarte subtil. Dar asta nu conteaza !

Ii simt privirea pe spatele meu. Imi musc buza frustrata. Acum un baiat strain se holbeaza la mine ! In ce m-am bagat...?

- Ayame ? Draga , am venit acasa ! o aud pe mama strigand.

Ma ridic in picioare , intrand in casa. Merg pana in bucatarie , vazandu-l pe tata punand niste pungi pe masa. Zambesc fericita si ma asez pe un scaun , privind inauntrul pungii.

- Mi-ati adus mancare ! spun eu zambind larg.

- Doar la asta te gandesti... mormaie mama , intrand in bucatarie.

- La ce altceva ai vrea sa ma gandesc ? La machiaje si haine la moda ? pufnesc eu.

- Ma refeream la baieti. Esti deja majora. Iti vei intalni sufletul pereche curand. zice mama.

- Aha , daca zici tu. spun eu plictisita.

- Ca tot veni vorba de baieti... A venit in haita un alt Alpha pentru un contract. Am auzit ca e un Alpha foarte puternic. Elan si tatal lui abia asteptau sa vina. zice ea , punand alimentele in frigider.

- Oh , uratul ala ? L-am vazut. spun eu aroganta.

- De ce il numesti urat ? Nu e foarte frumos din partea ta.

- Spun adevarul. zic eu razand.

Iau un mar verde , incepand sa mananc. Observ cum mama cauta prin pungile cu mancare confuza.

- S-a intamplat ceva ? intreb eu.

- Am cumparat si lapte , insa nu il gasesc. Cred ca a cazut in portbagaj. Il iei , te rog ? zice ea.

- Sigur.

Iau cheile masinii de pe masa , iesind din casa. Merg spre masina , deschizand portbagajul. Caut cu privirea sticla de lapte , vazand-o dupa cateva chestii. Intind mana , luand-o. Simt o prezenta in spatele meu , apoi un brat in jurul umerilor mei. Tresar si ma intorc brusc in spate. E Elan.

- Ce faci ? Ai nevoie de ajutor ? intreaba el ranjind.

- Ia mana de pe mine. zic eu dezgustata.

- Oh , haide ! Nu fi rea ! spune el , apropiindu-se de mine.

- O sa tip daca nu iti iei mana de pe mine. marai eu , incercand sa ma departez de el.

Elan ma strange mai tare. Ma zbat , insa el e mult mai puternic decat mine. Imi deschid gura ca sa tip. Brusc , Elan este trantit de pamant la cativa metri departare de mine.

- Ti-a spus sa iei mana de pe ea. maraie cineva in spatele meu.

Simt cum tremur din cauza maraitului puternic. Elan priveste speriat in spatele meu. Imi intorc capul , privind in sus. Cel ce "m-a salvat" e chiar Alpha-ul ce a venit in vizita. Are ochii rosu inchis , ca doua rubine. Coltii si ghearele i s-au lungit considerabil. Inghit in sec la vederea lui. El se apropie amenintator de Elan , apucandu-l de gat.

- Nu te mai apropia de ea daca nu vrei sa ai probleme cu mine. spune Alpha-ul dur.

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum