Capitolul 2

5.7K 341 99
                                    


Alpha-ul il omoara din priviri pe Elan. Cel din urma sta pe jos , iar tot corpul ii tremura. Eu stateam pur si simplu si ii priveam , tinand sticla de lapte in maini. Fac un pas in spate. Cred ca o sa ma retrag inapoi in casa , departe de acel Alpha. L-a facut pe Elan sa tremure de frica. Cine stie ce imi poate face mie. Ma rog , tocmai m-a salvat de prostul ala. Nici nu mai stiu ce sa cred despre el.

- Pleaca. maraie Alpha-ul.

Elan se ridica rapid , incepand sa fuga spre casa lui. Ma intorc pe calcaie , vrand sa plec si eu. Simt o mana pe umarul meu. Privesc in spatele meu. De data asta , Alpha-ul nu mai are coltii si ghearele periculos de lungi. Ochii ii sunt de un caprui inchis. Inca nu imi vine sa cred cat de frumos e.

- E mereu asa ? intreaba el , referindu-se la Elan.

Mana lui pe umarul meu imi face tot corpul sa tremure. Doar privindu-l , ma simteam in siguranta. Eram sigura ca nimeni nu o sa imi faca rau. Parca il cunosteam de o viata intreaga si aveam deplina incredere in el.

- De ce te intereseaza ? intreb eu incruntata , strangandu-mi mainile pe piept.

Alpha-ul pufneste , privindu-ma amuzat. El se apropie prea mult de mine , lipindu-si fruntea de a mea. Imi maresc ochii , rosind.

- Nu vorbesti asa cu mine. zice el.

- Vorbesc cum vreau ! exclam eu indignata , departandu-ma putin de Alpha.

- Daca idiotul ala mai incearca sa iti faca ceva , ma strigi , okay ? spune el , ignorand ce am spus eu.

Alpha-ul se intoarce pe calcaie , incepand sa mearga spre vila. Fug spre el , apucandu-l de brat. El ma priveste confuz , asteptand sa spun ceva.

- Umm... Nu iti stiu numele. zic eu rusinata.

- Dawson. spune el zambind.

- Ayame. zic eu , intinzandu-mi mana.

Dawson imi ia mana , intorcand-o. O saruta scurt , privindu-ma adanc in ochi. Imi las capul in jos , rosind puternic. Ma departez de el si plec in casa , simtind cum imi tremura mana dreapta , in special locul pe care el l-a sarutat. Inghit in sec si merg spre bucatarie , dandu-i mamei sticla de lapte.

- De ce ai stat atat de mult afara ? S-a intamplat ceva ? intreaba mama ingrijorata.

- Ehh... Nu chiar. Adica , l-am cunoscut pe Alpha-ul ce a venit in vizita. spun eu , zambind usor.

Mama zambeste cu subinteles. Imi dau ochii peste cap , iesind din bucatarie. Plec in camera mea , trantindu-ma in pat. Privesc tavanul , muscandu-mi obrazul. De ce ma tot gandesc la Dawson ? Daca...suntem suflete pereche ? Nu as avea nimic impotriva ! Imi dau o palma peste fata , scuturandu-mi capul. Nu trebuie sa imi fac sperante false. Nu pot sa stiu daca suntem suflete pereche. Cum ar fi sa merg la Dawson si sa ii spun "Hei , Dawson. Mersi ca m-ai salvat de Elan. Sa stii ca m-am gandit la tine ca obsedata si vreau sa stiu daca suntem suflete pereche !" ? Ar fi stupid.

* * *

Casc lung , inchizand cartea pe care o citeam. M-am saturat sa citesc. Mor de plictiseala. Am stat sprijinita de acest copac mai mult de trei ore ! Mai intai am privit baietii cum se antreneaza. Mi-as dori si eu sa pot lupta , insa din cauza regulilor stupide ale tatalui lui Elan , fetele din haita nu au voie sa se antreneze. Cica masculii sunt mai puternici. Ce prost ! Cate odata imi vine sa imi bag degetele in ochii sai.

Revenind. Dupa ce am privit cum se antreneaza baietii , am citit vreo ora. Insa nu am inteles nimic din ce am citit din cauza altui Alpha prost. Abia daca am putut dormi noaptea trecuta. M-am tot gandit la Dawson. Si acum imi tot vine prin minte corpul ala plin de muschi si parul lui ciufulit si ochii lui caprui si...

Daca nu incetez sa ma gandesc la el , o sa imi dau cu aceasta carte in cap !

Acum , cand m-am saturat sa citesc , nu am nimic mai bun de facut decat sa privesc cum Elan , niste baieti si fufele haitei se joaca adevar si provocare. O vad pe Dalia cum incepe sa rada ca o proasta. Imi dau ochii peste cap. Am enumerat deja trei prosti din haita: tatal lui Elan , Dawson si Dalia. Un trio perfect ! Cred ca o sa scriu o carte despre ei. Titlul ei va fi "Un triunghi amoros intre trei prosti". Surad gandindu-ma la asta. Ar trebui sa il pun pe Dawson in rolul unui bad boy...

Sunetul unor pasi intrerup sirul gandurilor mele. Intorc capul in stanga , vazandu-l pe Elan ce se aseza langa mine. Imi ridic o spranceana , privindu-l. Daca indrazneste sa puna un singur deget pe mine , chiar il voi striga pe Dawson. Mi-a ajuns pana peste cap aroganta lui.

- Ce mai faci , sufletelul meu ? intreaba el , incercand sa para seducator.

- As fi mai bine daca ai pleca. spun eu.

Elan isi pune din nou mana in jurul umerilor mei. Ma incrunt , deschizandu-mi gura ca sa il strig pe Alpha. Insa nesuferitul asta isi apropie rapid fata de a mea , incercand sa ma sarute. Imi simt corpul cum se incordeaza. Din reflex , ridic rapid mana si ii dau o palma. Capul lui Elan se intoarce , pe obrazul sau fiind evidente semnele degetelor mele. Gura lui este deschisa din cauza socului.

- Tu... Tocmai m-ai lovit !? Pe mine !? maraie Elan.

El se apropie amenintator de mine. Strang cartea in maini , fiind gata sa il lovesc cu ea daca se apropie prea mult de mine.

- Chiar nu ai chef de viata , nu-i asa ?

Privesc in spatele meu , vazandu-l pe Dawson sprijinit de un copac. Are ochii rosii , din nou. El il priveste urat pe Elan , strangandu-si pumnii. Elan vrea sa se ridice si sa fuga. Zambesc draceste si imi intind piciorul in fata , punandu-i piedica. Fiul Alpha-ului cade jos. Dawson se apleaca deasupra lui.

- De data asta nu mai scapi.

Alpha-ul ii da cate un pumn in nas si in buza. Sangele incepe sa curga pe fata lui Elan , el incercand sa scape. Insa nu are nici o sansa. Dawson este de zeci de ori mai puternic decat el.

Alpha-ul ar fi continuat sa il bata pe Elan daca nu il oprea cineva. Parintii lui Elan alearga spre noi , ingrijorati pentru fiul lor. Dawson ranjeste si priveste fata insangerata a lui Elan.

- Din cauza fiului vostru needucat ce s-a luat de sufletul meu pereche , toate legaturile intre haitele noastre s-au terminat. Nici sa nu va ganditi sa cereti ajutorul meu. spune Dawson batjocoritor.

- Dawson , cred ca a fost o neintelegere... incepe tatal lui Elan.

- E Alpha , nu Dawson. Ti-ai pierdut dreptul sa imi spui pe nume. maraie el.

Nu am mai ascultat restul conversatiei. Dawson tocmai a spus ca sunt sufletul lui pereche ? E chiar adevarat ? Sper ca nu visez. Alpha-ul ala e perfect , in toate felurile. Simt o atingere fina pe obraz. Privesc in fata mea , vazandu-mi sufletul pereche.

- Esti bine ? Te-a ranit prostul ala ? intreaba el ingrijorat.

Dawson imi analizeaza intreg corpul , cautand posibile rani. Il opresc , privindu-l adanc.

- Sper ca nu ai glumit. spun eu serioasa.

- Ce ? intreaba el confuz.

- Cand ai spus ca sunt sufletul tau pereche. zic eu incet , rosind putin.

Dawson ranjeste cand imi vede reactia.

- Ti-e frica sa nu ma pierzi ?

Ridic cartea amenintator , fiind gata sa ii sterg ranjetul ala arogant de pe fata. Dawson isi da ochii peste cap , aducandu-ma mai aproape de el. Las "arma" jos atunci cand el ma saruta pe frunte. E prea frumos ca sa il lovesc.

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum