Capitolul 33

3.1K 203 24
                                    


- Realizezi ca erai acum moarta daca asta era o lupta adevarata ? intreaba Dominic , sprijinindu-se plictisit de trunchiul unui copac.

Ma ridic in picioare pufnind si imi sterg stropii de transpiratie de pe frunte. Imi ridic mana in fata , incercand sa fac ceva ca sa il pun la pamant pe Dominic. Fiori calatoresc prin bratul meu , iar un mic fulger imi iese prin palma , indreptandu-se rapid spre Dominic. Vrajitorul ranjeste amuzat si se fereste , fulgerul lovind copacul din spatele sau. Aud lemnul trosnind , iar peste cateva secunde copacul cade la pamant , imprastiind praful in jurul sau. Ma stramb nemultumita. Dominic profita de neatentia mea si indreapta o rafala puternica de vant spre mine , trantindu-ma din nou pe iarba.

- Gata ! Renunt ! strig eu , mijindu-mi ochii din cauza razelor de soare.

Sunt plina de praf si transpiratie , iar tot corpul ma doare. Eu si Dominic ne antrenam cat timp Dawson e ocupat cu niste varcolaci. Toata haita e in alerta. E infricosator sa te gandesti ca fosta mea haita se pregatea de un razboi de care noi nu aveam idee. Liam si Skye au plecat in haita lor , insa Dominic a ramas. Vrajitorul a spus ca cel mai probabil vom muri fara ajutorul lui. Mda , dupa replica asta a primit o palma de la mine.

- Nu credeam ca o sa ma simt atat de multumit sa te vad la picioarele mele. zice Dominic , privindu-ma de sus.

- Vrei sa il chem pe Dawson ? marai eu.

- Daca tu nu ai reusit nici sa ma atingi , ma astept ca ala sa lesine de la primul pumn primit.

Ma ridic rapid in picioare si ii dau un pumn de toata frumusetea , surprinzandu-l total. Dominic se da cativa pasi in spate , tinandu-si degetele pese buza ce a inceput sa sangereze. Vrajitorul ofteaza , eu privindu-l enervata.

- Bine , bine , n-o sa imi mai bat joc de iubitul tau. Nu ma mai privi asa. mormaie el , dandu-si ochii peste cap.

- Esti un idiot. spun eu.

Ma intorc pe calcaie si incep sa merg spre haita , ocolind copacii ce imi ieseau in cale. Aud pasii lui Dominic in spatele meu , insa nu ma opresc. Continui sa merg inainte pana zaresc primele casute. Cativa gardieni trec pe langa mine si Dominic , aruncandu-ne o privire scurta. Din fericire , nu ne acorda atentie si isi continua patrularea. Imi trag gluga hanoracului pe cap , sperand ca asta va ascunde macar putin fata mea de ochii varcolacilor. Sunt sigura ca arat groaznic in urma luptei cu Dominic. La naiba , abia daca am reusit sa ii fac ceva vrajitorului ! Mi-a blocat orice atac cu o simpla miscare din deget. Asta m-a facut sa ma intreb cat de puternic e de fapt...

Imi scutur capul , alungand gandurile nefolositoare si deschid usa vilei , aerul racoros intampinandu-ma. Merg de-a lungul holului , grabindu-ma spre camera mea. Dominic dispare undeva prin vila , doar el stiind ce are in cap. Intru in camera si plec direct in baie , fara sa ma obosesc sa imi iau haine de schimb. Sar in dus , expirand usurata cand apa imi atinge pielea. Peste cateva minute , dupa ce tot corpul imi era curat , am iesit din dus , infasurandu-mi corpul intr-un prosop pufos. Ma apropii de oglinda , vrand sa imi usuc parul umed , insa zaresc deodata o umbra in spatele meu. Ma intorc speriata , analizand precauta baia. Nu vad nimic neobisnuit. Iau o gura mare de aer si privesc din nou spre oglinda. Scot un tipat puternic atunci cand zaresc o pereche de ochi de un gri inchis in spatele meu. Ma dau rapid in spate , inima batandu-mi nebuneste. Nimeni nu mai este in baie. Imi strang mainile in jurul corpului , simtind cum genunchii imi tremura din cauza fricii. Ochii aia erau gri , insa nu sunt ochii lui Dominic , sunt sigura.

Usa baii este brusc trantita de perete , speriindu-ma din nou. Expir usurata cand il vad pe Dawson care ma privea ingrijorat. Alpha-ul se apropie rapid de mine si ma trage in bratele lui. Il imbratisez la randul meu , incercand sa imi calmez bataile inimii.

- Ce s-a intamplat ? De ce ai tipat ? ma intreaba el.

- Cred ca a fost cineva aici , insa nu sunt sigura de asta. spun eu , amintindu-mi vag ce am vazut in oglinda.

Dawson isi pune mainile pe obrajii mei , analizandu-ma ingrijorat. Privirea lui ramane blocata pe cateva vanatai de pe bratele si picioarele mele. El se incrunta enervat.

- Pe astea le am de la antrenament. Nu te ingrijora. zic eu.

- Ai grija , te rog. Suntem in prag de razboi si nu vreau sa te ranesti. spune Dawson , dandu-mi o suvita de par dupa ureche.

- Va fi totul bine. zic eu.

- Nu fi atat de sigura.

Tresar cand aud vocea cunoscuta. Eu si Dawson ne intoarcem spre sursa vocii. Dominic sta sprijinit de tocul usii , privindu-ne atent. Il privesc confuza. De ce e aici ?

- Te-as fi auzit cum tipi si daca eram in capatul celalalt al haitei. spune vrajitorul surazand.

Imi dau ochii peste cap , Dawson tinandu-ma lipita de el.

- Am aflat ceva important. Trebuie sa vorbim. spune Dominic , devenind dintr-o data serios.

Vrajitorul se departeaza de usa baii , apropiindu-se de geamul din camera. Oftez si ies din baie , plecand rapid in dressing ca sa ma schimb. Imbrac primele haine pe care le vad , adica o pereche de blugi si un tricou. Pasesc inapoi in camera , Dominic stand in aceeasi pozitie langa geam , iar Dawson stand asezat la birou. Ma apropii de cei doi , asteptand ca Dominic sa vorbeasca.

- De dimineata am pus o vraja in jurul haitei voastre pentru ca aveam o presimtire ca ceva rau urmeaza sa se intample. incepe vrajitorul.

- Stiai ce se va intampla si nu ne-ai spus ? il intrerupe Dawson.

Dominic pufneste enervat si se intoarce spre mine , ignorandu-l pe Dawson.

- Dupa cum am spus , am pus o vraja in jurul haitei. Asa pot sa simt varcolacii care traiesc aici si pe cei care ar intra pe teritoriu. Problema e ca vraja a disparut si eu nu am stiut pana acum despre asta. zice el.

- Ai uitat de vraja si ea s-a destramat ? presupun eu.

- Nu ! striga Dominic , dandu-si o palma peste fata. Vrajile nu dispar asa , pur si simplu. Cineva puternic a spart vraja.

Il privesc surprinsa , Dawson ascultand atent.

- Si acel cineva nu numai ca a spart vraja , ci a intrat pe teritoriu.

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum