Capitolul 14

4K 240 55
                                    


Ma stramb nefericita din cauza luminii ce imi intra in ochi. Ma foiesc pana cand gasesc o pozitie mai confortabila , simtind o strangere puternica in jurul taliei mele. Inspir mirosul divin , zambind scurt. Apoi imi amintesc brusc ca am adormit in biroul lui Dawson , iar acum sigur nu sunt in birou. Deschid ochii , observand ca sunt in camera , stand in bratele lui Dawson. Inghit in sec. Probabil ca el m-a gasit dormind in biroul lui. Ce explicatie sa ii dau ? M-ar crede daca ii spun ca merg in somn ? Privesc incet in sus , vazandu-i ochii caprui. E treaz ! Ce fac acum !?

Dawson ne schimba pozitiile , acum el stand deasupra mea. Alpha-ul se apleaca , incepand sa ma sarute pe gat , apropiindu-se periculos de mult de locul in care ar trebui sa fie marcajul meu. Tresar , rosind puternic. Tremuram toata din cauza fiorilor pe care ii simteam.

- De ce nu m-ai ascultat , hmm ? mormaie el.

- E-Eu... ma balbai eu.

- Tu ? intreaba Dawson , privindu-ma.

Ii puteam vedea amuzamentul in ochi. Pufnesc si il lovesc usor in umar.

- Tu nu trebuia sa fii suparat ? intreb eu , amintindu-mi de cearta de ieri.

- Vrei sa fiu suparat ? Okay. zice el , apoi se ridica in picioare.

- Nu ! Stai ! strig eu , apucandu-l de brat.

Dawson se intoarce rapid spre mine , punandu-si bratele in jurul taliei mele.

- Esti iertata daca ma saruti.

Imi dau ochii peste cap , insa ii implinesc dorinta si il sarut. Bine , mai mult el ma saruta pe mine decat eu il sarutam pe dansul. Nu mai conteaza ! Important e ca Dawson nu mai e suparat pe mine. Nu imi place sa ne certam.

- Chiar ai face orice ca sa te iert... zice Dawson amuzat.

- Nu mai comenta daca nu vrei sa te trezesti maine dimineata cu toate hainele roz. marai eu.

* * *

Oftez trista , inchizand cartea pe care tocmai am terminat-o. Pun cartea pe birou si il privesc pe Dawson ce sta langa mine lucrand concentrat. Suntem ambii in biroul lui pentru ca Dawson trebuia sa lucreze. Alpha-ul nu m-a lasat sa stau in camera sau in living , ci m-a adus aici. Probabil ca ii e frica sa nu plec din nou fara sa spun cuiva ca o fac. Sau poate ca vrea sa ma protejeze. Ultima data cand m-a lasat singura am fost atacata in propria casa.

Imi iau avant cu picioarele si ma rotesc in scaun de cateva ori , privind biroul plictisita. Ma ridic in picioare si merg spre fereastra , privind haita. Vad doar cativa copii jucandu-se si niste gardieni ce patrulau. Restul varcolacilor stateau ascunsi in case din cauza vremii urate. Nu ploua , insa e innorat si e destul de racoare.

- Ce faceai in biroul meu noaptea ? il aud pe Dawson intreband.

Inghit in sec , lasandu-mi capul in jos. Credeam ca a uitat de asta.

- Exploram. mint eu.

- Explorai actele la care lucrez ? intreaba Dawson amuzat.

Pufnesc si ma apropii de dansul.

- Macar am incercat sa te ajut. Multumeste-te cu asta. mormai eu.

Dawson se intoarce spre mine si ma apuca de talie , asezandu-ma in poala lui. Imi pun mainile in jurul lui , imbratisandu-l. Observ ca de cand stau mai mult cu Dawson , nu ma mai rusinez atat de mult in preajma lui. Ma simt chiar confortabil.

- Ai vazut ceva ciudat cat timp ai fost in oras ? intreaba Dawson brusc.

- Nu. spun eu , privindu-l confuza.

- Sunt ingrijorat. ofteaza el. Eu si Axel am incercat sa gasim acel barbat care a pus la cale atacul tau. Am crezut ca daca tinem ostatic acel rogue care te-a ranit , conducatorul lui va veni aici. Insa nu s-a intamplat nimic. Suntem suspiciosi in legatura cu fosta ta haita. Ai spus ca acel barbat e fratele Alpha-ului...

- Credeti ca si haita are legatura cu atacul. spun eu , Dawson aproband.

Raman pe ganduri. De ce ar incerca Alpha-ul sa atace unul dintre varcolacii din haita lui ? Imi maresc ochii cand realizez ceva.

- Poate ca asa vor ei sa se razbune pe tine pentru ca ai rupt contractul intre haite atunci cand Elan a vrut sa ma atace. spun eu speriata.

Dawson injura scurt si ma strange puternic in brate , lipindu-mi corpul de al lui. Imi las capul pe umarul lui , incercand sa il calmez. E ingrijorat pentru siguranta mea.

- Daca ii intreb pe parintii mei despre asta ? Poate totul e doar o neintelegere. zic eu.

Dawson intinde mana spre birou , luandu-mi telefonul. Il iau din mana lui , apeland-o pe mama. Astept , insa mama nu raspunde. O mai apelez o data , insa nici de data asta nu raspunde. Ce se intampla ? Mama raspunde mereu la apeluri. Incerc sa il sun pe tata si , din fericire , el raspunde.

- Suntem ocupati , Ayame. maraie tata , apoi inchide brusc apelul.

Privesc socata telefonul. De ce era tata atat de enervat ? Am facut eu ceva ? Il privesc pe Dawson care e la fel de socat.

- Apelul asta imi aduce si mai multe suspiciuni. mormaie el.

- Oare s-a intamplat ceva rau acolo ? Daca sunt raniti ? intreb eu panicata.

- Cred ca parintii tai ti-ar spune daca s-ar intampla ceva cu ei. Eu cred ca pur si simplu ascund ceva. zice Dawson.

- Hai sa nu tragem concluzii cand nici nu stim ce s-a intamplat. spun eu incruntata.

- Bine. Nu vreau sa ne certam. spune Dawson oftand si ma imbratiseaza din nou.

Imi pun bratele in jurul gatului sau. Inspir adanc , bucurandu-ma de imbratisare. Privesc spre unul dintre dulapuri , o anumita decoratiune atragandu-mi atentia. E un trandafir. Il privesc atenta , vazand cum inca doi trandafiri cresc langa primul. Clipesc des , neintelegand cum au crescut florile atat de repede. Care e treaba cu florile care cresc cand eu sunt langa ele ?

Intrebare: Care e cartea voastra preferata , dar care nu e pe wattpad ?

Cartea mea preferata e "Diabolica" de S. J. Kincaid :))

O AlphaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum