Kapitel 2

870 22 1
                                    


Alexanders synsvinkel-d. 21 august klokken 16:30- hjemme i London

Amen forhelvede jeg magter ikke mere nu. Første skoledag, jeg har ikke andet at sige end fuck det var røvsygt jeg hader skolens lære og jeg kan ikke se hvad jeg skal med dem andet end at blive dybt deprimeret. Jeg går udenfor på min altan og tænder min cigaret. Der er fest i aften hos Jason  det er vel ikke nogle overraskelse jeg tager et væs af min smøg og går på facebook da jeg ellers ikke aner hvad fuck jeg skal lave. Jeg køre ned over de forskellige piger grim grimmere ad fy for helvede aldrig i livet. Jeg kan dem ikke der var noget flot at kigge på faktisk noget meget smukt noget wow at kigge på. Jeg går på messenger for at skrive til hende. 

Alex: Woow tror aldrig i mit liv jeg har set noget så flot som dig🤤

Emma: Tak for komplimentet, men just for info så virker det ikke det der🙄😘

Alex: Hvad virker ikke rolig nu prøver ikke på noget komplimentere bare en smuk pige!👍

Emma: Okay okay🙄 undskyld jeg har bare lidt paranoia🤷‍♀️

Alex: Over hvad hvis man må spøger🤔

Emma: lang forklaring kort, jeg har en kæreste som jeg ikke kan lide som kommer i aften😒

Alex: Kan du ikke lide din kæreste er det ikke dig der har valgt ham?!

Emma: Nej ville ønske jeg kunne sige ja men det er det ikke det er mine forældres valg😮

Alex: WTF Lader du seriøst dine forældre bestemme det?! Hvad er grunden??

Emma: Ja hvis jeg bare viste hvorfor, men jeg tror det er fordi jeg ved at de vil blive meget skuffet hvis jeg ikke er sammen med ham, men ærligt han er røvsyg magter ham sgu ikke😄

Alex: Okay... Men hvorfor pisser du ikke bare på dine forældre og gør hvad du har lyst til?

Emma: Fordi jeg er bange for at skuffe dem og jeg gerne have at de er glade🙄

Alex: Smukke det der er latterligt 🙄😮sorry to say,men det er det, du er en smuk pige og du fortjener ikke det pis der❤

Emma: Ja jeg kan kun give dig ret🤣😘 Når, men skal nedenunder lige omlidt så ja

Alex: Okay smukke skrives ved ikke?🤞

Emma: Smukke..... jo jo det gør vi 🤣

Da hun har skrevet det sidste skodder jeg  min cigaret  og går indenfor på mit værelse og lægger mig lidt på sengen. Hvorfor er man sammen med en man enligt ikke gider og ikke kan lide, det fatter jeg ikke, eller det er jo nok lidt det samme som at jeg knepper piger til fester og dumper dem når de er blevet kedelige. Så jeg fatter ikke at hun gider at bruge sin tid på ham idioten.  Eller jeg ved jo ikke om han er en idiot, men det går jeg udfra. Jeg har enligt skrevet til drengene omkring festen for jeg magter altså ikke hvis der ikke er noget pænt at kigge på. Men ingen af dem har svaret så jeg krydser fingre. Jeg skriver lige til Jackson. 

Alex: Hey M8 tænkte er der nogle lækre piger?? 

Jack: Ja forsatan det er der og der er joints så det skal nok blive godt👌

Alex: Super godt så er jeg mere rolig kommer du og henter mig klokken lidt i 9?

Jack: Selvfølgelig

Alex: Super 

Godt så så er det på plads jeg ved enligt ikke præcis hvor mange der kommer. Men det skal sgu nok blive hyggeligt som altid min mor og far og jeg har haft et par skænderiger. Omkring min rygning og vi er kommet til enighed jeg må enligt kun ryge udenfor. Da min mor ikke vil have røgen og lugten ind i huset, og fester ja det styre jeg lidt selv eller det gør jeg enligt ikke. Men hvad fanden det er vel fredag vi skal først i skole mandag. Og mine forældre kommer først hjem på søndag så det raver vel enligt ikke dem hvad jeg render rundt og laver."Alexander der er aftensmad nu" Siger min pisse irreterende lillesøster jeg har prøvet at sælge hende  men der findes dsv ikke nogle kategorig der hedder søskende. Så det var lidt lort, men what ever ja så det må  jeg jo så lære at leve med. Jeg går langsomt nedenunder til resten af min familie. Der sidder min mor Jenny og min pap far James, de er okay, men så kommer der alle mine søskende. Min storebror Jake og min anden storebror Charlie også er der min lille søster Laura. Mine brødre og jeg kan godt hygge os sammen,  men det sker sjælend da vi allesammen fester ret så meget. Og min søster er bare den irriterende type der bare ja er som de fleste. Blander sig i alt, sladre og det hele så hende kunne jeg godt undvære. 

Jake er ældst han er 19 og Charlie er 18 og så er der mig også er der min lillesøster på 15. Og vi har også en far, vi er ved ham hveranden uge ham og hans nye forlovede rejser begge meget. Så vi har nærmest altid det hele for os selv, så det er vel okay. Jeg sætter mig ned og spiser, mine brødre er vidst ikke hjemme så det er kun min søster og jeg. "Hvad har i af planer i weekenden?" Spøger min mor jeg kigger op på hende jeg aner det faktisk ikke altså udover jeg skal hjem til min far. "Jeg skal hjem til nogle veninder" Siger Laura jeg tænker bare jeg prøver at lade vær med at svare , men alle kigger på mig som om de forventer et svar fra mig "Hvad med dig Alexander?" Jeg trækker på skuldrene "Fest tror jeg" Svare jeg og kigger op min mor kigger strengt på mig og ryster på hovedet. "Alexander har vi ikke snakket om det her?" Spøger James jeg kigger kold på ham, hvad fanden skal han blande sig for han er hverken min far eller bestemmer over mig. Og hvorfor går det altid udover mig? Hvad med mine brødre hvorfor skal de ikke skældes ud det er altid mig jeg ved det ikke , men James kan ikke lide mig og jeg ved han hade mig. Men det er gengæld. "Jo det har vi, men du bestemmer ikke hvad jeg skal og ikke skal, og nu vil jeg gå ud og ryge" Jeg skubber stolen ud for bordet og går op oven på finder min cigaretter og tager en og tænder den. Selvom jeg stadig er indenfor fuck det de bestemmer ikke over mig. "Alexander Warren du skal ikke ryge indenfor!" Råber James og kommer styrtende ud jeg kigger kold på ham han skal ikke stå der og udtale mit fulde navn han bestemmer ikke over mig. "To ting du skal ikke stå og fortælle mig hvad jeg skal og ikke skal og nummer to du skal på ingen måde prøve at lege min far for det er du ikke!" Råber jeg og tager et væs af min smøg og puster røgen ud i hovedet på ham og går udenfor. Hold nu kæft en idiot.  

Klokken er blevet lidt i 9 og jeg er ved at gøre mig klar til fest. Jeg tager mit sædvanelige hoodie og sorte bukser på mine cigaretter og telefon så jeg er enligt klar nu venter jeg bare på de andre. Jeg går nedenunder jeg gider enligt ikke at prøve på at være stille, de ved det sikkert allerede.

Jack- Vi er her nu

Super så jeg tænker bare jeg smutter. Jeg tager mine ting og går ud,men lige som jeg skal til at tage mine ting og smutte kommer der en stemme "Og hvor tror du så lige at du skal hen?" Amen forhelvede James kan ikke fatte at jeg hader ham og jeg ikke kan lide når han bestemmer over mig. "Ud og du skal på ingen måder bestemme over mig og ja sig det bare til mor" Siger jeg koldt og lukker døren bag mig da jeg kommer ud holder de der. Jeg sætter mig ind på bagsædet. "Hey drenge" "Hey mate du ser sgu godt ud" Siger Jack jeg smiler "Tak og i ligemåde" De andre drenge Ethan og Oliver sidder også i bilen så vi er alle samlet. "Nogle der har en lighter?" Spøger Oliver jeg rækker ham bare min "Når drenge jeg har joints med og pulver" Ja tak så skal det nok blive godt og endnu bedre hvis der er nogle lækre piger. "Super, men er der nogle lækre piger?" Spøger Oliver Jack griner "Hvem tror du jeg er vi tager sgu da ikke til en fest uden nogle lækre piger" 

Vi er lige andkommet til festen og hold nu kæft hvor er der mange. Det er vidst Jacks vens venner eller noget jeg hørte ikke rigtig efter vi sidder ude på terrassen sammen og drikker øl. "Hvad havde du joints med eller hvad?" Spøger Oliver  han griner og tager en op den bliver delt rundt og jeg kan mærke at jeg bliver skæv. Det er sgu hyggeligt. Drengene og jeg går inden for og guess what der kommer en helvedes masse piger ind af døren amen kunne det blive bedre. "hey Alex" Jeg vender mig om der står Aria min flirt "Hey skat" Siger jeg og krammer hende "Hvorfor kyssede du Lola sidste weekend? Var vi to ikke sammen" Jeg kigger på hende når ja hende Lola jeg smiler "Smukke du ved jo godt at jeg ikke er til faste forhold, men Lola var ingen ting i forhold til dig" Siger jeg og smiler mit charmerende smil "Hvor meget har du drukket?" Spøger hun med et glimt i øjet " Et par øl og røget joint" Hun smiler Kysser mig og jeg kysser tilbage hun begynder at rave på mig "Gem det til senere" Hun smiler charmerende og vi går ud til de andre. 

Festen går rigtig godt og jeg er pisse fuld. Lige nu sidder jeg i sofaen og kysser med Aria "Vil du med oven på?" Jeg smiler og nikker vi ender med at gå oven på. Der forsætter vi vores kysseri hvilket ender med at vi ligger og har sex, men ja sådan ender det jo altid. 

_____________________________

Så var der lige et kapitel til jer! Håber i kan lide bogen ind til videre. Lover den skal nok blive mere spænende😘 Husk at stemme!  


Why me?Where stories live. Discover now