Kapitel 15

425 15 6
                                    


Alexanders synsvinkel d 19 november klokken 9:30 i Californien vejret blæsende og lettere køligt

Jeg vågner fordi jeg har det så latterligt varmt, jeg kigger rundt hvor fanden er jeg jeg kigger ned på mit bryst og finder grunden til at jeg har det varmt. Emma, vi er på hendes værelse og fuck hvor er hun smuk selv når hun sover jeg spekulere over om den pige har gået til se smuk ud hele tiden siden hun var lille. Jeg prøver på ikke at vække hende, men samtidig har jeg det virkelig varmt fordi hun ligger op af mig og vi har en dyne på jeg prøver ligeså stille at at tage dynen af uden at vække hende.

 Men det lykkedes næsten for idet samme jeg rykker mig væk fra hende åbner de smukkeste grønne øjne sig "Godmorgen smukke har du sovet godt?" Hun smiler "Ja jeg har sovet dejligt hvad med dig?" "jeg har også sovet godt" Hun smiler jeg ligger armen om hende og trækker hende tættere ind til mig.  Jeg finder hendes hånd og fletter mine fingre ind i hendes jeg har haft lysten til at kysse hendes perfekte læber det brænder i hele min krop. Vi fjoller rundt og griner og hun er jo pisse flabede "Skal du kildes lidt?" Hun griner "nej nej nej det skal jeg ikke"  "Jo det tror jeg du skal" Jeg sætter mig overskrævs på hende og begynder at kilde hende hun vrider sig rundt under mig "Alex stop pleas du må få alt du vil" "Alt jeg vil?"

 Hun smiler og griner "Ja alt du vil" Jeg slipper hende og kigger på hende skifte vis fra hendes øjne til læber hun bider sig langsomt i læben og jeg ligger mig ned oven på hende og kysser hendes læber da jeg kysser hende brænder hele min krop det er så dejligt vi  ruller rundt så hun ligger oven på mig. Fuck man hun kysser jo som en gudinde jeg kunne godt ligge her hele dagen og kysse på Emma. "Du er så fucking lækker" Hun smiler og rødmer derefter "Jeg hader virkelig når du giver mig komplimenter, men jeg er begyndt at tro lidt på dem" Jeg smiler, men kommer så i tanke om Christian har hun slået op med ham hun vinder min opmærksomhed tilbage da jeg mærker hendes læber på min hals og at hun leger med mit hår.  "Smukke, har du enligt slået op med ham?" Hendes smil forsvinder øjeblikkeligt og hun ruller ned fra mig "Nej Alex det har jeg ikke jeg tør ikke han har truet mig" Jeg kan se hendes smukke øjne fyldes op med tåre og jeg bliver helt vred ved tanken jeg trækker hende længere ind til mig. Jeg kan ikke lig at se hende sådan, jeg kan bedst lide at hun er glad og smiler hun begynder faktisk at bryde fuldstændig sammen og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er van til at håndtere grædende piger. "shh, smukke hvor er din telefon?" Hun peger over mod natbordet hvor jeg tager hende telefon hun rækker ud og taster koden og finder beskederne jeg læser dem jeg kan mærke jeg bliver helt anspændt, jeg for lyst til at ja smadre ham for kæft en idiot "Lad mig gøre det" Siger Emma og rækker ud efter telefonen 

Jeg troede fandeme ikke hun ville gøre det og jeg er så stolt af hende, hun rykker tættere ind til mig "Er du sulten?"  Spøger hun samtidigt med at min mave rumler hun fniser "Det betød vidst ja" Hun rejser sig og kravler hen over mig, men jeg hol...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg troede fandeme ikke hun ville gøre det og jeg er så stolt af hende, hun rykker tættere ind til mig "Er du sulten?"  Spøger hun samtidigt med at min mave rumler hun fniser "Det betød vidst ja" Hun rejser sig og kravler hen over mig, men jeg holder hende tilbage "Kys først" Hun bøjer sig ned og kysser mig og den der brandene fornemmelser i hele min krop, men det stopper alt for hurtigt. Min krop skriger efter mere, hun smiler og går nedenunder i ført min hoodie, jeg tager tøj på bare lige nogle bukser og en anden hoodie. Jeg går nedenunder hvor jeg finder Emma igang med at lave bacon og noget æg og baked beans og noget ristede brød. Hun laver brunch jeg går over og krammer hende bag fra "Vil du hjælpe mig med at lave mad?" Jeg kan enligt ikke lave mad da jeg bare brænder det på "Det kan jeg ikke finde ud af" Jeg kan fornemme et smil "så lad vær at sænke mad lavningen yderligere" jeg smiler og kysser hende på halsen et lille støn kommer ud af hendes mund og jeg smiler skævt "Jeg skal nok lade vær" Hun smiler og laver maden færdig og putter det på tallerkener og finder noget juice, morgenmaden er bare lækker "Smukke skulle du ikke være i skole?" Hun smiler et skævt smil "Jo, men så kom du jo men jeg skal i skole imorgen" Jeg smiler det er ulempen ved det her "Jeg ved ikke om jeg kan undvære dig så længe" Hun rødmer  jeg elsker tanken om at det er mig der for hende til det "Jeg tror heller ikke jeg kan undvære dig" 

_____________________________

Så var der da lige et kapitel mere, og tak for 900 læsere i er for vilde!

Why me?Where stories live. Discover now