Kapitel 26

268 10 9
                                    

Vigtig info nedenunder!

Alexanders synsvinkel den 4 december klokken 12:30 hos Ethan vejret kold, og blæsende 

December har aldrig været min ynglings måned, alle glæder sig til jul. Men jeg har aldrig rigtig fattet hvorfor, måske fordi min mor aldrig sådan rigtig har haft råd til at holde jul. Vi har altid hold jul, men det har aldrig været sådan godt. Vi har også hold jul hos min far det har været fint, men alt for mange og alt for opreklameret, i år ved jeg ikke hvad jeg ender med, måske fordi at jeg ikke gider at snakke med min mor, og min far og jeg er ikke de bedstevenner. Så måske hos Ethan, jeg ved det sgu ikke, jeg bliver jo 18 så jeg skal ud og have et arbejde og en lejlighed. Jeg skal langt væk fra min mor som muligt, jeg kan ikke mere det fungere ikke for mig. Jeg har snakket lidt med Emma idag og jeg skal flyve idag klokken 17, jeg elsker hende virkelig."Når skulle vi gå ud og ryge?"

 Spøger Ethan "Ja, men vores smøg flyver sgu da væk i denne her blæst" Ethan griner "Ja ja, men stadig jeg trænger" Jeg griner og tager vans og jakke på, "Fuck det er kold" Jeg tager min smøg op mellem mine læber og tænder den, men flammen bliver blæst ud af den fucking vind, jeg hader vinter. Endelig for jeg ild i, og inhalere røgen "Når glæder du dig til at se damen?" Jeg smiler bare snakken om hende for mig til at smile "Ja det gør jeg, jeg savner hende" Han smiler "Jeg er glad hvis du er glad, men jeg skal møde hende en dag" Jeg nikker en ting af gangen, men ja han skal da nok komme til at møde hende, en dag "Når, har du snakket med din mor eller?" Jeg ryster på hovedet og puster røg ud "Nej, og det skal jeg heller ikke" 

Vi er på vej til lufthavnen Ethan og jeg, de andre gutter skulle til en fest så det er bare ham og jeg. "Hvad med din 18 års, hvad skal der ske byen eller?" Jeg ryster på hovedet "Ikke noget" Ethan kigger mærkeligt på mig, "Ikke noget? Du bliver 18" Jeg nikker "Ja, men jeg føler ikke rigtig der er noget at fejre" Ethan ser tænksom ud, mens han køre "Alex der er da massere at fejre du har fået dame på og du bliver 18 "Jeg smiler "Ja, men jeg har ikke lysten lige nu" Han nikker og parkere bilen, jeg tager min sportstaske ud og tænder en smøg "Hvad gør du med skole?" Jeg trækker på skuldrene "Jeg aflevere afleveringsopgaverne, og jeg har fået gode karakter for dem så jeg regner ikke med at der et problem, men planen er et arbejde og en lejlighed eventuelt sammen med Emma" Ethan nikker vi har aldrig været så skole glade, og det bliver jeg heller ikke jeg vil hellere ja ud og lave noget i stedet for at side og læse og blive klog. "Hvad vil Emma?" "Hun vil gerne arbejde som model resten af livet, tror jeg. Hun tjener også godt på det, og hun elsker det hun laver" 

Jeg smiler, det kan man tydeligt se på de billeder hun for taget at hun elsker det hun laver, og hun er også god til det. "Ja det må du nok sige, det er ikke en hver der for til sendt 8.000 af sin kæreste" Jeg griner, jeg har faktisk ikke brugt dem, jeg ved ikke hvad det er der gør at jeg har fortjent at hun giver mig dem, eller bare hende. Hun er så langt over mig, hun er perfekt og jeg er så langt fra "Hvad med hendes forældre hvordan virker de?" Jeg smiler, "Overraskende søde hendes mor og søster behandler mig som om jeg kan gå på vandet, og hendes far virker også sådan okay, han ser mig an tror jeg"  Jeg skådder min smøg og vi går indenfor, "Når bro, vi ses vel" Jeg nikker og giver Ethan et bro hug "Ses" Jeg for tjekket mine ting ind og for alle de der lorte papire, det er Emma der har bestilt billetten, jeg har bare printet det ud. Vi havde en lang diskussion om hvor hvidt hun skulle betale for flybilletten, men hun inssisterede og fuck hvor er hun stædig det er ret vildt. Jeg troede jeg var den stædige af os tog, men hun blev ved og jeg gav op, men hun skal ikke regne med at det bliver ved med at være sådan. Jeg har bestilt noget at drikke, mens jeg gør det tænker jeg over hvad min mor laver lige nu og om hun har fundet et nyt sted og bo. Det tror jeg sgu ikke, hun har jo ikke engang nok til at købe nyt tøj når vi mangler det, Emma har lige købt tøj for 10.000 til min søster. Det vidste jeg ikke før der kom en kæmpe pakke ind af døren, hun er så gavmild, jeg vidste sket ikke hvad jeg skulle sige da Laura sagde det var fra Emma. Jeg kigger ned på min bilet og er ved at få min vand galt i halsen, førsteklasse hun må da være blevet sindssyg. jeg lukker øjnene og kigger ned igen, nej den er god nok hun har betalt for at jeg skulle side på førsteklasse. Jeg hoster, der fik jeg sgu vandet galt i halsen, jeg går ud mod gaten, da jeg skal ind i flyet er jeg ved at dreje til højre, men så bliver jeg prikket på skulderen af stewardessen "Mr Warren du skal til venstre" Jeg smiler og drejer så til venstre det er godt nok noget helt andet, jeg er chok.

 Jeg hoster, der fik jeg sgu vandet galt i halsen, jeg går ud mod gaten, da jeg skal ind i flyet er jeg ved at dreje til højre, men så bliver jeg prikket på skulderen af stewardessen "Mr Warren du skal til venstre" Jeg smiler og drejer så til vens...

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Her er meget mere plads og man kan ligge ned, hold nu kæft og maden er langt bedre. Jeg tager et menukort og kigger idet, flyet begynder at køre ud mod der hvor vi skal lette fra. Da vi letter er jeg så træt, så jeg ligger sædet tilbage og ligger mig til at sove. Min sidste tanke er at jeg skal huske at betale Emma tilbage, for denne her flybillet. 

_________________________________

Så var der lige et kapitel mere! Og af hjertet tak for 300 stemmer😍 i er for vilde, udover det så har jeg besluttet i for en peaser på min julekalender. Som tak for de 300 stemmer, så for i en ny bog den udkommer i morgen håber i vil læse den! Husk at stemme og kommentere! Og bare rolig hvis i ikke syntes det virker så julet, tro mig det bliver julet, det var bare så i har en idet om det. Og husk den nye bog måske kan nå at komme i aften hvis jeg skynder mig😂 Forsat god søndag og igen mange mange tak for stemmerne i er for vilde!

Julekalendere peaser 

Værelse 245 jeg vandre ned af gangen jeg kan godt fornemme folks blikke, ikke fordi de ikke ved hvem jeg er, men fordi at mit tøj måske ikke lever op til hotellets standarter. Jeg banker på med store sommerfugle i maven det her er lidt forkert og lidt forbudt. I det samme åbner døren og der står Shawn i bar overkrop og jeans, han hiver mig hurtigt ind af døren og skubber mig op af døren og begynder at kysse mig, det kilder på den gode måde. "Har du trukket" "Shh jeg har styr på det" Jeg skal til at sige noget mere, men for Shawn afbryder ved at kysse mig. Jeg kan ikke stå for ham. Senere på aftenen ligger vi nede på gulvet da der står paparazzier udenfor. Jeg tror jeg elsker ham, jeg lader mine fingre løbe op og ned af hans bryst kasse "Shawn" Hans dejlige mørke øjne med lange øje vipper kigger på mig "Jeg tror jeg elsker dig" Der bredder sig et stort smil på hans læber "Jeg elsker også dig babygirl og det har jeg gjort siden jeg mødte dig" Jeg smile jeg elsker Shawn Mendes!


Why me?Onde histórias criam vida. Descubra agora