Kapitel 16

446 13 2
                                    


Emmas synsvinkel d 20 november vejret kold regnene i Californien klokken 17:30

Alexander og jeg ligger nede i sofaen helt filret ind i hinanden. Sådan har vi ligget den sidste time mindst jeg elsker at ligge sådan her med ham især fordi jeg er så latterlig forelsket i ham. "Smukke er du sulten?" Jeg smiler "Ja det er jeg, men jeg vil ikke rejse mig fra dig" Han griner "Vi kunne også rejse os sammen" "Hvad nu hvis jeg siger at du ikke må" Siger jeg og ligger mig op på ham "så bliver jeg her hos dig" Han trækker mig ned mod ham og kysser mig hans læber mod mine er en eksplosion nede i min mave hans hænder der lå på min talje og de bevæger sig ned til min røv jeg stønner et mini støn da han klemmer lidt og smiler mod mig jeg gør kysset dybere og mere kærligt jeg rykker forsigtigt i hans bluse. Han smiler og tager forsigtigt trøjen af, og  kysser ham igen jeg kan ikke få nok af ham og jeg kan ikke få ham tæt nok på han rykker forsigtigt i min bluse og jeg smider den med glæde. "Emma du tager vejret fra mig du er så smuk" Jeg smiler jeg har aldrig været typen der havde frækt undertøj, men lige nu ville jeg ønske at jeg havde. 

"Emma vil du det her?" Stønner han jeg smiler "Jeg vil dig og det her" Han forsætter med at kysse.Ja så skete det sex med Alexander Warren og fuck det var godt "Var det godt smukke?" Jeg kigger op på ham og smiler "mmh, men øvelse gør vel mester" Han nikker "Men Emma det var så godt" Jeg smiler nu kommer den der stemme tilbage 'hvad nu hvis han forlader dig'"Mulle hvad er der galt?" "Hvad nu hvis du forlader mig fordi du finder en anden pige som bor tættere på end mig og ja at du ikke vil mig mere fordi mit liv er så fucked up?" Han ser helt chokeret ud "Skat, jeg forlader dig aldrig tro på mig når jeg siger du er det vigtigste i mit liv" Jeg smiler og krammer mig tættere ind til ham. 

__________________

Jeg er lige vågnet af den der lyd som man har lyst til at kvæle. Nemmelig et vækkeur den der lyd jeg har mest af alt lyst til at blive liggende her med Alexander liggende helt op af mig. Men jeg bliver nød til at står op så jeg rejser mig "Nej smukke" Jeg smiler "Jo Alex jeg er nød til det" Han holder fast i mig "Kys først" Jeg smiler "Nej hvis jeg kysser dig nu kommer jeg aldrig videre og jeg skal også i bad" Han smiler det der skæve smil og jeg ryster på hovedet ved han godt hvor fristende han er "Jeg kunne gå med dig i bad" Jeg smiler "Ja det kunne, du men det gør du ikke for så når jeg aldrig i skole til tiden" han smiler jeg kysser hurtigt hans læber og går i bad jeg skyller mig og vasker hurtigt håret. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Og håret glatter jeg bare og en hurtig makeup det tog kun en halv time fuck jeg har været hurtig. Jeg kigger på klokken den er kun kvart i 7 wow jeg går neden under hvor jeg forventer at Alexander er, men det er han ikke. Jeg tror stadig han ligger oven på, men jeg tænker bare at jeg laver noget morgenmad jeg laver mig en kaffe latte og jeg kan ikke overskue morgener uden kaffe jeg er så dårlig til at stå op. Jeg hader at stå tidligt op det er det værste men ja jeg rister noget brød finder alt det der pålæg frem jeg ved faktisk ikke om han drikker kaffe eller te jeg kan ikke forstille mig nogle af delende. 

Jeg går op og prøver at vække ham "Skatte du skal op" Jeg nusser ham i håret han åbner sine smukke grønblå øjne. Han ligger og kigger på mig og trækker mig ned oven på ham og jeg kysser ham tilbage men trækker mig hurtigt da jeg ved at det ikke ender godt hvis ikke jeg gør noget. "Jeg har lavet morgenmad " Han smiler jeg rejser mig og går neden under sætter mig ned samen med ham "Har nogen fortalt dig at du ligner en halv million" Jeg rødmer og smiler "Nej, men selvom du lige er stået op har nogen så fortalt dig hvor fucking lækker du er" Han smiler og ryster på hovedet. 

Tiden er nu kommet jeg skal sige farvel til Alexander jeg skal i skole og jeg har på ingen måde lyst til det jeg har lyst til at forlade ham. Jeg har lige taget sko og jakke på og pakket min skoletaske og er enligt klar "Behøves du smukke" Jeg smiler "Ja, jeg er hurtigt tilbage jeg har fri klokken 13:30" Han smiler trist "Det er langtid" Jeg smiler og ligger armene om ham og krammer ham og slipper ham "Vi ses" Jeg laver et luftkys og går ud i min bil og køre mod skolen. 

_______________________
Så var der lige et kapitel mere sorry for manglende opdatering håber o vil nyde det. 

Husk at stemme det ville gøre mig lykkelig!

Why me?Where stories live. Discover now