Kapitel 28

270 13 7
                                    

❌Husk at læse kommentaren den er vigtig❌

Emmas synsvinkel den 10 december klokken 7.30 vejret sol med skyer - 4 grader

Det er Alexanders fødselsdag idag, jeg er stået op for at gøre klar. Alex sover stadig, jeg forstår ikke hvordan man kan se så lækker ud mens man sover, uden tvivl han er en gud. Selvom han måske ikke ligefrem er guds bedste barn, men han har et hjerte af guld, men igen det har fandeme også haft meget smerte. Hans gave ligger i mit walk in, og der hænger hans gave også, jeg har bestilt tøj hjem til ham, så han kan få noget nyt han trænger virkelig. Så giver jeg ham et kørekort og en rejse med vennerne, jeg ved også godt hvad han skal have i julegave så det er jo super da jeg har gjort klar overvejer jeg om jeg skal synge for ham eller bare lade vær. Vi lader være, både fordi jeg ikke kan synge og fordi jeg ved hvordan han har det i forhold til sin fødselsdag. Jeg køre mine hånd gennem hans hår, som efterhånden er blevet ret langt. Han åbner sine smukke øjne og kigger direkte op i mit ansigt "Tillykke med fødselsdagen" Hvisker jeg, han smiler "Tak" Jeg rækker ham 2 gaver og han ruller med øjnene "Det havde du ikke behøvet, bare jeg har dig så er det nok"

 Jeg smiler "Hvem sagde jeg ville lytte" Han griner og begynder at åbne den første gave op, hans ansigt "Emma Miller Brown er du sindssyg?" Jeg ryster på hovedet "Nej jeg er ej, jeg ved det er et stort ønske for dig" Siger jeg roligt, jeg vidste godt han ville gå lidt i panik et køre kort er måske heller ikke det mest normale at få af sin kæreste i fødselsdags gave. Men jeg er ret så ligeglad. "Tak skat" Jeg smiler og krammer ham tilbage "Det var da så lidt, der er faktisk 3 gaver den ene har du i hånden den anden har du åbnet og den sidste er inde i mit walk in" han smiler og ryster på hovedet og åbner kuverten, jeg håber han kan lide det "Emma mener du det?" Jeg smiler og nikker "Ja jeg mener det, dig og dine venner trænger til at se noget andet, i kan vælge hvor end i vil hen i verden, mine forældre betaler det det er fra dem" Han smiler og hiver mig op på sig "Jeg elsker dig" Jeg smiler og rødmer jeg kunne høre den sætning en million gange når det kommer fra ham. "Jeg elsker også dig, din tredje gave venter "

 Han griner jeg får af ham og han rejser sig og går ind i mit kæmpe tøj skab som er næsten dobbelt så stort som mit værelse. Han måber, der hvor alle mine kjoler hang før er nu blevet hans tøj, der ligger hoodies, sweatshirts, t-shirts, bukser, sneakers, og jakker. Han løfter mig op så jeg sidder på hans hofter "Du er seriøst så sindssyg hvorfor?" Jeg griner "Fordi du trængte til nyt tøj, så jeg tænkte jeg ville opgradere lidt" "Kan du lide det?" Han smiler "Jeg er vild, med det hvordan ved du jeg kan passe det" jeg griner "Sidst vi sås, tog jeg din mørkegrå hoodie, din t-shirt og sweatshirt med hjem" Han griner "Seriøst, så er det derfor jeg ikke kunne finde dem" Jeg griner og kysse ham "Ja det var det, men det var også fordi, jeg savnede dig så jeg har sovet i dem" Han smiler "det må du også gerne" Jeg fniser, og han sætter mig ned og går over mod tøjet, jeg er glad for at han kunne lide det jeg havde frygtet at han ikke kunne lide det. "Skat?" Alex stemme river mig ud af min tanke gang "Ja " "Tak" Jeg griner og kysser ham "Vil du have noget morgenmad?" Spøger jeg, han smiler "Der er noget andet jeg vil have først" Jeg fniser og kysser tilbage "Er vi alene hjemme?" Spøger han, jeg nikker "Godt" Han løfter mig ind i sengen og kaster mig ned og begynder at kysse mig. "jeg elsker dig" "Jeg elsker også dig!"

______________________________

TUSINDE TAK for 3k i er så vilde😘 af hjertet tak, jeg vil gerne sige tak. Så der kommer en ny bog i 2020, men hvilken jeg vil gerne udgive noget i vil læse. Så skal det være kærlighed, gys eller noget helt andet, skriv nede i kommentaren. Jeg ved ikke om det skal være player eller noget helt andet så hvis i gider at kommentere hvad i kan lide at læse skal jeg gerne prøve at lave det. Husk at stemme og kommentere det hjælper!❤️

Why me?Where stories live. Discover now