Kapitel 10

415 17 0
                                    


Alexanders synsvinkel d. 2 Oktober Paris overskyet 14 grader overskyet kold klokken 10.30

Jeg er lige vågnet op og sidder på altanen og ryger en cigaret. Drengene og jeg var i byen igår det var sgu ret så sindsygt Jackson havde en dame med hjem. Og  jeg tror også han fik lidt igår, men jeg har de vildeste tømmermænd efter de der drinks. Jeg gad ikke prøve at score nogle piger hvis Emma havde været der så ja så ville jeg gerne score hende. Men det er hun ikke og jeg har ikke engang mødt hende selvom jeg virkelig gerne vil, jeg tror faktisk jeg er lidt vild med hende. Da hun skrev til mig blev jeg helt glad og den kontrol hun har over mig det irritere mig helt vildt. Men når hun siger at jeg skal lade vær med at ryge når vi snakker så gør jeg det fordi hun spøge om det. Og det behøves jeg jo enligt ikke, men det er det jeg har lyst til fordi jeg ved at det gør hende glad. Og der er mange gennem tiden der har sagt jeg skal lade vær med at ryge, men jeg ja stoppede ikke da jeg ikke er så god til at andre skal bestemme hvad jeg gør og hvad jeg ikke gør. Og andre piger ja de siger mig sgu ikke så meget længere og jeg forstår ikke hvorfor Emma siger mig noget hun er så langt fra det jeg selv kommer fra. Hendes forældre har røven fuld af penge og de har en hel andet standart end det jeg kommer fra. Men ja hun er så fucking smuk og mega sød, kærlig og ja så hun er bare dejlig, og jeg tror både det er fordi jeg ved jeg ikke kan få hende, men bestemt også fordi hun er Emma.

Hvis hun vidste hvor meget lort jeg er/ har været en del af tror jeg hun ville løbe skrigende væk. Jeg har taget hash og sniffet coke og diverse andet jeg ryger og ja mine forældre de er skilt, jeg tror aldrig hun ville vælge mig, hvis hun vidste hvor meget lort jeg har med mig. Men den kontrol hun har over mig den gør mig sindssyg, men jeg tror det er det der, med at jeg ved jeg ikke kan få hende. Og at hun bor så fandens langt væk, og den så er der jo den lille bitte detalje at hun har en kæreste som hun enligt ikke kan lide.

Idag skal vi op i eiffeltårnet og det bliver dejligt jeg glæder mig. Det er rart at være ude med drengene og væk fra min mor og hendes kaos. Jeg skulle enligt have været hos min far, men i og med at jeg vi ikke kan udstå hinanden så ja så kender Jackson en eller anden som havde en lejlighed her i Paris, så ja derfor og han har givet flybilletterne hvilket er dejligt da de er pisse dyre.

(Alexanders tøj)

(Alexanders tøj)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Vi står i kø til eiffeltårnet, og jeg er ærligt ikke så glad for det her tårn ting der. Jeg synes bare det er ja for turistet til at jeg gider, men forhelved vi er Paris så ja det skal man vel bare oplevet. Så imens kan jeg jo bruge tiden fornuftigt og ryge en tiltrængt smøg "Skal i andre ha ild?" De nikker og jeg kaster lighteren over til dem "Seriøst venner? Skal vi stå i den her kø?" Vi har stået her i hvad 1 1/2 time og vi er ikke kommet så meget længere "Ja vi er i Paris forhelvede så selvfølgelig skal vi det er du dum?" Siger Oliver jeg ryster på hovedet, min tålmodighed er bare ikke den længste den rækker bare ikke så længst.

Jeg beslutter mig for at skrive til Emma.

Mig- Hvad laaaver du?😘

Emma- Shopper med min søster, lad  mig omformulere hun shopper jeg ja kigger på😆😘

Mig- Ahaha, hvis du shoppede med mig ville det være sjovt😍

Emma- ja det ville det garanteret, men jeg skal faktisk ind og spise og videre ud og stå i kø såååå ses skatte og hvis du ryger nu, så ja lad vær du må ikke dø😍❤😅

Mig- Ingen kommentara, står også i kø savner dig virkelig kan vi eventuelt facetime senere hvis du vil smukke😍

Emma- Jeps ses senere så 😉❤

_________________________________

Så kom det kapitel ud til jer! 

hvis i ikke har læst Fra Aalborg til Hellerup så tag at gøre det, er ret så stolt over det jeg har selv lavet forsiden❤

Husk at stemme på det her kapitel det ville gøre mig lykkelig og tak for 500 læsere😍I er dejlige!

Why me?Where stories live. Discover now